1 323 579 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Krauth Barbara - Nőgyógyász

Dr. Krauth Barbara

4.9 | 97 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

*** FONTOS! A DOKTORNŐ RENDELÉSI HELYE 2020.03.11-TŐL A KÖVETKEZŐ: 1025 BUDAPEST, FELSŐ ZÖLDMÁLI ÚT 13.(CZEIZEL INTÉZET POSTNATAL)*** Dr. Krauth Barbara szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Diplomámat és szakorvosi képzettségemet a Semmelweis Orvostud...

Tovább olvasom
Dr. Krauth Barbara - Nőgyógyász

Dr. Krauth Barbara

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

*** FONTOS! A DOKTORNŐ RENDELÉSI HELYE 2020.03.11-TŐL A KÖVETKEZŐ: 1025 BUDAPEST, FELSŐ ZÖLDMÁLI ÚT 13.(CZEIZEL INTÉZET POSTNATAL)*** Dr. Krauth Barbara szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Diplomámat és szakorvosi képzettségemet a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem meg. Rendelésem során közvetlen, vidám lé...

Tovább olvasom
G1 Intézet
1036 Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet. (Óbuda)
Dr. Krauth Barbara Magánrendelése
1025 Budapest, II. kerület, Felső Zöldmái út 13. (Zöldmál)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

*** FONTOS!  A DOKTORNŐ RENDELÉSI HELYE 2020.03.11-TŐL A KÖVETKEZŐ: 1025 BUDAPEST, FELSŐ ZÖLDMÁLI ÚT 13.(CZEIZEL INTÉZET POSTNATAL)***


Dr. Krauth Barbara szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Diplomámat és szakorvosi képzettségemet a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem meg. Rendelésem során közvetlen, vidám légkör kialakítására  törekszem, hogy pácienseim oldottan tudjanak beszélni problémáikról. Fontosnak tartom a teljes körű tájékoztatást, a vizsgálatok során igyekszem elmagyarázni, vagy akár ultrahangon megmutatni mi történik a szervezetben, így a páciens nem csak alanya, hanem része a gyógyulásának. Várok mindenkit korosztálytól függetlenül szeretettel. 

 

Specializáció

 • Nőgyógyászati vizsgálat
 • Ultrahang vizsgálat
 • Méhnyak rákszűrés
 • Visszatérő hüvelygyulladás végleges kezelése
 • Visszatérő hólyaggyulladás végleges kezelése
 • Várandósgondozás
 • IUD felhelyezés és levétel
 • Szexuális úton terjedő betegségek vizsgálata
 • Kismedencei fájdalom szindrómák
 • Endometriosis
 • Tini ambulancia
 • Polccisztás ovárium szindróma

Kórházi háttér

 • Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő.

Tanulmányok

 • Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Diploma

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

4.9 az 5-ből
97 értékelés alapján
5 csillag
93 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
1 %
1 csillag
1 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.9
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.9
Megfelelő volt az ellátásod? 4.9

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Nagyon közvetlen,kedves,segítőkész volt.Nem éreztem magam feszéjezve,mint más nőgyógyászoknál általában.Minden kérdésemre választ kaptam szinte kötetlen beszélgetés keretében.
Nincs
Panna
2021. április
Rendkívül kedves, barátságos Doktornő. Ajtón belépve nyugalom árasztott el, teljes bizalmat adtam a Doktornőnek. Nagyon alapos válaszokat kaptam a kérdéseimre.
Olga
2021. április
Nagyon közvetlen és kedves volt a doktornő!
Nincs ilyen
Krisztina
2021. április
Oldott hangulat.
Nem volt ilyen.
Kornelia
2021. április
Az orvos, Dr. Krauth Barbara szakmai felkészültsége és emberi hozzáállása példa értékű. Alaposan vizsgált, közben számomra is jól érthetően elmondta a diagnózist és a javaslatait. Megbízom benne.
Csak jó tapasztalatom van.
Zsofi
2021. március
Érthető módon magyaráz, elmondja és megmutatja mi történik, minden kérdésre válaszol és alternatív megoldásokat is javasol. Közvetlen és figyelmes. Én mindig úgy érzem magam mintha egy barátnőmmel beszélgetnék, akiről tudom hogy kiváló szakember.
B. Célia
2021. március
Partnerként kezeli a betegeit és megvan a megfelelő racionalizmus és női empátia közötti (számomra) helyes egyensúly.
Nem volt kellemetlen élményem!
Emma
2021. március
A doktornő kedvessége és odafigyelése
Nem volt
K.Eszter
2021. március
Kedves volt a doktornő, nem siettetett. A lentebb leírt negatív tapasztalatok ellenére azért kellemesebb élmény volt, mint előtte bármelyik SZTK-s doki.
Nemibetegségekről részletes tájékoztatást nem adott. Egyetlen válasza volt, hogy monogám párkapcsolatban kell élni. Azt, hogy számomra más opció is létezik, és kíváncsi lennék ebben az esetben a veszélyekre és lehetséges védekezésre, nem vette figyelembe, nem kaptam használható tájékoztatást. Fogamzásgátlás terén a tudása nem a legnaprakészebb, hormonmentes fogamzásgálás terén nincs otthon.
ZJ
2021. március
A doktornő hihetetlen türelmes és kedves volt a vizsgálat során. Elmagyarázott mindent, nem maradt bennem kérdés. A legjobb nőgyógyász akit valaha ismertem. Életem végéig szeretnék hozzá járni. Szívből ajánlom mindenkinek!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése