Google+
142 532 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol

Dr. Tiba János

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Dr. Tiba János Szülés-nőgyógyász szakorvos, az orvostudomány kandidátusa Tanulmányi befejezését követően szakmai gyakorlatot a Megyei Kórházban szerezte, majd a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként fél évet az Egyesült Államokban, azt követőe...

Specializáció, szakmai háttér

Nőgyógyászati onkológia, Szülészet-nőgyógyászat, Uzsoki Utcai Kórház

Tovább olvasom >
A

Vitalorg Szakorvosi Magánrendelő

1131 Budapest, XIII. kerület, Budapest, Göncöl utca 28-30. (Angyalföld)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Vitalorg Szakorvosi Magánrendelő

1131 Budapest, XIII. kerület, Budapest, Göncöl utca 28-30. (Angyalföld)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tiba János Szülés-nőgyógyász szakorvos, az orvostudomány kandidátusa Tanulmányi befejezését követően szakmai gyakorlatot a Megyei Kórházban szerezte, majd a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként fél évet az Egyesült Államokban, azt követően Wales-ben az Egyetemi Klinikán, majd Cambridge-ben az Addenbrooke's Hospital-ban végzett kutatói és klinikai munkát. Több, mint 15 évet dolgozott a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol kezdetben a Klinika munkatársa volt, majd egyetemi adjunktusként tevékenykedett, s itt szerezte meg az orvostudomány kandidátusa tudományos fokozatot. Azt követően nyugdíjazásáig a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórház Szülészet-Nőgyógyászat osztályvezető főorvosa volt. A Vitalorg Többszakmás Magánrendelőben 10 éve foglalkozik szülészet-nőgyógyászat szakorvosi rendeléssel, ahol sikerrel alkalmazza szakmai tapasztalatát és gyakorlati készségét. Mindezeken túl a Fővárosi Uzsoki utcai Kórházban, illetve vidéki kórházakban is végez önkéntes segítő munkát. Szakismeret, preferált szakmai terület: A modern szülészeti-nőgyógyászati ellátás és nőgyógyászati onkológia legtöbb területén mélyreható elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik. Érdeklődési köre kiterjed a szülészet-nőgyógyászat és a pszichológia határterületeire, az alternatív medicina kérdéseire, az alternatív gyógymódok feltérképezésére. A nőgyógyászati vizsgálat keretében lehetőség van rákszűrésre, hormonvizsgálatra, nőgyógyászati fertőző betegségek, kismedencei fájdalmak kiderítésére. Vállal meddőségkezelést, várandós gondozást, illetve menopausa gondozást is. Lehetőség van továbbá igény szerint másodlagos véleményadás keretében a meglévő panaszok, betegségek megoldási lehetőségének újragondolására. A Doktor Úr angolul is rendel!*** Dr Janos Tiba is a highly experienced OB-GYN with over forty years of professional experience in the fields of Obstetrics, Gynaecology and Gynae-oncology. He blended his traditional medical training with natural and alternative medicine, since he is a firm believer of holistic healing methods. He applies natural and non-medical methods of treatment including psychology and various aspects of non-invasive medicine. During his PhD research he explored psychological methods of pain reduction during labour and has assisted many women during their natural and highly satisfying birthing experiences. In addition to his career in Hungary he has worked and conducted research in the USA and at the University of Cambridge, too.

Specializáció

  • Nőgyógyászati onkológia
  • Szülészet-nőgyógyászat

Kórházi háttér

  • Uzsoki Utcai Kórház

Vélemények

172 értékelés

„Nagyon jó szakember!”

,

„Figyelmes, mindenre kitérő. Többször végig gondolja a dolgokat, és ezt közben a beteg felé is tolmácsolja, bevonja. Egyáltalán nem lenéző. A legjobbat akarja a betegnek.”

,

„Az orvos szakértelme, figyelme, rám fordított ideje.”

,

„Tiba doktor úr a legprecízebb és legtapasztaltabb nőgyógyász akinél valaha jártam. Rengeteg problémámat a lehető legkörültekintőbben és magas szakmai hozzá értéssel kezelte, látta el. Minden tiszteletem az övé.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Legaranyosabb , legkedvesebb orvos akivel valaha találkoztam.”

,

„Alaposan kikérdezett és több lehetséges megoldást ajánlott”

,

„Kedvesen, érthetően, türelmesen elmondta mind a személyzet, mind pedig a Doktor Úr is, hogy mit tapasztalt, mi a teendő. Köszönöm Nekik :-)”

,

„Ajánlom mindenkinek, végre megtaláltam azt az orvost, akiben megbízok. Kedves, segítőkész, figyelmes.”

,

„Közel húsz éve az orvosom Dr.Tiba János. Maximálisan megbízok benne.”

„--”

,

„Több éves szakmai tapasztalata miatt választottam az orvost, figyelmesen végighallgatta a panaszomat, szisztematikus megközelítéssel a probléma gyökerét vizsgálja, nem rendez le egy recept kiírással.”

,

„Úgy éreztem, hogy őszintén odafigyel a problémámra a doktor úr, és próbál is megoldást találni minden körülményt felderítve.”

„Nem volt.”

,

„Időtlenséget éreztem, hogy most akkor szépen, körültekintően meg fogunk együtt vizsgálni mindent. Megnézegetjük ezt is - azt is, és örülünk együtt, ha jó eredményeket tapasztalunk. Úgy éreztem, Doktor úr legalább annyira izgul értem, mint én magamért. Teljesen elfeledtem ...”

Végig olvasom

„sok idő elmegy az adminisztrálással, hogy kidobja a Doktor urat a rendszer és a 20. lapot szükséges kitölteni kb. ugyanarról. A telefonszámomat legalább 6* megadtam fél órán belül.”

,

„Nagyon alapos, megnyugtató vizsgálat. Megfontolt, empatikus doktor. ”

„Nem volt ilyen. ”

,

„A doktor úr nagyon türelmesen és kedvesen bánt velem. Korrekten tájékoztatott mindenről, minden kérdésemre választ kaptam. Csak ajánlani tudom.”

,

„A doktor úr nagyon kedves, készséges, emberségesen bánt velem minden alkalommal, amikor nála jártam. Alapos, körültekintő. Minden kérdésemre válaszolt. Nem írt fel/ajánlott fölöslegesen gyógszert/vitamint, sőt inkább a minél kevesebb gyógyszer híve, amivel egyetértek. Telj...”

Végig olvasom

„Már nem vállal terhesgondozást, szülés levezetést. így azoknak ajánlanám a doktor urat, akik nem fogadott szülészt keresnek”

,

„Rendkívül gondos volt. Hasznos tanácsokkal látott el.”

„Nem volt ilyen.”

,

„Minden, nem tudok belekötni :)”

„Nem volt ilyen.”

,

„100%-ban oda figyel rám a Doktor Úr!!”

„Nem volt :)”

,

„Rögtön meg tudtam bízni a Doktor Úrban. ”

„Nincs”

,

„A doktor úr nagyon lelkiismeretesen, a korábbi betegségeimet is figyelembe véve és szakorvos kollégáival egyeztetve igyekezett a legmegfelelőbben ellátni.”

,

„A lányom volt a rendelésen most először a főorvos úrnál, és nagyon pozitív volt a véleménye, mindig ideges volt, amikor nőgyógyászhoz kellett mennie, most ez nem így volt. Nagyon alapos és igazi szakember. ”

„Nem volt”

,

„Fentebb már leírtam.”

„NIncs ilyen.”

,

„Doktor Úr hozzáállása, viselkedése által egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve, annak ellenére, hogy most voltam Nála először. Mindenről megfelelő tájékoztatást kaptam! ”

,

„Hosszú évek óta kerestem azt az orvost, akit most megtaláltam. Nagyon kedves és megnyugtató, mindenkinek ajánlom! Segítőkész és látszik rajta, hogy érdekli a beteg és próbálja a megoldást megtalálni! ”

„Nem volt”

,

„Az orvos kedvessége, figyelmessége.”

,

„Nyugodt, végtelenül kedves, türelmes orvos”

„nincs”

,

„A tőlem elvárt színvonalú terhesgondozásban részesültem és pontos választ kaptam minden kérdésemre.”

,

„A szaktudása”

„Nem volt”

,

„Kedves figyelmes, odafigyelt rám. Bárkinek ajánlom!”

„Nem volt!”

,

„minden megfelelő volt :)”

„nem volt ilyen”

,

„Azt éreztem,hogy számíthatok rá abba a helyzetbe,Ő az első nőgyogyászom akihez nem félelemmel megyek vissza!”

„Nincs ilyen!”

,

„Nagyon figyelmes és alapos!”

„Kicsit várni kell! ”

,

„Türelmesen elmagyarázta egy korábbi leletem. Nyíltan tududtam vele beszélni.”

,

„Szakmailag és Emberileg is példaértékű! ÉN csak hálás lehetek , hogy megtaláltam. Kedves, megnyugató , figyelmes . Nem nla szültem, de végigkísérte a várandósságomat és meglátogatta a Fiamat születésekor a kórházban!”

„Nem volt!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Dr. Tiba János hozzáállása és szakmai tudása számomra minden alkalommal pozitív élmény. Nála szültem kisfiamat és azóta is hozzá járok vizsgálatra. A legjobb szakember és végtelenül kedves!!!”

„Soha nem volt kellemetlen tapasztalatom !”

,

„Tiba dr-t közel 10 éve ismerem. Szakmai tudásán túl nagyon fontos, hogy sosem szomorú, támogatja az embert lelkileg is - ez fontos egy nőnek, ha nőgyógyászati vizsgálatra megy - és mindig van ideje megbeszélni a problémákat.”

„Nincs.”

,

„Mindent rèszletesen elmagyaràzott ès nem èrezrem,hogy sürget minket az idõ.”

„Nem volt”

,

„A Doktor úrból áradó türelem, nyugalom, nagyon megnyugtató volt :)”

„-”

,

„A szükséges vizsgálathoz szükséges eszköz meglétéről a recepción hangosan érdeklődött, miközben bent voltam nála,illetve amikor telefonon érdeklődtem az eredményről, hallottam, hogy épp vannak nála (az illető közölte is vele, hogy talán nem az ő idejében kéne egy mási...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az hogy figyelt rám,meghallgatott,érdeklődő volt,kérdezett.”

,

„Tiba úr kedvessége, embersége és hozzáállása. A hozzáértéséről meg már régesrég meggyőződhettem. ”

,

„Hogy rám figyelt, hogy mindent átbeszéltünk, türelmesen. ”

„Ilyen nem volt.”

,

„Profi volt minden, akár máskor is”

„Nem volt”

,

„Konkrét komplex panaszt mondtam el neki, de oda se figyelt, csak olyanokat kérdezett közbe, hogy "Akkor mi is az anyja neve?". Majd félbeszakított, és felhívta egy betegét akivel a jelenlétemben beszélte át annak eredményeit. Időpontra mentem, és 20 perc alatt se jutottunk...”

Végig olvasom
,

„Figyelmes, segítőkész”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„nem volt”

,

„Összességében a kedvenc orvosom. :-)”

,

„Mivel most voltam ott először, maga a doktor úr. A kedvessége, közvetlensége.”

„A nyomtató nem működött, úgyhogy nem kaptam leletet.”

,

„Az odafigyelés a részletes tájékoztatás, és magyarázat.”

„Nem volt ilyen!”

,

„Minden kèrdésemre tökèletesen tudott vàlaszolni!”

„Nem volt ilyen.”

,

„A doktor úr körültekintően bánt velem. A kérdéseimen fölül is magyarázott, volt ideje rám. Kedves volt, még humorizált is. ”

,

„Az orvos maximális szakmai tapasztalata és hozzáállása”

„Nem volt ilyen!!!”

,

„Kedves, empatikus, megértő doktor bácsi, sok éves tapasztalattal. Abszolút megbízom benne és a szakértelmében!”

,

„szokásos higgadtság, szakértelme,tájékozottsága”

„-”

,

„Empátia, emberség, odafigyelés.”

,

„Nem kellett várni ( az időpont tényleges volt). A személyzet rugalmasan, gyorsan intézkedik. ”

„Nem volt.”

,

„Tiba dr. személyisége.”

„A rendelő műszerezettsége nem megfelelő. Nincs pl. ultrahang készülék, a vizsgálatot nem lehet helyben elvégezni.”

,

„u.a.mint fennt”

,

„A türelem, volt ideje rám, nem sietett.”

„Nem volt.”

,

„Nagyon megbízható, korrekt orvos, az egész családunk nő tagjai hozzá járnak, a nővérem 5 gyereket szült nála természetes szüléssel, édesanyámat daganattal operálta, én magam pedig egy vesével veszélyeztetett terhesként álltam a kezelése alatt, barátnőm - akit meddőnek mo...”

Végig olvasom

„20 éve ismerem, de ilyen nem volt.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig