326 007 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai És Addiktológiai Intézet

Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai És Addiktológiai Intézet

Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai És Addiktológiai Intézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Nyírő Gyula Kórház az egyik legrégebbi intézmény, amely pszichiátriai betegek gondozásával foglalkozik. A pszichiátriai és különféle szenvedélybetegséggel küzdő betegeket korszerű környezetben, magas szaktudású ápolók és orvosok gondozzák. Telefonszám:1...
Tovább olvasom
1135 Budapest, XIII. kerület, Lehel u. 59. (Angyalföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Nyírő Gyula Kórház az egyik legrégebbi intézmény, amely pszichiátriai betegek gondozásával foglalkozik. A pszichiátriai és különféle szenvedélybetegséggel küzdő betegeket korszerű környezetben, magas szaktudású ápolók és orvosok gondozzák.

  Telefonszám:
  1/452-9400, 1/452-2600
  1/451-2601

Megközelíthetőség

  A Róbert Károly Körútról a Lehel utcára kanyarodva, a Róbert Károly Magánkórház közvetlen szomszédságában található meg. Tömegközlekedéssel az Árpád-hídtól az 1-es villamossal a Lehel utca/ Róbert Károly körút megállóig közlekedve, majd a megállótól a Béke tér felé haladva érhető el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése