2 772 054 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kovács Bence Géza - Nőgyógyász

Dr. Kovács Bence Géza

5.00 | 10 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Spanyolországban és Angliában töltöttem ösztöndíjasként néhány hónapot. Az egyetemi éveim alatt olyan átfogó területet kerestem, ahol nem csak egy betegségre összpontosíthatok orvosként,...

Tovább olvasom
Dr. Kovács Bence Géza - Nőgyógyász

Dr. Kovács Bence Géza

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Általános orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Spanyolországban és Angliában töltöttem ösztöndíjasként néhány hónapot. Az egyetemi éveim alatt olyan átfogó területet kerestem, ahol nem csak egy betegségre összpontosíthatok orvosként, hanem része lehetek a betegek életének. A szülészet-nőgyógyászatban...

Tovább olvasom
Moszkva tér Medical Center
1024 Budapest, II. kerület, Szilágyi Erzsébet fasor 1. 2/1. 27-es csengő (Városmajor)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Általános orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem. Spanyolországban és Angliában töltöttem ösztöndíjasként néhány hónapot.

Az egyetemi éveim alatt olyan átfogó területet kerestem, ahol nem csak egy betegségre összpontosíthatok orvosként, hanem része lehetek a betegek életének. A szülészet-nőgyógyászatban megtaláltam mindezt, igyekszem komplexen vizsgálni a betegeket, akik életének évről évre részese lehetek, akár nőgyógyászati szűrések tekintetében, akár akut panaszaik ellátásakor, a szülészetben pedig megtaláltam a női élet egyik csúcspontját, megtiszteltetés vezetni ezt a folyamatot, mind a terhesgondozás, mind pedig a szülésvezetés során.

Rezidensi éveim egy részét a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban kezdtem, ahol a nagy betegforgalom miatt sikerült az alapokat elsajátítanom. Betekintést nyertem az alternatív szülészet egy szeletébe és kialakíthattam egyfajta kommunikációt, melynek nagy hasznát veszem mai napig, igyekszem pszichológia iránti érdeklődésemet is belefűzni betegeimmel való kapcsolatomba.

A Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján folytattam gyakorlataimat, ahol jelenleg is dolgozom. A Klinika kimagasló ellátási színvonala miatt biztonságot, stabil hátteret jelent nekem és ezáltal pácienseimnek is. PhD tanulmányaimat a terhességi kórképek, terhességi magasvérnyomás betegség, praeeclampsia molekuláris háttere és mechanizmusa témában folytatom.

Specializáció

  • Nőgyógyászati szűrővizsgálatok
  • Terhesgondozás
  • Nőgyógyászati és szülészeti ultrahang vizsgálatok

Kórházi háttér

  • Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

Tanulmányok

  • 2017 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Dr. Kovács Bence Géza vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények