282 021 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Ó Rendelő

Ó Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Rendelőnk megépítésénél azt a célt tűztük ki, hogy bárki, akinél a betegségre utaló legkisebb jel elváltozás jelentkezik, annak legyen lehetősége lakóhelyéhez közel egy olyan egészségügyi intézményt felkeresni, ahol az orvossal partneri viszonyban konzult...
Tovább olvasom
1038 Budapest, III. kerület, Budapest, Ezüsthegy utca 66.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Rendelőnk megépítésénél azt a célt tűztük ki, hogy bárki, akinél a betegségre utaló legkisebb jel elváltozás jelentkezik, annak legyen lehetősége lakóhelyéhez közel egy olyan egészségügyi intézményt felkeresni, ahol az orvossal partneri viszonyban konzultálhat betegségéről.
    Az Ó rendelő teljesen magánerőből épült a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt egészségügyi szakorvosi intézet, ahol a magasan képzett szakorvosok várják betegeiket, elérhető versenyképes áron.

Megközelíthetőség

    (Békásmegyer hegy felőli oldal az Ófalu patika mellett.)

Vélemények

2015. május
A doktornő emberi, közvetlen, barátságos volt.
2015. május
2015. május
A doktornő stílusa, közvetlensége, tájékoztatása, a vizsgálat színvonala.
A mosdóba elfelejtették kihelyezni a WC-papírt és papírtörlőt.
2015. május
2015. május
2015. május
2015. május
2015. április
2015. április
2015. április
Mivel a foglalási időpontot csak 10 perccel később tudták biztosítani, erről telefonon értesítettek.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése