4 238 790 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Erdélyi Zsolt - Nőgyógyász

Dr. Erdélyi Zsolt

5.00 | 13 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Erdélyi Zsolt nőgyógyász szakorvos magánrendelése. Több mint 35 éves szakmai tapasztalatommal várom kedves pácienseimet, exkluzívan berendezett rendelőmben, Zugló központjában az Örs vezér tere 6.sz alatt. A rendelő korszerű műszerparkja mindenben...

Tovább olvasom
Dr. Erdélyi Zsolt - Nőgyógyász

Dr. Erdélyi Zsolt

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Erdélyi Zsolt nőgyógyász szakorvos magánrendelése. Több mint 35 éves szakmai tapasztalatommal várom kedves pácienseimet, exkluzívan berendezett rendelőmben, Zugló központjában az Örs vezér tere 6.sz alatt. A rendelő korszerű műszerparkja mindenben megfelel a modern szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás köve...

Tovább olvasom
Dr. Erdélyi Zsolt magánrendelése
1148 Budapest, XIV. kerület, Örs vezér tér 6. fszt. 1.; kapucsengő: RENDELŐ 11

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Erdélyi Zsolt nőgyógyász szakorvos magánrendelése.

Több mint 35 éves szakmai tapasztalatommal várom kedves pácienseimet, exkluzívan berendezett rendelőmben, Zugló központjában az Örs vezér tere 6.sz alatt. A rendelő korszerű műszerparkja mindenben megfelel a modern szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás követelményeinek.

Mindemellett a nőgyógyászati és sebészeti lézeres beavatkozásokhoz szükséges Candela CO2RE eszközzel is rendelkezünk.  

Általában előzetes bejelentkezés alapján fogadom a pácienseimet, így a várakozási időt igyekszem minimálisra csökkenteni. Nagyon fontos számomra a személyes orvos-beteg kapcsolat. Mindent elkövetek, hogy az általam gondozott kismamák és a nőgyógyászati problémával hozzám forduló betegeim felé maximális figyelemmel forduljak. Folymatosan törekszem arra, hogy a rendeléseken barátságos légkörben jusson idő a panaszok nyugodt kifejtésére. Ezért vezettem be, hogy betegeim 15-20 perces időközökkel kapjanak időpontot, mert tapasztalatom szerint  legalább ennyi idő kell ahhoz, hogy egy-egy emberrel érdemben törődhessek. Véleményem szerint ennyi idő mindenképpen szükséges ahhoz, hogy  betegeim és köztem megteremtődjön az a minőségi, személyes kapcsolat  amely magas szinten biztosítja a gyógyító munka hatékonyságát.

Specializáció

  • általános szülészeti és nőgyógyászati vizsgálatok, fogamzásgátlás előtti kivizsgálás, komplex méhnyakrák szűrés, HPV szűrés, hüvelyi és kismedencei fertőzések kivizsgálása és kezelése, nőgyógyászati és terhességi ultrahang vizsgálat, méhen belüli eszközök ( spirálok) felhelyezése és ultrahang vezérelt eltávolítása, lézeres hüvelyszűkítés és inkontinencia kezelés, condylomás és egyéb vírusos szemölcsök lézeres eltávolítása,
  • magánellátásban :szülésvezetés, császármetszés, nőgyógyászati hüvelyi műtétek elvégzése, pl.: hüvely- és kisajakplasztikai műtétek, hasi nagyműtétek és laparoszkopiás-hiszterszkopiás beavatkozások

Kórházi háttér

  • Budapesti Uzsoki Kórház szülészet-nőgyógyászati osztály,
  • magánbeteg ellártás: MESZH Kft Budapesti Uzsoki kórház VIP osztály

Tanulmányok

  • 2017. Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika licenc vizsga
  • 1991. szülészet-nőgyógyászati szakvizsga
  • 1987. Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Dr. Erdélyi Zsolt vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. május
A doktor úr nagyon alaposan, körültekintően megvizsgált, már a vizsgálat közben is folyamatosan tájékoztatott a tapasztaltakról, minden problémámra megkereste a legjobb megoldást . Rendkívül kedves és készséges volt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. május
Mindig nagyon részletes tájékoztatást kapok, vizsgálat és konzultáció közben egyaránt. A Doktor úr nagyon empatikus, mindig figyel a páciensekre, a kérdésekre türelemmel válaszol.
Csak kellemes tapasztalatom volt, mindig azt éreztem, hogy a legjobb helyen járok a problémáimmal.

(ellenőrzött értékelés)
2024. május
Kedves fogadtatás a Doktor úr részéről, mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatás a vizsgálatok alatt és után is, türelem és empátia.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
Kedves, türelmes, jól tájékoztat. Fájdalommentes vizsgálat.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. április
2009 óta járok Erdélyi doktor úrhoz, műtött már endometriózissal, méhpolippal, és konizációval is. Mindhárom esetben helyesen és időben diagnosztizált, a műtétek pedig a lehető legjobban sikerültek.
-