697 140 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Óbudai Rendelők - Vörösvári út

Óbudai Rendelők - Vörösvári út

Óbudai Rendelők - Vörösvári út

Információk a rendelőről


Budapest III. kerületében – Óbuda-Békásmegyeren – három, frekventált, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető helyszínen várjuk pácienseinket. Orvosaink tapasztalt, saját szakterületükön kimagasló eredményeket elért, gyakorló szakemb...
Tovább olvasom
1032 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 88-96. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Budapest III. kerületében – Óbuda-Békásmegyeren – három, frekventált, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető helyszínen várjuk pácienseinket.

  Orvosaink tapasztalt, saját szakterületükön kimagasló eredményeket elért, gyakorló szakemberek. Rendelőink korszerűek, jól felszereltek.

  Térítéses szolgáltatásainkat 2016-ban elsősorban diagnosztikai vizsgálatokkal indítottuk, mára - beutaló és sorban állás nélkül - a szakrendelések széles körét kínáljuk:
  - sebészet, proktológia
  - kardiológia
  - nőgyógyászat
  - nefrológia
  - belgyógyászat
  - diabetológia
  - laboratóriumi vizsgálatok
  - felnőtt, csecsemő és gyermek ultrahang
  - ortopédia
  - reumatológia

  Érvényes engedéllyel rendelkező foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyként is működünk, így az alapszolgáltatás keretében a vonatkozó jogszabályokban felsorolt összes orvosi tevékenységet végezzük.

  Ezeken túl - igény esetén - az OKJ képzéshez előírt szakmai alkalmassági vizsgálatokat, a gépjárművezetői, és lőfegyver tartási szakmai alkalmassági vizsgálatokat, valamint a védőoltásokkal történő immunizációt is tudjuk biztosítani.

  Jelenleg elérhető komplex szűrőcsomagjaink:
  - laboratóriumi vizsgálati csomagok
  - menedzser szűrőcsomagok
  - nőgyógyászati szűrőcsomagok

  Pácienseink egészségmegőrzése és minél hatékonyabb gyógyítása iránt elkötelezettek vagyunk. Munkánk során arra törekszünk, hogy a velünk kapcsolatba kerülők a kért vizsgálatok és az esetlegesen szükséges kezelések után később is szívesen térjenek vissza hozzánk.

  Rendelőink:
  Budapest Vörösvári út 88-96.
  Budapest Csobánka tér 6.
  Laktanya utca 6.

Megközelíthetőség

  Vörösvári úti rendelő: Budapest, III. kerület, 1032 Budapest, Vörösvári út 88-96. - Tömegközlekedéssel: 1-es villamossal az Óbudai Rendelők megállóig

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  a parkolás pácienseink számára ingyenes (parkoló közvetlenül az épület előtt)

Nyitva tartás

  munkanapokon

Vélemények

56 értékelés
2020. március
2020. március
Az asszisztens néni kedves volt, majdnem időben behívtak
2020. március
kulturált, nyugodt környezet, könnyű megközelíthetőség, saját parkolóval rendelkezik
nem volt ilyen
2020. március
Korrekt, gyors, mindenre kiterjedő vizsgálat.
Ilyen nem volt, viszont nem hívták fel a figyelmemet, hogy lehet email címre kérni a vizsgálat eredményét, ill. a felvételt. Csak megmutatták hol írjam alá.
2020. február
Tiszta volt az egész rendelő
Nem volt
2020. február
Pontosság, figyelmesség.
2020. február
kedves , segitőkéz
nem volt olyan részem
2020. február
2020. február
2020. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése