1 786 422 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Krizsa Ferenc - Nőgyógyász

Dr. Krizsa Ferenc

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Krizsa Ferenc szülész-nőgyógyász szakorvos magánrendelése. Azt, hogy miért akartam orvos lenni, nem tudom biztosan. Sokat voltam gyerekkoromban beteg, talán akkor tetszett meg ez a felelősségteljes munka, mely során mások gyógyítására, segítésére...

Tovább olvasom
Dr. Krizsa Ferenc - Nőgyógyász

Dr. Krizsa Ferenc

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Krizsa Ferenc szülész-nőgyógyász szakorvos magánrendelése. Azt, hogy miért akartam orvos lenni, nem tudom biztosan. Sokat voltam gyerekkoromban beteg, talán akkor tetszett meg ez a felelősségteljes munka, mely során mások gyógyítására, segítésére tesszük fel az életünket, akár a saját életünk, jóllétünk rovására i...

Tovább olvasom
Medical Center Hegyalja
1112 Budapest, XI. kerület, Hegyalja út 100. (Sashegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Krizsa Ferenc szülész-nőgyógyász szakorvos magánrendelése. 

Azt, hogy miért akartam orvos lenni, nem tudom biztosan. Sokat voltam gyerekkoromban beteg, talán akkor tetszett meg ez a felelősségteljes munka, mely során mások gyógyítására, segítésére tesszük fel az életünket, akár a saját életünk, jóllétünk rovására is. Nagyon sokáig szülésznek készültem, mert az orvostudomány ebben az ágában van meg az az öröm, hogy egy új élet létrejöttében vehessünk részt. Sajnos, az életem másképp alakult, de a férfi meddőség témakörében ugyanezt az érzést megtapasztalhatom, csak éppen a másik oldalról. Nincs annál szebb érzés, mint mikor látjuk, hogyan örülnek gyermeküknek azok a szülők, akik igen sokat megtettek ezért az érzésért.

Specializáció

  • Endometriózis szűrés

Tanulmányok

  • 2017 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika
  • 1992 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
  • 1988 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése