1 018 515 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagyházi Orsolya - Nőgyógyász

Dr. Nagyházi Orsolya

(40)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nagyházi Orsolya vagyok, szülész-nőgyógyász magánrendelése. Régóta orvosi pályára készültem, de korábban egyértelműen sebészeti területre terveztem lépni, nem gondoltam, hogy ebben bármi megingathat. Nos, akkor még nem láttam belülről szülészetet....

Tovább olvasom
Dr. Nagyházi Orsolya - Nőgyógyász

Dr. Nagyházi Orsolya

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Nagyházi Orsolya vagyok, szülész-nőgyógyász magánrendelése. Régóta orvosi pályára készültem, de korábban egyértelműen sebészeti területre terveztem lépni, nem gondoltam, hogy ebben bármi megingathat. Nos, akkor még nem láttam belülről szülészetet. Elvarázsolt a szülészet Amikor a gyakorlat során részletesebben b...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Nagyházi Orsolya vagyok, szülész-nőgyógyász magánrendelése.

 

Régóta orvosi pályára készültem, de korábban egyértelműen sebészeti területre terveztem lépni, nem gondoltam, hogy ebben bármi megingathat. Nos, akkor még nem láttam belülről szülészetet.

 

Elvarázsolt a szülészet

Amikor a gyakorlat során részletesebben beleláttam a szülészet-nőgyógyászat világába, többé nem volt kérdés számomra, hogy inkább ebbe az irányba haladok tovább.

Magával ragadott az, amit itt élhettem át gyakornokként. Hiszen orvosként is hatalmas élmény látni, sőt, aktívan részt venni abban, ahogy egy pár családot alapít. Ezt azonban addig nem láttam, amíg nem tapasztalhattam meg első kézből.

Boldog vagyok, hogy ezt az ágat választottam, és így napi szinten lehet részem átélhetem ezt a csodát.

 

Mindennapi kihívások

Természetesen a terhesgondozáson, szüléslevezetésen kívül is számos nőgyógyászati kérdéssel, problémával foglalkozom. Ezek az esetek is érdekesek számomra, hiszen mindig ott a kihívás, a késztetés, hogy az érintett betegnek tudjak segíteni, maradéktalanul megoldhassam a problémáját.

Nemcsak testi, hanem lelki értelemben is, ugyanis hiszek abban, hogy sok betegségnek lelki háttere is van. Éppen ezért, fontos számomra, hogy a hozzám forduló betegek testileg-lelkileg egyaránt egészségesen távozzanak.

Munkám során fontosnak érzem, hogy a betegeim biztonságban érezzék magukat, aminek érdekében igyekszem barátságos, pozitív légkört felépíteni. Egy olyan területen, mint a szülészet-nőgyógyászat, elengedhetetlennek tartom, hogy bizalmi kapcsolat alakuljon ki az orvos és a páciense között, mert így fog jól működni a kommunikáció, ami szükséges a diagnózis minél pontosabb felállításához, a kezelés meghatározásához.

Ugyanilyen lényeges számomra, hogy a betegek a lehető legkorszerűbb ellátásban részesüljenek nálam.

Ha úgy érzi, az Ön problémáján is tudok segíteni, forduljon hozzám bizalommal

Specializáció

 • Várandósgondozás
 • Ultrahangvizsgálat, ultrahangos peteérés-követés
 • Vérzészavarok kivizsgálása, kezelése
 • Nőgyógyászati fertőző betegségek diagnosztikája, kezelése
 • Szűrővizsgálatok: méhnyakrákszűrés, szexuális úton terjedő betegségek szűrése, HPV szűrés
 • Személyre szabott fogamzásgátlás, méhen belüli fogamzásgátló felhelyezés, eltávolítás
 • Családtervezés, gyermekvállalási nehézségek
 • Vizelettartási panaszok kivizsgálása, kezelése

Vélemények

40 értékelés
2020. október
A Doktornő nagyon kedves volt a vizsgálat során, minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Érthetően felvázolta számomra a kezelés menetét.
-
2020. október
A doktornő a vizsgálatok során az első pillanatról kezdve felold minden feszültséget bennem a megnyugtató kisugárzásával és humorával, alaposan vizsgál és rengeteg tájékoztatást ad, nem sajnálja erre sem az idejét, sem az energiáját.
-
2020. október
2020. október
2020. október
A doktornő közvetlen és figyelmes volt, mindent alaposan elmagyarázott.
2020. október
2020. október
2020. szeptember
A doktornő hihetelen kedves volt, de egyben alapos és szakmai. Mindenbe beavatott és nem hagyta meg magának a vizsgálaton látottakat.
-
2020. szeptember
Nagyon kedves, alapos doktornő. Mindent részletesen elmagyarázott, megnyugtatott.
Nem volt ilyen
2020. szeptember
A rendelő nagyon szép, a doktornő nagyon kedves, alapos, folyamatosan tájékoztatott arról hogy mi történik és elmagyarázta mi mit jelent. Nem gondoltam volna hogy egy nőgyógyászati vizsgálat lehet ilyen is.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése