637 347 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Óbudai Rendelők - Csobánka tér

Óbudai Rendelők - Csobánka tér

Óbudai Rendelők - Csobánka tér

Információk a rendelőről


Budapest III. kerületében – Óbuda-Békásmegyeren – két, frekventált, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető helyszínen várjuk pácienseinket. Orvosaink tapasztalt, saját szakterületükön kimagasló eredményeket elért, gyakorló szakember...
Tovább olvasom
1039 Budapest, III. kerület, Csobánka tér 6. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Budapest III. kerületében – Óbuda-Békásmegyeren – két, frekventált, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető helyszínen várjuk pácienseinket.

  Orvosaink tapasztalt, saját szakterületükön kimagasló eredményeket elért, gyakorló szakemberek. Rendelőink korszerűek, jól felszereltek.

  Térítéses szolgáltatásainkat 2016-ban elsősorban diagnosztikai vizsgálatokkal indítottuk, mára - beutaló és sorban állás nélkül - a szakrendelések széles körét kínáljuk:
  - sebészet, proktológia
  - kardiológia
  - nőgyógyászat
  - nefrológia
  - belgyógyászat
  - diabetológia
  - laboratóriumi vizsgálatok
  - felnőtt, csecsemő és gyermek ultrahang
  - ortopédia
  - reumatológia

  Érvényes engedéllyel rendelkező foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyként is működünk, így az alapszolgáltatás keretében a vonatkozó jogszabályokban felsorolt összes orvosi tevékenységet végezzük.

  Ezeken túl - igény esetén - az OKJ képzéshez előírt szakmai alkalmassági vizsgálatokat, a gépjárművezetői, és lőfegyver tartási szakmai alkalmassági vizsgálatokat, valamint a védőoltásokkal történő immunizációt is tudjuk biztosítani.

  Jelenleg elérhető komplex szűrőcsomagjaink:
  - laboratóriumi vizsgálati csomagok
  - menedzser szűrőcsomagok
  - nőgyógyászati szűrőcsomagok

  Pácienseink egészségmegőrzése és minél hatékonyabb gyógyítása iránt elkötelezettek vagyunk. Munkánk során arra törekszünk, hogy a velünk kapcsolatba kerülők a kért vizsgálatok és az esetlegesen szükséges kezelések után később is szívesen térjenek vissza hozzánk.

  Rendelőink:
  Budapest Vörösvári út 88-96.
  Budapest Csobánka tér 6.

Megközelíthetőség

  Csobánka téri rendelő: Budapest, III. kerület, Csobánka tér 6. - Tömegközlekedéssel: H5 jelű HÉV-vel a Szent Margit Rendelőintézet megállóig

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  a parkolás pácienseink számára ingyenes (parkoló közvetlenül az épület mellett)

Nyitva tartás

  munkanapokon

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése