1 018 356 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagy Boglárka - Nőgyógyász

Dr. Nagy Boglárka

(26)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Orvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Rezidensi éveimet vidéken kezdtem, ahol rövid időn belül sok tapasztalattal gazdagodtam. Munkám során nagyon fontosnak tartom a beteg és az orvos közötti bizalom kialakítását. Maximálisan töreksze...

Tovább olvasom
Dr. Nagy Boglárka - Nőgyógyász

Dr. Nagy Boglárka

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Orvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Rezidensi éveimet vidéken kezdtem, ahol rövid időn belül sok tapasztalattal gazdagodtam. Munkám során nagyon fontosnak tartom a beteg és az orvos közötti bizalom kialakítását. Maximálisan törekszem arra, hogy minden páciensem elégedetten távozzon a rendelésemről,...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Orvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Rezidensi éveimet vidéken kezdtem, ahol rövid időn belül sok tapasztalattal gazdagodtam.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a beteg és az orvos közötti bizalom kialakítását. Maximálisan törekszem arra, hogy minden páciensem elégedetten távozzon a rendelésemről, hogy egy esetleges újabb probléma esetén nyugodt szívvel fordulhasson hozzám.

 

Amivel fordulhatnak hozzám:

 • általános nőgyógyászati vizsgálat
 • fogamzásgátlás tanácsadás
 • nemi betegségek szűrése
 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálat
 • vérzészavarok kivizsgálása, kezelése
 • terhesgondozás
 • meddőségi kivizsgálás

 

Szeretettel várom rendelésemen a sportolni szerető kismamákat!

Nagyon fontos szerepet tölt be az életemben a sport, ami egy gyakran vitatott téma a várandósság időszakában. Nekem az a véleményem, hogy a kettő nem zárja ki egymást, sőt.

Nagyon szeretnék azoknak a kismamáknak segítséget nyújtani, akiknek fontos várandósság alatt is az egészséges életmód és a mozgás – persze a kisbaba egészségét maximálisan szem előtt tartva!

 

Nehéz, de szép

A munkám egyáltalán nem könnyű, de ebben rejlik a szépsége is. Bár olykor sok a munka, ami azzal jár, hogy nem kevés időt töltök külön a családomtól, mindig motivál az, amiért dolgozom.

Ha előveszem a pácienseimtől kapott leveleket, az általam világra segített újszülöttekről kapott fotók gyűjteményét, mindig fel tudok töltődni. Ezek megerősítenek abban, hogy nincs csodálatosabb hivatás, mint a miénk.

 
Ha úgy érzi, tudok segíteni, jelentkezzen be hozzám!

Specializáció

 • általános nőgyógyászati vizsgálat
 • fogamzásgátlás tanácsadás
 • nemi betegségek szűrése
 • nőgyógyászati ultrahang vizsgálat
 • vérzészavarok kivizsgálása, kezelése
 • terhesgondozás
 • meddőségi kivizsgálás

Tanulmányok

 • PÉcsi Tudományegyetem - ÁOK

Vélemények

26 értékelés
2020. október
Végighallgatott és igyekezett minden kérdésemre választ adni.
Nem volt ilyen.
2020. október
2020. október
2020. október
2020. október
Türlemes, emberi, lelkes, nem érzem úgy, hogy mintha futószalagon venné sorra a betegeket. Szimpatikus volt, hogy érdeklődött, hogy van-e kérdésem, javaslatokat tett.
Nem volt ilyen
2020. október
2020. október
A doktornő nagyon kedves, minden kérdésemre maximálisan megadta a választ. Általános vizsgálat, és rákszűrés volt. A vizsgálatból szinte semmit nem éreztem. Körültekintő, és alapos volt. A felmerült problémámra azonnali megoldást javasolt. Bátran ajánlom mindenkinek!
nem volt
2020. szeptember
A doktornő nagyon figyelmes, készségesen válaszol minden kérdésre. Mindent érthetően magyaráz, és meg is mutatja (pl. ultrahangon). A vizsgálat egyáltalán nem volt kellemetlen. Abszolút ajánlom, fiatal lányoknak pedig főként!
2020. szeptember
A doktornő nagyon kedves, minden kérdésemre készségesen válaszolt.
Nem volt.
2020. szeptember
Doktornő figyelmessége és kedvessége, amivel oldotta a feszültséget. Továbbá, minden kérdésemre részletes, érthető választ adott.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése