4 142 799 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tömösváry Zoltán - Nőgyógyász

Dr. Tömösváry Zoltán

5.00 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Tömösváry Zoltán szülész-nőgyógyász szakorvos, endometriózis specialista, laparoszkópos szakember magánrendelése. “Ha Önnek olyan nőgyógyászati betegsége (cisztája, miómája, endometriózisa) van, amelynek kezelése esetleg tapasztalt szakembert igén...

Tovább olvasom
Dr. Tömösváry Zoltán - Nőgyógyász

Dr. Tömösváry Zoltán

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Tömösváry Zoltán szülész-nőgyógyász szakorvos, endometriózis specialista, laparoszkópos szakember magánrendelése. “Ha Önnek olyan nőgyógyászati betegsége (cisztája, miómája, endometriózisa) van, amelynek kezelése esetleg tapasztalt szakembert igényel vagy netán műtéti megoldásra szorul, akkor jó helyen jár.” 1976...

Tovább olvasom
Madách 11 Rendelő
1075 Budapest, VII. kerület, Madách Imre út 11. (Lipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tömösváry Zoltán szülész-nőgyógyász szakorvos, endometriózis specialista, laparoszkópos szakember magánrendelése.

“Ha Önnek olyan nőgyógyászati betegsége (cisztája, miómája, endometriózisa) van, amelynek kezelése esetleg tapasztalt szakembert igényel vagy netán műtéti megoldásra szorul, akkor jó helyen jár.”

1976-ban születtem Budapesten. Családomban számtalan pedagógus mellett igen sok orvos is van, így én ezt a hivatást már hagyományként igyekszem tovább vinni. Három gyermekem van.

A nagykállói Korányi Frigyes Gimnázium német-magyar kéttannyelvű szakán érettségiztem, majd sikeresen felvételiztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre, Budapestre. Az egyetem alatt, 2003-ban fél évet töltöttem Kölnben Erasmus ösztöndíjjal Németországban, az Universitat zu Köln Női Klinikáján, illetve Gyermekklinikáján, ahol számos hasznos dolgot tanultam. 2011-től a Klinikán már, ügyeletvezetőként és osztályvezetőként tevékenykedem illetve vezetem az Endometriózis Ambulanciát. 2015 óta a Madách 11 Rendelő szakmai profilvezetőjeként magán járóbeteg ellátást illetve 2013-tól a Maternity magánkórházban is magán fekvőbeteg ellátást végzek és felkért szüléseknél is segédkezek. 2021-től a Klinikán egy munkacsoportot alapítottunk Endoteam néven, amely akár a legsúlyosabb endometriózisos betegek komplex diagnosztikáját és kezelését, gyógyítását tűzte ki céljául.

Miért nőgyógyász?
A diploma után a szakképzésemet szülész-nőgyógyász rezidens orvosként a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem. Ekkor ismertem csak fel igazán a szülész-nőgyógyász szakma szépségeit és nehézségeit. Természettudományos kíváncsiságom még mindig, szinte naponta talál magának új csodát vagy felfedezni valót. Mivel az egyetemi klinikák a szülészet-nőgyógyászati ellátás szakmai csúcsát képezik és ennek megfelelően munkahelyemen a betegellátás színvonala magasan a budapesti és az országos átlag felett van, további karrieremet is itt tervezem. Kezdetben klinikai orvosként, majd kinevezésemet követően kezdetben egyetemi tanársegédként, majd osztályvezetőként az Egyetem alkalmazottja maradtam. Így a biztos kórházi háttér, a modern nőgyógyászati műtő, a várandós és nőgyógyászati fekvőbeteg osztályok és a felújított otthonos Szülőszoba mind betegeim rendelkezésére is áll. Munkahelyemen az orvosláson kívül az orvostanhallgatók, a szülész-nőgyógyász szakorvosjelöltek gyakorlati és elméleti oktatásában is részt veszek egyetemi tanársegédként. 2009-ben szereztem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból.

Amikor a szülészeti és nőgyógyászati magánrendelésemet megkezdtem, az volt a célom, hogy igényes ellátást nyújthassak Budapest központjában pácienseimnek. Magánpraxisomban teljeskörű nőgyógyászati szűrővizsgálatot, terhesgondozást és ultrahang-diagnosztikai tevékenységet végzek, de azóta is a SE II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika fő állású orvosa maradtam. Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztikából emelt szintű „B” típusú minősítő vizsgával rendelkezem. A szakmai továbbfejlődés nélkülözhetetlen velejárójaként gyakran veszek részt tudományos továbbképzéseken, konferenciákon, ahol rendszeresen elő is adok különböző témakörökben, Érdeklődési területem az endometriózis kivizsgálása és kezelése, illetve a nőgyógyászati betegségek endoszkópos (hastükrözés útján történő) műtéti megoldásai.

Német és angol nyelven beszélek és betegellátást is végzek.

Specializáció

 • endometriózis diagnosztikája és kezelése
 • mélyen infiltráló endometriózis (bél, hólyag, egyéb DIE)
 • mióma gyógyítása
 • petefészek ciszta kezelése
 • vérzészavarok megoldása
 • adenomiózis terápiája

Kórházi háttér

 • Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
 • Maternity Magánklinika

Tanulmányok

 • 2017 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika orvosi licenc vizsga
 • 2009 szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 2003 Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar, általános orvos

Tagságok

 • Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága
 • Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság
 • EEL - European Endometriosis League
 • SEUD - The Society of Endometriosis and Uterine Disorders
 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Nőorvos Társaság

Dr. Tömösváry Zoltán vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. január
Doktor Úr kedvessége, figyelmessége, pozitív hozzáállása a problémàhoz és hozzám.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. január
Más orvossal ellentétben nem próbált mindenáron lebeszélni az általam preferált kezelési opcióról, korrektül tájékoztatott mindkét rendelkezésemre álló lehetőségről.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. június
Nagyon kedves volt a doktor úr ,minden kérdésemre válaszolt,csak pozitívat tudok mondani,kedves és türelmes volt.
-