Google+
146 697 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Dr. Vida Gábor

Bemutatkozás

1963. február 14-én születtem Budapesten, 1987-ben végeztem el a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet. 1991-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból, majd ultrahang diagnosztikai és laparoscopos képesítést is szereztem. Első munkahelyem a Cs...

Specializáció, szakmai háttér

Endometriózisban szenvedő betegek gondozása, Túlsúlyos nők endometriumgondozása, Nőgyógyászati ultrahang, Szülészeti ultrahang (magzati diagnosztika), Fogamzás előtti egészség-tanácsadás , Várandós nők gondozása, HPV szűrés, SOTE (1987), Szülész-nőgyógy...

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

1963. február 14-én születtem Budapesten, 1987-ben végeztem el a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet. 1991-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból, majd ultrahang diagnosztikai és laparoscopos képesítést is szereztem. Első munkahelyem a Csepeli Kórház volt, de később dolgoztam a Kútvölgyi Kórházban, jelenleg az ott megnyílt Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika alkalmazásában állok, mint Részlegvezető Főorvos. Elsősorban ultrahang vizsgálatot, azon belül is magzati diagnosztikát szeretek végezni. Emellett nagyon fontosnak tartom a nőgyógyászati daganatok szűrését, megelőzését, HPV-szűrést is végzek. Szívesen segítek kiválasztani az Önnek megfelelő fogamzásgátló módszert, fiataloknak felvilágosítást is tartok. Segíteni tudok azoknak, akik endometriózisban szenvednek. Ennek tünete lehet, hogy fáj a kismedencéjük és fokozott a menstruációjuk. Várandós gondozást is szívesen vállalok, nincsen nagyobb csoda egy születendő gyermeknél!

Specializáció

 • Endometriózisban szenvedő betegek gondozása
 • Túlsúlyos nők endometriumgondozása
 • Nőgyógyászati ultrahang
 • Szülészeti ultrahang (magzati diagnosztika)
 • Fogamzás előtti egészség-tanácsadás
 • Várandós nők gondozása
 • HPV szűrés

Kórházi háttér

 • Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika

Tanulmányok

 • SOTE (1987)
 • Szülész-nőgyógyász szakvizsga (1991)
 • Ultrahang diagnosztikai és laparoscopos képesítés

Vélemények

25 értékelés

„2003-ban szültem nála.100 % - ban profi ellátásban volt részem. Rendkívül emberséges orvos. Ha ő nincs talán én sem vagyok itt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„A harmadik trimeszterben kerültem hozzá, orvosváltás után és CSAK jókat tudok mondani! Mindig csupamosoly, és odafigyelés! A szülés pedig életem legkülönlegesebb/szebb/bizalmasabb élménye volt, ami nagyban rajta múlt! Mindig bíztató és pozitív volt (pl.nem siettette a picit t...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Egy csodálatos ember és orvos egyben! Humoros, de ugyanakkor komoly is, mindenre oda figyel, tájékoztat mindenről, minden teendőt elmondd! Nagyon alaposan megvizsgál engem is és a babát is mindig! Bármilyen problémánkra azonnal tudta eddig a megoldást! Én imádom, csak ajanlani tudo...”

Végig olvasom

„Nem volt semmilyen negatív tapasztalatunk.. Sőt ....”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„az orvosom allando pozitiv hozzallasa, kedvessege, humora, es a szakmai felkeszultsege, valamint maga a szuleshez mint egy termeszetes folyamathoz valo hozzaallasa, a haboritatlan szules tamogatasa. es a folyamatos torodese:)”

„meg soha nem volt ilyen”

,

„Alapos vizsgálat,kedves, érdeklődő.”

,

„Vida doktor nagyon kedves volt és segítőkész.”

„Várnom kellett rá...”

,

„empátia, kedvesség, szakértelem”

,

„kedvesseg”

,

„legtöbb helyen az ember azt mondja ha kijön:ide se jövök többet.Hát ez nem az a hely volt”

„nincs”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig