2 378 967 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Morvay Zita - Nőgyógyász

Dr. Morvay Zita

4.94 | 75 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr Morvay Zita tizenéves koráig Amerikában élt, így az ott megszerzett anyanyelvi angol nyelvtudása és szemléletmódja alapvetően befolyásolta az egyetemi tanulmányait. A kötelező magyarországi orvosi szakkönyveken kívül könnyedén olvasta és használta a...

Tovább olvasom
Dr. Morvay Zita - Nőgyógyász

Dr. Morvay Zita

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr Morvay Zita tizenéves koráig Amerikában élt, így az ott megszerzett anyanyelvi angol nyelvtudása és szemléletmódja alapvetően befolyásolta az egyetemi tanulmányait. A kötelező magyarországi orvosi szakkönyveken kívül könnyedén olvasta és használta a világ angol nyelvű szakirodalmát is, és a mai napig rendszeres rész...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)
L33 Medical - Budaörs
2040 Budaörs, Lévai utca 33.
L33 Medical - Pasarét
1026 Budapest, II. kerület, Pasaréti út 38 B (Pasarét)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr Morvay Zita tizenéves koráig Amerikában élt, így az ott megszerzett anyanyelvi angol nyelvtudása és szemléletmódja alapvetően befolyásolta az egyetemi tanulmányait. A kötelező magyarországi orvosi szakkönyveken kívül könnyedén olvasta és használta a világ angol nyelvű szakirodalmát is, és a mai napig rendszeres résztvevője online nemzetközi továbbképzéseknek és workshopoknak. 

Szívügye a várandósok gondozása. Célja, hogy a kismamák mindvégig teljes biztonságban érezhessék magukat, majd a szülőszobán anya és apa – együtt váljanak családdá.

Természetesen akkor is bátran foglalhatnak hozzá időpontot, ha “csupán” az éves rákszűrésen szeretnének részt venni, fogamzásgátlási kérdésük van, vagy valamiféle kellemetlen fertőzéssel, esetleg vérzészavarral küzdenek.

Specializáció

 • Terhesgondozás
 • Ultrahang vizsgálat
 • Fertőző betegségek kezelése
 • Fogamzásgátlási tanácsadás
 • Rákszűrés
 • Vérzészavarok
 • STD fertőzések

Kórházi háttér

 • Fővárosi Önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky Kórháza

Vélemények

4.94 az 5-ből
75 értékelés alapján
5 csillag
96 %
4 csillag
3 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.96
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.93
Megfelelő volt az ellátásod? 4.92

Részletes vélemények

Evelin
2022. június
Nagyon kedves és segítőkész a Doktor Nő. Türelmesen végig hallgatott, majd ezután megvizsgált és minden kérdésemet részletesen megválaszolta.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
A doktornö nagyon kedves volt es minden elmondott, hogy mit fog csinälni.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Nagyon kedves, segítőkész és alapos doktornő, igyekszik a lehető legkevésbé kellemetlenné tenni a vizsgálatot és folyamatosan tájékoztat közben.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
A doktornő ismét nagyon figyelmes, alapos és kedves volt.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Nagyon figyelmes és alapos a doktornő. Személyes kérdéseimet is türelmesen megválaszolta.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. április
Csak pozitív tapasztalataim voltak, a Doktornő nagyon kedves és részletesen válaszolt a kérdéseimre. Egyáltalán nem éreztem kellemetlennek a vizsgálatot sem.
-
BMM
2022. április
A doktornő kellemes, megtartó közeget biztosít, szakmailag felkészült, egyenesen, érthetően kommunikál, nagyon meg voltam elégedve.
-
Timi
2022. április
Nagyon kedves és megértő volt, az első perctől kezdve kialakult bennem a bizalom iránta, ami számomra az egyik legfontosabb dolog.
-
Gréta
2022. április
A doktornő nagyon kedves, a vizsgálatok oldott hangulatban telnek és fájdalommentesek. A terhességemet is ő gondozta, végig biztonságban éreztem magamat és a babámat, alapos, segítőkész és törődik a pácienseivel.
-
Zsófia
2022. március
Kedves, barátságos doktornőhöz kerültem, igyekezett oldani a számomra stresszes helyzetet. Minden kérdésemre válaszolt, nagyon türelmes és empatikus módon. A recepciós hölgy szintén nagyon kedves és udvarias volt. 100%-ban pozitív a véleményem.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése