2 289 183 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
MUDr. Andrea Hladovcová - Meddőségkezelés, Nőgyógyász

MUDr. Andrea Hladovcová

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2013-ban szerzett diplomát a kassai Pavel Jozef Šafárik Egyetem orvosi karán. Kilenc éve foglalkozik nőgyógyászattal és szülészettel, ezen a területen 2019-ben szakvizsgát is tett. Jelenleg nőgyógyászként dolgozik a Gyncare Nyitrai centrumában. Az ass...

Tovább olvasom
MUDr. Andrea Hladovcová - Meddőségkezelés, Nőgyógyász

MUDr. Andrea Hladovcová

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2013-ban szerzett diplomát a kassai Pavel Jozef Šafárik Egyetem orvosi karán. Kilenc éve foglalkozik nőgyógyászattal és szülészettel, ezen a területen 2019-ben szakvizsgát is tett. Jelenleg nőgyógyászként dolgozik a Gyncare Nyitrai centrumában. Az asszisztált reprodukciós gyakorlatát a korábbi reproduktív orvoslási mu...

Tovább olvasom
Gyncare - Reprodukciós Centrum Nyitra
94905 Nyitra, Novozámocká 67

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

2013-ban szerzett diplomát a kassai Pavel Jozef Šafárik Egyetem orvosi karán. Kilenc éve foglalkozik nőgyógyászattal és szülészettel, ezen a területen 2019-ben szakvizsgát is tett.

Jelenleg nőgyógyászként dolgozik a Gyncare Nyitrai centrumában. Az asszisztált reprodukciós gyakorlatát a korábbi reproduktív orvoslási munkahelyén végzett munkája során szerezte. Ezzel  párhuzamosan a Nové Zámky Egyetemi Kórház Nőgyógyászati és Szülészeti Klinikáján világra segíti a gyerekeket. Szeret sportolni és utazni.

Tanulmányok

  • 2019 - Nőgyógyászat szakvizsga
  • 2013 - kassai Pavel Jozef Šafárik Egyetem Általános orvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése