641 043 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Óbudai Rendelők - Vörösvári út

Óbudai Rendelők - Vörösvári út

Óbudai Rendelők - Vörösvári út

Információk a rendelőről


Budapest III. kerületében – Óbuda-Békásmegyeren – három, frekventált, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető helyszínen várjuk pácienseinket. Orvosaink tapasztalt, saját szakterületükön kimagasló eredményeket elért, gyakorló szakemb...
Tovább olvasom
1032 Budapest, III. kerület, Vörösvári út 88-96. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Budapest III. kerületében – Óbuda-Békásmegyeren – három, frekventált, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető helyszínen várjuk pácienseinket.

  Orvosaink tapasztalt, saját szakterületükön kimagasló eredményeket elért, gyakorló szakemberek. Rendelőink korszerűek, jól felszereltek.

  Térítéses szolgáltatásainkat 2016-ban elsősorban diagnosztikai vizsgálatokkal indítottuk, mára - beutaló és sorban állás nélkül - a szakrendelések széles körét kínáljuk:
  - sebészet, proktológia
  - kardiológia
  - nőgyógyászat
  - nefrológia
  - belgyógyászat
  - diabetológia
  - laboratóriumi vizsgálatok
  - felnőtt, csecsemő és gyermek ultrahang
  - ortopédia
  - reumatológia

  Érvényes engedéllyel rendelkező foglalkozás-egészségügyi szakellátó helyként is működünk, így az alapszolgáltatás keretében a vonatkozó jogszabályokban felsorolt összes orvosi tevékenységet végezzük.

  Ezeken túl - igény esetén - az OKJ képzéshez előírt szakmai alkalmassági vizsgálatokat, a gépjárművezetői, és lőfegyver tartási szakmai alkalmassági vizsgálatokat, valamint a védőoltásokkal történő immunizációt is tudjuk biztosítani.

  Jelenleg elérhető komplex szűrőcsomagjaink:
  - laboratóriumi vizsgálati csomagok
  - menedzser szűrőcsomagok
  - nőgyógyászati szűrőcsomagok

  Pácienseink egészségmegőrzése és minél hatékonyabb gyógyítása iránt elkötelezettek vagyunk. Munkánk során arra törekszünk, hogy a velünk kapcsolatba kerülők a kért vizsgálatok és az esetlegesen szükséges kezelések után később is szívesen térjenek vissza hozzánk.

  Rendelőink:
  Budapest Vörösvári út 88-96.
  Budapest Csobánka tér 6.
  Laktanya utca 6.

Megközelíthetőség

  Vörösvári úti rendelő: Budapest, III. kerület, 1032 Budapest, Vörösvári út 88-96. - Tömegközlekedéssel: 1-es villamossal az Óbudai Rendelők megállóig

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  a parkolás pácienseink számára ingyenes (parkoló közvetlenül az épület előtt)

Nyitva tartás

  munkanapokon

Vélemények

51 értékelés
2020. február
Pontosság, figyelmesség.
2020. február
kedves , segitőkéz
nem volt olyan részem
2020. február
2020. február
2020. január
2020. január
2020. január
A lefoglalt időpont előtt behívtak.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2020. január
2020. január
-
-
2020. január
Nagyon kedvesek voltak.
Nincs
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése