764 655 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kiss Csaba -

Dr. Kiss Csaba

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kiss Csaba nőgyógyász magánrendelése. Rendelőnkben lehetőség van nőgyógyászati vizsgálatokra, rákszűrésre, fertőzések felderítésére, meddőségi kezelésre, esetleges hormonális problémák kezelésére is (pl. változókor tünetei, PCOS, stb).

Specializáció

 • Nőgyógyászati endokrinológia
 • Nőgyógyászat
 • Cytológiai vizsgálattal rákszűrés, HPV-szűrés és Chlamydia-szűrés
 • STD szűrés

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kiss Csaba nőgyógyász magánrendelése.

Rendelőnkben lehetőség van nőgyógyászati vizsgálatokra, rákszűrésre, fertőzések felderítésére, meddőségi kezelésre, esetleges hormonális problémák kezelésére is (pl. változókor tünetei, PCOS, stb).

Specializáció

 • Nőgyógyászati endokrinológia
 • Nőgyógyászat
 • Cytológiai vizsgálattal rákszűrés, HPV-szűrés és Chlamydia-szűrés
 • STD szűrés

Vélemények

165 értékelés
2016. január
2015. december
2015. október
2015. október
2015. október
2015. szeptember
nem volt
2015. szeptember
2015. szeptember
kedvesség, odafigyelés, hozzáértés, precizitás, tájékozottság
2015. szeptember
Hozzáértő, alapos, nincsen futószalag érzésem nála, 100%-ban rám figyelt, nagyon-nagyon kedves. Endokrinológia témában is beszélgettünk és úgy látom ebben is nagy tudása van.
2015. augusztus
Nagyon kedves és precíz a Doktor úr. Mindent alaposan, érthetően elmagyaráz. Most éreztem először azt, hogy végre jó kezekben vagyok. Nagy megkönnyebülés ez! Ezentúl csak hozzá szeretnék járni:)
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése