1 777 239 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagy Boglárka - Nőgyógyász

Dr. Nagy Boglárka

4.89 | 100 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Orvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Rezidensi éveimet vidéken kezdtem, ahol rövid időn belül sok tapasztalattal gazdagodtam. Munkám során nagyon fontosnak tartom a beteg és az orvos közötti bizalom kialakítását. Maximálisan töreksze...

Tovább olvasom
Dr. Nagy Boglárka - Nőgyógyász

Dr. Nagy Boglárka

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Orvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Rezidensi éveimet vidéken kezdtem, ahol rövid időn belül sok tapasztalattal gazdagodtam. Munkám során nagyon fontosnak tartom a beteg és az orvos közötti bizalom kialakítását. Maximálisan törekszem arra, hogy minden páciensem elégedetten távozzon a rendelésemről,...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)
L33 Medical - Pasarét
1026 Budapest, II. kerület, Pasaréti út 38 B (Pasarét)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Orvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Rezidensi éveimet vidéken kezdtem, ahol rövid időn belül sok tapasztalattal gazdagodtam.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a beteg és az orvos közötti bizalom kialakítását. Maximálisan törekszem arra, hogy minden páciensem elégedetten távozzon a rendelésemről, hogy egy esetleges újabb probléma esetén nyugodt szívvel fordulhasson hozzám.

 

Amivel fordulhatnak hozzám:

 • általános nőgyógyászati vizsgálat
 • fogamzásgátlás tanácsadás
 • nemi betegségek szűrése
 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálat
 • vérzészavarok kivizsgálása, kezelése
 • terhesgondozás
 • meddőségi kivizsgálás

 

Szeretettel várom rendelésemen a sportolni szerető kismamákat!

Nagyon fontos szerepet tölt be az életemben a sport, ami egy gyakran vitatott téma a várandósság időszakában. Nekem az a véleményem, hogy a kettő nem zárja ki egymást, sőt.

Nagyon szeretnék azoknak a kismamáknak segítséget nyújtani, akiknek fontos várandósság alatt is az egészséges életmód és a mozgás – persze a kisbaba egészségét maximálisan szem előtt tartva!

 

Nehéz, de szép

A munkám egyáltalán nem könnyű, de ebben rejlik a szépsége is. Bár olykor sok a munka, ami azzal jár, hogy nem kevés időt töltök külön a családomtól, mindig motivál az, amiért dolgozom.

Ha előveszem a pácienseimtől kapott leveleket, az általam világra segített újszülöttekről kapott fotók gyűjteményét, mindig fel tudok töltődni. Ezek megerősítenek abban, hogy nincs csodálatosabb hivatás, mint a miénk.

 
Ha úgy érzi, tudok segíteni, jelentkezzen be hozzám!

Specializáció

 • általános nőgyógyászati vizsgálat
 • fogamzásgátlás tanácsadás
 • nemi betegségek szűrése
 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálat
 • vérzészavarok kivizsgálása, kezelése
 • terhesgondozás
 • meddőségi kivizsgálás

Tanulmányok

 • PÉcsi Tudományegyetem - ÁOK

Vélemények

4.89 az 5-ből
100 értékelés alapján
5 csillag
92 %
4 csillag
7 %
3 csillag
0 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.93
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.89
Megfelelő volt az ellátásod? 4.86

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. szeptember
A doktornő nagyon felkészült és kedves volt. Mindent, amit csinált, elmagyarázta részletesen. Eddigi legjobb tapasztalatom a támogatói légkör miatt.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. augusztus
A doktornő tiszteletteljes és nyugodt volt, kedvesen magyarázott mindent a konzultáció és az azt követő vizsgálat alatt is. Van egy kevés doktor fóbiám, de mivel az első alkalmon túl vagyok, szívesen mennék hozzá vissza máskor is.
-
Anonym
2021. július
A terhesgondozás a problémák felmerüléséig rendben volt, a doktornő kedves,szimpatikus volt. Soron kívül is fogadott, ha valamilyen papírra, aláírásra volt szükségem.
A problémákat nem ismerte fel/ kezelte jól, amik közül több hozzájárult babám korai születéséhez. Nem tájékozatott, hogy korábbi méhnyak műtétem miatt terhességem fokozott odafigyelést igényel, aminek nagy szerepe lett az idő előtti méhnyak rövidülésben, ami akár megelőzhető lett volna. A drága díjért olyan alaposságot kaptam, amiért az állami ellátásban is felháborodnék. Hiába magánorvos, ha gyomorgörccsel hívom fel egy kérdéssel, mert azzal ráz le, hogy a terhesgondozás nem telefonon történik.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. június
Nagyon közvetlen volt, és folyamatosan magyarázta a vizsgálat alatt, hogy mi történik és hogy mi miért fontos.
-
K. Cs. H.
2021. március
Kedves,segítőkész,ritka dolog ilyen emberséges orvost talàlni. Köszönöm ❤️
-
Henriett
2021. szeptember
A Doktornő mérhetetlenül kedves és az ember nem stresszel rá emiatt a vizsgálatra
-
Vanda
2021. július
A doktornő nagyon kedves, profi! Eddig túlnyomórészt félve mentem nőgyógyászhoz, viszont nagyon örülök, hogy rátaláltam a doktornőre! Bátran ajánlom másnak is! Köszönöm az odafigyelést és kedvességet
Nincs
Edina
2021. július
A doktornő kedvessége.
Nincs ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Gyors vizsgálat, kedves doktornő.
Egy nagyméretű cisztát diagnosztizált a doktornő, de nem figyelmeztetett annak veszélyeire, csak, hogy intézzek egy tumormarker vizsgálatot, amire nem tudott, gondolom az új kormányrendeletek miatt beutalót adni. Mivel nem szerettem volna plusz költségeket, elmentem SZTK-ba nőgyógyászhoz a beutalóért, és ott sokkal alaposabban megvizsgáltak, és a már aznapra beutalt tumormarker vizsgálat mellett azonnal műtétre javasoltak, mivel egy ekkora méretű ciszta megcsavarodása nagyon veszélyes lehet.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Kedves, nyugodt, figyelmes doktornő, alaposan tájékoztatott
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése