517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai És Addiktológiai Intézet

Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai És Addiktológiai Intézet

Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai És Addiktológiai Intézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Nyírő Gyula Kórház az egyik legrégebbi intézmény, amely pszichiátriai betegek gondozásával foglalkozik. A pszichiátriai és különféle szenvedélybetegséggel küzdő betegeket korszerű környezetben, magas szaktudású ápolók és orvosok gondozzák. Telefonszám:1...
Tovább olvasom
1135 Budapest, XIII. kerület, Lehel u. 59. (Angyalföld)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Nyírő Gyula Kórház az egyik legrégebbi intézmény, amely pszichiátriai betegek gondozásával foglalkozik. A pszichiátriai és különféle szenvedélybetegséggel küzdő betegeket korszerű környezetben, magas szaktudású ápolók és orvosok gondozzák.

  Telefonszám:
  1/452-9400, 1/452-2600
  1/451-2601

Megközelíthetőség

  A Róbert Károly Körútról a Lehel utcára kanyarodva, a Róbert Károly Magánkórház közvetlen szomszédságában található meg. Tömegközlekedéssel az Árpád-hídtól az 1-es villamossal a Lehel utca/ Róbert Károly körút megállóig közlekedve, majd a megállótól a Béke tér felé haladva érhető el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése