761 742 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tiba János -

Dr. Tiba János

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Tiba János Szülész-nőgyógyász szakorvos, az orvostudomány kandidátusa. Tanulmányi befejezését követően szakmai gyakorlatot a Megyei Kórházban szerezte, majd a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként fél évet az Egyesült Államokban, azt követőe...

Specializáció

 • Nőgyógyászati onkológia
 • Szülészet-nőgyógyászat

Tanulmányok

 • 2017 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
 • 1972 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 1968 Debrec...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tiba János Szülész-nőgyógyász szakorvos, az orvostudomány kandidátusa.

Tanulmányi befejezését követően szakmai gyakorlatot a Megyei Kórházban szerezte, majd a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként fél évet az Egyesült Államokban, azt követően Wales-ben az Egyetemi Klinikán, majd Cambridge-ben az Addenbrooke's Hospital-ban végzett kutatói és klinikai munkát. Több, mint 15 évet dolgozott a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol kezdetben a Klinika munkatársa volt, majd egyetemi adjunktusként tevékenykedett, s itt szerezte meg az orvostudomány kandidátusa tudományos fokozatot. Azt követően nyugdíjazásáig a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórház Szülészet-Nőgyógyászat osztályvezető főorvosa volt.

A Vitalorg Többszakmás Magánrendelőben 10 éve foglalkozik szülészet-nőgyógyászat szakorvosi rendeléssel, ahol sikerrel alkalmazza szakmai tapasztalatát és gyakorlati készségét. Mindezeken túl a Fővárosi Uzsoki utcai Kórházban, illetve vidéki kórházakban is végez önkéntes segítő munkát.

Szakismeret, preferált szakmai terület: A modern szülészeti-nőgyógyászati ellátás és nőgyógyászati onkológia legtöbb területén mélyreható elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik. Érdeklődési köre kiterjed a szülészet-nőgyógyászat és a pszichológia határterületeire, az alternatív medicina kérdéseire, az alternatív gyógymódok feltérképezésére. A nőgyógyászati vizsgálat keretében lehetőség van rákszűrésre, hormonvizsgálatra, nőgyógyászati fertőző betegségek, kismedencei fájdalmak kiderítésére. Vállal meddőségkezelést, várandós gondozást, illetve menopausa gondozást is.

Lehetőség van továbbá igény szerint másodlagos véleményadás keretében a meglévő panaszok, betegségek megoldási lehetőségének újragondolására.

A Doktor Úr angolul is rendel!

*** Dr Janos Tiba is a highly experienced OB-GYN with over forty years of professional experience in the fields of Obstetrics, Gynaecology and Gynae-oncology. He blended his traditional medical training with natural and alternative medicine, since he is a firm believer of holistic healing methods. He applies natural and non-medical methods of treatment including psychology and various aspects of non-invasive medicine. During his PhD research he explored psychological methods of pain reduction during labour and has assisted many women during their natural and highly satisfying birthing experiences. In addition to his career in Hungary he has worked and conducted research in the USA and at the University of Cambridge, too.

Specializáció

 • Nőgyógyászati onkológia
 • Szülészet-nőgyógyászat

Kórházi háttér

 • Uzsoki Utcai Kórház

Tanulmányok

 • 2017 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
 • 1972 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 1968 Debreceni Orvostudományi Egyetem- általános orvos

Vélemények

182 értékelés
2020. február
A doktor úr nagyon kedves, precíz, alapos, mindent elmagyaráz.
Nincs
2019. november
2019. október
2019. szeptember
A doktor úr nagyon keves és alapos volt, látszik, hogy odafigyel a betegeire.
Nem volt.
2019. augusztus
2019. június
Türelmes, szakszerű.
Nincs ilyen.
2019. május
2019. május
2019. március
2019. február
Nagyon kedves, figyelmes orvos. Úgy kezeli a pácienst, hogy bármilyen problémát meg lehet vele osztani pironkodás nélkül.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése