330 492 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Nyilas Gábor - Nőgyógyász

Dr. Nyilas Gábor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Több mint 30 éve művelem szeretett szakmámat, a szülészet-nőgyógyászatot. Jelenleg a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban és magánorvosként a kecskeméti Sárla Klinikán dolgozom. A betegeim panaszait átgondolva, átérezve a megtervezett vizsgálatokat olyan kím...

Tovább olvasom
Sárla Klinika - Kecskemét
6000 Kecskemét, Kölcsey út 17.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Kecskemét, Kölcsey út 17.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Több mint 30 éve művelem szeretett szakmámat, a szülészet-nőgyógyászatot. Jelenleg a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban és magánorvosként a kecskeméti Sárla Klinikán dolgozom. A betegeim panaszait átgondolva, átérezve a megtervezett vizsgálatokat olyan kíméletesen igyekszem elvégezni, amennyire csak lehetséges, és olyan kiterjesztetten amennyire szükséges. Nálam minden nőgyógyászati vizsgálat egyben rákszűrés is, amely magába foglalja a citológiát és a kolposzkópos méhnyak vizsgálatot, szükség szerint a HPV-tesztet, az emlő és az ultrahang vizsgálatot, valamint a tumor-markereket. A kívánt terhesség előtt úgy nevezett pre-koncepcionális gondozást kezdek, amely vérvételekből és váladék teszt-vizsgálatokból áll. Várandós gondozást, majd szülésvezetést is vállalok, utóbbit a ceglédi kórházban. A nőgyógyászati műtétek elvégzésére szintén a ceglédi kórházban kerül sor.

Kórházi háttér

  • Ceglédi Toldy Ferenc Kórház

Vélemények

81 értékelés
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. július
2019. július
2019. június
1 éve tartó ,,betegségem” van, sok orvost is megjártam már, de olyan figyelmes, hozzáértő, kedves Doktorral még nem találkoztam, mint Ő. Ha látta rajtam, hogy pánikba esek, egyből megnyugtatott, ha fájt a vizsgálat, bocsánatot kért. Teljes mértékben elmagyarázott mindent, többet is, mint kellett volna. Annak ellenére, hogy van egy kis betegségem, jó kedvvel jöttem el, ez eddig soha nem sikerült. Végre megtaláltam a nőgyógyászomat, szívből ajánlom mindenkinek. :)
2019. június
2019. május
Empatikus és szakszerű volt Megfelelö tájékoztatást adott
2019. május
Kedves, udvarias, figyelmes.
-
2019. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése