3 261 984 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tiba János - Nőgyógyász

Dr. Tiba János

4.85 | 185 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Tiba János Szülész-nőgyógyász szakorvos, az orvostudomány kandidátusa. Tanulmányi befejezését követően szakmai gyakorlatot a Megyei Kórházban szerezte, majd a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként fél évet az Egyesült Államokban, azt követőe...

Tovább olvasom
Dr. Tiba János - Nőgyógyász

Dr. Tiba János

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Tiba János Szülész-nőgyógyász szakorvos, az orvostudomány kandidátusa. Tanulmányi befejezését követően szakmai gyakorlatot a Megyei Kórházban szerezte, majd a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként fél évet az Egyesült Államokban, azt követően Wales-ben az Egyetemi Klinikán, majd Cambridge-ben az Addenbrooke'...

Tovább olvasom
MEDCITY Egészségközpont
1044 Budapest, IV. kerület, Megyeri út 53. (Megyer)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tiba János Szülész-nőgyógyász szakorvos, az orvostudomány kandidátusa.

Tanulmányi befejezését követően szakmai gyakorlatot a Megyei Kórházban szerezte, majd a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként fél évet az Egyesült Államokban, azt követően Wales-ben az Egyetemi Klinikán, majd Cambridge-ben az Addenbrooke's Hospital-ban végzett kutatói és klinikai munkát. Több, mint 15 évet dolgozott a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol kezdetben a Klinika munkatársa volt, majd egyetemi adjunktusként tevékenykedett, s itt szerezte meg az orvostudomány kandidátusa tudományos fokozatot. Azt követően nyugdíjazásáig a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórház Szülészet-Nőgyógyászat osztályvezető főorvosa volt.

A Vitalorg Többszakmás Magánrendelőben 10 éve foglalkozik szülészet-nőgyógyászat szakorvosi rendeléssel, ahol sikerrel alkalmazza szakmai tapasztalatát és gyakorlati készségét. Mindezeken túl a Fővárosi Uzsoki utcai Kórházban, illetve vidéki kórházakban is végez önkéntes segítő munkát.

Szakismeret, preferált szakmai terület: A modern szülészeti-nőgyógyászati ellátás és nőgyógyászati onkológia legtöbb területén mélyreható elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik. Érdeklődési köre kiterjed a szülészet-nőgyógyászat és a pszichológia határterületeire, az alternatív medicina kérdéseire, az alternatív gyógymódok feltérképezésére. A nőgyógyászati vizsgálat keretében lehetőség van rákszűrésre, hormonvizsgálatra, nőgyógyászati fertőző betegségek, kismedencei fájdalmak kiderítésére. Vállal meddőségkezelést, várandós gondozást, illetve menopausa gondozást is.

Lehetőség van továbbá igény szerint másodlagos véleményadás keretében a meglévő panaszok, betegségek megoldási lehetőségének újragondolására.

A Doktor Úr angolul is rendel!

*** Dr Janos Tiba is a highly experienced OB-GYN with over forty years of professional experience in the fields of Obstetrics, Gynaecology and Gynae-oncology. He blended his traditional medical training with natural and alternative medicine, since he is a firm believer of holistic healing methods. He applies natural and non-medical methods of treatment including psychology and various aspects of non-invasive medicine. During his PhD research he explored psychological methods of pain reduction during labour and has assisted many women during their natural and highly satisfying birthing experiences. In addition to his career in Hungary he has worked and conducted research in the USA and at the University of Cambridge, too.

Specializáció

  • Nőgyógyászati onkológia
  • Szülészet-nőgyógyászat

Kórházi háttér

  • Uzsoki Utcai Kórház

Tanulmányok

  • 2017 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
  • 1972 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
  • 1968 Debreceni Orvostudományi Egyetem- általános orvos

Dr. Tiba János vélemények

4.85 az 5-ből
185 értékelés alapján
5 csillag
89 %
4 csillag
9 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
1 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.85
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.82
Megfelelő volt az ellátásod? 4.84

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2020. február
A doktor úr nagyon kedves, precíz, alapos, mindent elmagyaráz.
Nincs

(ellenőrzött értékelés)
2019. szeptember
A doktor úr nagyon keves és alapos volt, látszik, hogy odafigyel a betegeire.
Nem volt.

(ellenőrzött értékelés)
2019. június
Türelmes, szakszerű.
Nincs ilyen.

(ellenőrzött értékelés)
2019. február
Nagyon kedves, figyelmes orvos. Úgy kezeli a pácienst, hogy bármilyen problémát meg lehet vele osztani pironkodás nélkül.
-

(ellenőrzött értékelés)
2018. december
Nagyon jó szakember!
-

(ellenőrzött értékelés)
2018. június
Figyelmes, mindenre kitérő. Többször végig gondolja a dolgokat, és ezt közben a beteg felé is tolmácsolja, bevonja. Egyáltalán nem lenéző. A legjobbat akarja a betegnek.
-

(ellenőrzött értékelés)
2018. április
Az orvos szakértelme, figyelme, rám fordított ideje.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2018. április
Tiba doktor úr a legprecízebb és legtapasztaltabb nőgyógyász akinél valaha jártam. Rengeteg problémámat a lehető legkörültekintőbben és magas szakmai hozzá értéssel kezelte, látta el. Minden tiszteletem az övé.
-

(ellenőrzött értékelés)
2018. április
Legaranyosabb , legkedvesebb orvos akivel valaha találkoztam.
-

(ellenőrzött értékelés)
2018. március
Alaposan kikérdezett és több lehetséges megoldást ajánlott
-