1 477 530 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Rácz Gertrúd - Nőgyógyász

Dr. Rácz Gertrúd

4.9 | 79 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Rácz Gertrúd nőgyógyász magánrendelése. Már az egyetemi gyakorlatok során magával ragadott a szülészet-nőgyógyászat sokszínűsége, legfőképp a születés csodája. Hivatásom legszebb feladatának tartom azt az utat végig kísérni, ami a várandósság megá...

Tovább olvasom
Dr. Rácz Gertrúd - Nőgyógyász

Dr. Rácz Gertrúd

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Rácz Gertrúd nőgyógyász magánrendelése. Már az egyetemi gyakorlatok során magával ragadott a szülészet-nőgyógyászat sokszínűsége, legfőképp a születés csodája. Hivatásom legszebb feladatának tartom azt az utat végig kísérni, ami a várandósság megállapításától az újszülött világra segítéséig tart. Nőként úgy gondol...

Tovább olvasom
For Life Medical Center
1088 Budapest, VIII. kerület, Bródy Sándor utca 28. 1.lépcsőház, fsz. 2. (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Rácz Gertrúd nőgyógyász magánrendelése.

Már az egyetemi gyakorlatok során magával ragadott a szülészet-nőgyógyászat sokszínűsége, legfőképp a születés csodája. Hivatásom legszebb feladatának tartom azt az utat végig kísérni, ami a várandósság megállapításától az újszülött világra segítéséig tart.
Nőként úgy gondolom, hogy a szakmai tudáson, precizitáson kívül elengedhetetlen az, hogy a vizsgálat során egy olyan empatikus légkört alakítsunk ki, amely egy maximális bizalmon alapuló orvos-páciens kapcsolat kialakulásához vezet. Pácienseim felé mindig megértéssel és odafigyeléssel fordulok, fontos számomra, hogy a rendelőbe érkező hölgyek minden felmerülő kérdésére választ adjak.
Érdeklődési területeim elsősorban a teljes körű várandósgondozás, szüléslevezetés, általános nőgyógyászati szűrések, HPV okozta nőgyógyászati betegséget kezelése.

Specializáció

 • Várandós gondozás
 • Fogamzás előtti kivizsgálás, családtervezés
 • Komplex méhnyakrák szűrés
 • Hüvelyi és kismedencei fertőzések
 • Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma szűrés
 • HPV szűrés és tipizálás
 • Fogamzásgátlás
 • Vérzészavarok diagnosztikája és kezelése
 • STD szűrés

Tanulmányok

 • 2017 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar - általános orvos
 • szülész-nőgyógyász szakvizsga

Vélemények

4.9 az 5-ből
79 értékelés alapján
5 csillag
95 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.9
Megfelelő volt az ellátásod? 4.9

Részletes vélemények

Barbara
2021. június
A doktornő mindent elmagyarázott, hozzáállása, türelme, alapossága példaértékű! A vizsgálat alatt mindig tudtam mi történik, semmi kellemetlenség nem adódott! Csak ajánlani tudom! Nagyon jó érzésekkel távoztam, biztosan visszatérek még!
Nem volt
Melinda
2021. június
Kicsit izgultam, bár nem először voltam vizsgálaton. Kedves, türelmes doktornő, igyekezett megnyugtatni a jelentkező problémám miatt, ami miatt érkeztem. Ami sikerült.
Nem volt.
Krisztina
2021. május
Nagyon örülök, hogy sikerült Rácz Dr. Nőre rátalálnom! Soha ilyen alapos vizsgálaton még nem voltam. Nagyon figyelmes, kedves volt, minden kérdésemre választ kaptam. Innentől csak hozzá megyek! ☺️
Nem volt ilyen.
Kitti
2021. május
Első vizsgálatom lévén én nagyon féltem. Viszont a Doktornő olyan kedves és figyelmes volt, hogy minden kétségem elszállt. Mindent elmagyarázott, teljeskörűen informált engem, én pedig biztonságban éreztem magam.
Niki
2021. április
Soha ilyen jó kezekben nem éreztem még magam! A Doktornő figyelmessége, kedvessége az egész vizsgálat alatt minden rossz érzést eloszlatott.
Szilvia
2021. április
Kedves és nagyon figyelmes a doktornő. Türelmesen végig hallgatott, minden kérdésemre készséggel válaszolt. A vizsgálat folyamatát is mutatta és mondta közben. Nagyon meg voltam elégedve mindennel. Örültem, hogy nem volt bent harmadik személy kicsit zavaró tud lenni..
Nem volt ilyen.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
A Doktornő rendkívül empatikus és tájékozott. Minden kérdéssel nyugodt szívvel fordulhatok hozzá.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
A doktornő rendkívül kedves, figyelmes, minden kérdésemre érthetően válaszolt.
Nem volt ilyen.
Anna
2021. április
Nagyon kedves a doktornő.
Nem volt.
Ráhel
2021. április
A fiatal doktornő nagyon kedves volt, minden kérdésemre válaszolt. A vizsgálat során elmagyarázta, hogy éppen mit miért csinál, ez megnyugtatott.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése