Google+
146 189 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol

Dr. Tóth Károly

Bemutatkozás

Dr. Tóth Károly a Génium Központban dolgozik szülész-nőgyógyászként. 2014 óta a Flór Ferenc Kórházban végez műtéteket és vezet szüléseket. Elsősorban várandós gondozással szeret foglalkozni; a szülésről azt vallja, legyen a lehető legtermészetesebb, csak akk...

Specializáció, szakmai háttér

Szülészet-nőgyógyászat, Meddőségi kivizsgálás, Endoszkópia, Változókori panaszok, Vizelettartási problémák megoldása, 2005 - Semmelweis Egyetem Általános Orvosi kar, Mentőtiszti vizsga, Flór Ferenc Kórház

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tóth Károly a Génium Központban dolgozik szülész-nőgyógyászként. 2014 óta a Flór Ferenc Kórházban végez műtéteket és vezet szüléseket. Elsősorban várandós gondozással szeret foglalkozni; a szülésről azt vallja, legyen a lehető legtermészetesebb, csak akkor érdemes közbeavatkozni, ha valami probléma van. Emellett szívesen segít azoknak a hölgyeknek, akik beléptek a változókorba, és a menopauza miatt bekövetkező hormonális változások megnehezítik a mindennapjaikat. Ebben az időszakban a nők testileg-lelkileg megváltoznak, amit nem mindegyikük visel jól, Dr. Tóth rajtuk szeretne segíteni. Endoszkópos nőgyógyászati sebészetet is végez, amellyel kideríthetőek az esetleges meddőség, alhasi fájdalom okai, kizárható/bizonyítható a méhen kívüli terhesség, ellenőrizhetők a gyógyszeres kezelések hatásai. Az endoszkópos sebészet emellett műtéti beavatkozásokra is alkalmas (ciszták eltávolítása, méhen kívüli terhesség ellátása, kismedencei nyirokcsomók eltávolítása).

Specializáció

  • Szülészet-nőgyógyászat
  • Meddőségi kivizsgálás
  • Endoszkópia
  • Változókori panaszok
  • Vizelettartási problémák megoldása

Kórházi háttér

  • Flór Ferenc Kórház

Tanulmányok

  • 2005 - Semmelweis Egyetem Általános Orvosi kar
  • Mentőtiszti vizsga

Vélemények

108 értékelés

„Kivàlò szakember!Öszinte ,figyelmes,embersèges!Nem a pènz motivàlja!Amit a nőkért, újszülöttèrt tesz, őszintén ,lelkiismeretesen teszi!Kevés az ilyen ember! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyszerű orvos, kiváló szakember, nyugodt, kedves, precíz, mindenre odafigyel, 3 terhességet es szülést nála volt szerencsém megélni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Sziasztok!! Én a Dr. Úrnál szültem 2017 februárban, nem volt fogadott orvosom sem szülésznöm. Beestünk a kórházba mikor kellett, nem vele keztük a szülést de vele fejeztük be. Nem sietetet semmit nyugodt volt csendesen mindig elmondta mi hol jár. A szülésznő szint ugy nagyon t...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„2016 Májusában szültem nála a kisfiamat.A terhesgondozás alatt is megvoltam elégedve vele,de mikor a szülés úgy alakult,hogy császározni kell engem,végképp bebizonyosodott,hogy jó orvost választottam.Míg a kórházban voltam a picivel,többször meglátogatott és kedvesen érdekl...”

Végig olvasom

„-”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedves és figyelmes a mosolya meg nyugtató .A vizsgálat menetét el mondja előre így lelkileg fel tudtam készülni. a várható esetleges kellemetlenségre is .Együtt érző és ez nekem sokat jelent .Köszönöm ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A legjobb. Minden tèren amit az ember a szülèsz-nőgyògyàszàtòl vàrhat. Maximàlis figyelem ès gondoskodàs. 2018. màjusàban született nàla csàszàrral a 3. kislànyom. Örök hàlàm neki.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nekünk fogadott orvosunk,nagyon türelmes,alapos,precíz.Abszolút biztonságba éreztem magunkat a 9 hónap alatt.A vizsgálatok alkalmával mindent kedvesen,nyugodtan elmagyarázott hogy mi fogtörténi és mi a további teendő.Minden kérdésemre maximálisan kielégítő választ kaptam.Kiv...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nyugotsága és türelme ”

,

„Ügyelet alkalmával találkoztam vele a Flórban 38 hetes terhesen. Nagson kedves,pozitív hozzáállású személyiség. Úgy érzi az ember,Ő van értem,nem én Ő érte,hogy fizessek. . ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Olyan kedves és nagyon figyelmes a dr úr! Mindenre oda figyel és nagyon segítőkész mindenben! Én csak jót tudok mondani róla csak ajánlani tudom mindekinek!!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Ugyeletbe szaladtunk be hozzá, kedves figyelmes. Biztonságban éreztem magam a vizsgalat kozben es megnyugtatott, komolyan vette az aggodalmaimat. Nem mintha futoszalagon lennenk. Ajanlom mindenkinek. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Részletesen és türelmesen elmondott mindent, pedig "csak" a Tarcsai kórházban volt ma az orvosom.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon alapos,borzalmasan kedves,segíteni akar amiben csak tud!”

„Nincs ilyen”

,

„Kedves,figyelmes..Időt szán az emberre.. Miközben 3 orvos lemondott a terhességemről,ő volt az aki megmentette..Végig biztonságban éreztem magam .és végül nála szültem..szülés után fájdalommentes volt a gyógyulás,ami igen ritka..csak ajánlani tudom. :) ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, szimpatikus, körültekintő. Minden kérdésemre választ kaptam, nem siettet.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kiváló orvos, csodálatos ember, empatikus, talpig uriember, köszönöm, hogy megismerhettem, minden orvos példát vehetne róla...”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon empatikus, barátságos, figyelmes doki.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktor úr kedvessége és figyelmessége, és hogy mindenre választ kaptam, nem éreztem hogy "futószalagon" gyorsan legyünk túl rajta. ”

,

„Kedves, figyelmes, alapos volt.”

,

„Várakozni nem kellett, teljesen pontos volt a doktor úr. A vizsgálat is meggfelelő volt.”

,

„Nagyon kedves és figyelmes orvos. Körültekintően kikérdez. Vizsgálat közben mindent mond, hogy mikor mi történik, mit csinál. Bátran ajánlanám bárkinek.”

,

„Nagyon kedves, türelmes és alapos orvos. Mindent mond vizsgálat közben, hogy mikor mi történik. Csak ajánlani tudom mindenkinek! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„ Kedves volt, részletesen kikérdezett és nagyon hasznos megoldást javasolt egy régóta tartó problémámra! ”

,

„Türelmes , körültekintő nagyon kedves orvos. Ajánlani tudom ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Csak ajánlani tudom őt. Precíz, türelmes,kedves,segítőkész és még sorolhatnám a rengeteg jót róla.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon kedves, türelmes orvos, csak ajánlani tudom!”

,

„Kedves, preciz, hatarozott kivalo orvos :)”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Végtelenül kedves, figyelmes orvos, ami (sajnos) azt kell mondjam a mai egészségügyben ritka kincsnek számít. Minden kérdésemre kimerítő választ adott türelmesen, mosolyogva. Nagyon alaposan és körültekintően megvizsgált, megnyugtatott, beszélgetett velem. Fantasztikus érzés ...”

Végig olvasom

„Nincs”

,

„Nagyon kedves, segítőkész, egy percet sem kellett várni Köszönöm!”

„Nincs nem is volt.”

,

„Nem ereztem, hogy valoban csak 20 perc a konzultacio ideje, pedig mindent igyekeztunk atbeszelni. Nem ereztem, hogy surgetve lennek. Pontosan fogadtak.”

„Nem volt ilyen.”

,

„2016 március végén szültem nála. Olyan higgadtan és nyugodtan vezette le a szülést, hogy az dicséretes. Pont erre volt szükségem. Én is teljesen nyugodt voltam, bíztam benne, pedig akkor láttam először. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nyugodt, tiszta környezet, hozzáértő, kedves orvos.”

„Nem volt.”

,

„tájékoztatás”

„nincs”

,

„Én csak jót és mégtöbb jót tudok róla mondani! Mosolygós,kedves,alapos,őszinte,segìtőkész! 2012.ben Székesfehérváron segìtette világra kislányomat Lottit, műtéti ùton amiért én neki mindìg hálas leszek. Korrektebb orvossal még nem találkoztam. Bárkinek merem aján...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az orvos személyisége. Ezért is kerestem meg őt hogy hol rendel.”

,

„Csak kellemes tapasztalatom van. Kedves, alapos, mindenre kiterjedő válaszok, maximális segítségnyújtás. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A doktor úr elmagyarázott mindent a diagnózishoz kapcsolódóan.”

,

„rászánja az időt, minden kérdésre válaszol, alapos”

,

„Várandósságom alatt jártam a Doktorúrhoz, mindig úgy éreztem, hogy jó kezekben vagyunk, mindog minden kérdésemre kaptam választ, türelmes, kedves, hozzáértő embert ismertem meg személyében és csak köszönni tudom a sok-sok segítséget és odafigyelést a szülés alatt is!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A Doktor Ùr Nagyon Alapos ès türelmes, Szèp tiszta ès igènyes ès Jòl fel szerelo a Rendelö. ”

,

„A Doktor úr hozzáállása és stílusa megnyugtató volt számomra, mindent részletesen elmagyarázott, a kérdéseimre türelmesen válaszolt, nem éreztem magam futószalagon.”

,

„Mindent részletesen elmagyarázott a doktor úr kérés nélkül is.”

,

„Én nagyon félős lány vagyok, minden orvostól félek, de mikor megláttam a Dr Úr kisugárzását, akkor megnyugodtam hogy jó kezekben leszek. Nagyon kedves volt, mindent mondott hogy mit fog csinálni, mindent elmagyarázott”

,

„Minden kérdésemet türelmesen végig hallgatta,és válaszolt is rájuk maximálisan!!! Köszönöm! Mindenkinek ajánlom!!”

„Nincsen”

,

„figyelmes, türelmes, megnyugtató”

,

„Nyugodt kedves. Emberséges nagyon közvetlen egy okos felkészült kivàlo orvos. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Dr. Tóth Károly mindig nagyon türelmes, segítőkész és minden kérdésemre kapok választ. Minden páciensére elég időd szán, nem siettet. ”

,

„Nagyon kedves, szimpatikus”

,

„Doktor Úr nagyon kedves és figyelmes volt, sok jót olvastam róla s immár én is csatlakozhatom az előttem szólókhoz. S merem ajánlani másoknak is akik még nem találták meg azt az orvost akihez szívesen járnának vissza.... ”

„Nem tudok említeni kellemetlen tapasztalatot. ”

,

„Figyelmes és segítőkész. Szánt rám időt, mindent elmagyarázott, bármit kérdezhettem. Semmi kellemetlenséget nem tapasztaltam, végre nem kellemetlen élménynek maradt meg egy nőgyógyászati vizsgálat :)”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Kedvessege figyelmessege”

„Nem volt”

,

„Türelmes és megértő volt. A korábbi, nőgyógyásznál tett látogatásaimmal szemben nála nem éreztem úgy, hogy egy futószalagon vagyok a következő darab, nem éreztem, hogy kellemetlen lenne még egy kérdést feltenni, mert vár a következő. ”

,

„Kivalo ellatas.”

„Masfel oras varakozas a rendeloben.”

,

„ Nagyon kedves, barátságos, mosolygós, segítőkész és óvatos! ”

„nem volt”

,

„Az egész ott létem kellemes volt. ”

„Nem volt ilyen. ”

,

„Mindig nagyon kedves, figyelmes. Segítőkész, körültekintő.”

„Nem volt.”

,

„Nagyon kedves,közvetlen,csupa pozitivum!”

,

„Csupa pozitívum!”

„Semmi.”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig