Google+
132 999 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német

Dr. Kulcsár Ákos

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

1984 óta dolgozom szülész-nőgyógyász szakorvosként, ebből 22 évet töltöttem a budapesti MÁV Kórházban. A szokásos szakorvosi tevékenység (terhesgondozás, szülés, nőgyógyászati-onkológiai műtétek, stb.) mellett tudományos és gyakorlati tevékenységet folytatok a n...

Specializáció, szakmai háttér

Hüvely korrekciós plasztikai műtétek, Lézersebészet (condyloma lézeres eltávolítása, méhszájsebek rekonstrukciója), Endoscopia (Laparoscopia, Hysteroscopia), Szokásos szakorvosi tevékenység ( terhesgondozás, szűrések, UH vizsgálatok, Down-kór szűrés, em...

Tovább olvasom >
A

Dr. Kulcsár Ákos magánrendelője

1052 Budapest, V. kerület, Budapest, Váci utca 25. (Belváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Dr. Kulcsár Ákos magánrendelője

1052 Budapest, V. kerület, Budapest, Váci utca 25. (Belváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

1984 óta dolgozom szülész-nőgyógyász szakorvosként, ebből 22 évet töltöttem a budapesti MÁV Kórházban. A szokásos szakorvosi tevékenység (terhesgondozás, szülés, nőgyógyászati-onkológiai műtétek, stb.) mellett tudományos és gyakorlati tevékenységet folytatok a nőgyógyászati endoszkópia, a meddőség, a nőgyógyászati lézersebészet (méhszájsebek lézeres megoldása) területén. Vállalok hüvelyi korrekciós plasztikai műtéteket, valamint nőgyógyászati endoszkópiát, amellyel a méh üregét, illetve a petefészket, petevezetékeket lehet vizsgálni. Végzek HPV-szűrést, hüvelyi UH vizsgálatot, hormonális kivizsgálást, mammográfiát is. Nagy hangsúlyt fektetek a rákszűrésre: cytológiai vizsgálattal, kolposzkópiával, mikroszkópos váladékvizsgálattal maximum egy héttel később eredményeket kaphatunk. Jól felszerelt rendelőmben teljes körű szolgáltatást nyújtok pácienseimnek mérsékelt, korrekt árakon, mint a legtöbb egészségpénztár szolgáltatója. Széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezem, így ha kiderül, hogy más szakterületen dolgozó orvosra van szüksége, megbízható specialistákat tudok ajánlani!

Specializáció

 • Hüvely korrekciós plasztikai műtétek
 • Lézersebészet (condyloma lézeres eltávolítása, méhszájsebek rekonstrukciója)
 • Endoscopia (Laparoscopia, Hysteroscopia)
 • Szokásos szakorvosi tevékenység ( terhesgondozás, szűrések, UH vizsgálatok, Down-kór szűrés, emlővizsgálat, menopauza-gondozás, fertőzések kezelése, fogamzásgátlás tanácsadás, fájdalmas szexuális élet kezelése, kismedencei fájdalom kezelése)

Kórházi háttér

 • Europ. Med. Egészségügyi Szolg. Kft. (Budaörs Egynapos Sebészeti Központ)
 • Főv. Önkorm. Bajcsy Zsilinszky Kórháza
 • Dr Rose Klinika
 • Ars-Medica Lézerklinika

Tanulmányok

 • Semmelweis Orvostumányi Egyetem, Budapest

Tagságok

 • Magyar Nőorvos Társaság
 • Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága
 • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

115 értékelés

„Körültekintő kivizsgálás”

,

„Lelki ismeretsége kedvessége”

,

„Nagyon figyelmes orvos, számára a páciens a legelső. Többször voltam már nála, mindig pozitívan hagytam el a rendelőt! Aki számára fontos a tapasztalat, a kedvesség és a figyelmesség csak őt válassza. Csak ajánlani tudom!”

,

„nem volt”

,

„Egyáltalán nem volt kedves, készséges. Elég arrogánsan viselkedett.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves, elmagyarázta részletesen a problémákat és készségesen válaszolt minden kérdésemre. Hamar találok nála időpontot mindig.”

,

„ ”

,

„a doktor úr könnyedsége”

„a régi műszerek”

,

„Semmi!”

„Akarmit mondtam, kerdeztem kirohogott, vagy flegman valaszolt. Gyogyszert nem irt fel pedig eleg komoly problemakkal mentem oda! Kritikan aluli, hogy ilyen nogyogyaszok leteznek! Nem ajanlom senkinek! Ja és 2 órát kellett varni a nagy semmire egy regi lakasban, ahol ott maszkalt a lakó! 16000...”

Végig olvasom
,

„embernek tekintett”

„nem volt”

,

„25 éve szültem nála. Annyi embernek ajánlottam, hogy befutott doki lett belőle :-)”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Remek orvos és közvetlen, barátságos ember. Nagyon felkészült, tapasztalt, megoldást kereső szakember.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Legjobb orvos!!!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Igaz, hogy a pontos érkezés után fél órát vártam, de megérte! Cserébe az én problémáimat is türelmesen végighallgatta, alaposan megvizsgált, nem kapkodott, érthetően és részletesen válaszolt a kérdéseimre. Egy találkozás alapján csak ajánlani tudom.”

,

„A Dr Úr kedvesen elmagyarázott mindent az ultrahang vizsgálat során és így egy élményként éltem meg ezt a vizsglatot . Ezek után rendszeresen fogok járni nőgyógyászhoz . :) ”

„Nem volt . ”

,

„Nagyon szimpatikus, közvetlen, kedves orvos. Odafigyel.”

„Nem volt.”

,

„A doktor úr valóban nagyon informatív volt (ahogyan a róla szóló véleményekben olvastam). Mindent pontosan elmagyarázott, hogy mi miért van, és hogyan alakul ki. Továbbá kedves és figyelmes is volt. ”

„Sokat kellett várni.”

,

„A Doktor úr körültekintően elmagyarázott mindent. Nem sietett, nem kapkodott. Teljesen meg voltam elégedve. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is!”

,

„A doktor úr alaposan kikérdezett,meghallgatta minden panaszomat,a vizsgálatkor óvatos volt és egyátalán nem éreztem fájdalmat. Nagyon jó humorú,jó kedélyű,kedves ember.”

„-”

,

„részletes és közvetlen tájékoztatást kaptam”

„nem volt”

,

„Pozitív benyomások. Barátságos, szimpatikus.”

,

„Jó hangulatban és feszültségmenetesen telt a vizsgálat. Ritka nagy pozitívum, plusz mindent kielégítő választ kaptam az összes kérdésemre. Maximálisan elégedett vagyok! Kiváló! ”

„Nem volt kellemetlen dolog. ”

,

„A doktor úr nagyon kedves, jó humorú és gyakorlott. Továbbra is hozzá fogok járni. :)”

,

„A doktor úr alapos, korrekt, emberi hozzáállásával és részletes tájékoztatásával jó benyomást tett rám, hozzá fogok járni. ”

„Nem volt kellemetlen tapasztalatom.”

,

„Negatív élményeim ellenére úgy érzem, udvarias és emberi volt a doktor úr. Pozitívum, hogy felhívta a figyelmemet, hogy esedékes rákszűrésre mennem. ”

„Több mint egy órát kellett várni a doktor úrra, mert csúszásban volt. Ha tudtam volna, esetleg szóltak volna telefonon, akkor nem fizetek taxit 3000-ért, hogy időben odaérjek a munkahelyemről, - hogy szintén 3000 Ft-ért írassak egy receptet. Ha korrekt, akkor elengedi ezt az árat ...”

Végig olvasom
,

„A fennt leírtak”

,

„Nem volt ilyen.”

,

„A doktor úr kedvessége,és empátiája. Továbbá részletes magyarázata minden feltett kérdésemre.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Barátságos volt, nem éreztem kényelmetlenül magam.”

„-”

,

„Nagyon szimpatikus, kedves volt!”

„Nem volt rossz tapasztalatom.”

,

„A doktor úr nagyon kedves és jó humorú :)”

,

„Nagyon kedves és segítőkész volt, úgy éreztem "mindent meg lehet Vele beszélni." :)”

„Nem tudom, hogy általános-e, de több, mint fél órás csúszás volt....”

,

„Pontos tájékoztatást adott, szakszerűen.”

„Kellemetlennek éreztem az egész szituációt. Miközben ott feküdtem az asztalon akkor magyarázott a problémáról, nem azután miután már felöltöztem volna. Alig vártam, hogy eljöjjek. ”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig