1 707 264 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
OK Dental - Dunakeszi

OK Dental - Dunakeszi

2120 Dunakeszi,
Barátság út 6/B
Információk a rendelőről

Az OK Dental dunakeszi fogorvosi rendelőjében - mely Budapestről is gyorsan, könnyen megközelíthető - modern eszközökkel, a legprofibb technikai eszközökkel felszerelve várják az érdeklődő pácienseket. Kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező fogszakorvosok a legjobb anyagok felhasználásával igyekeznek minden p...

Tovább olvasom
OK Dental - Dunakeszi

OK Dental - Dunakeszi

Információk a rendelőről

Az OK Dental dunakeszi fogorvosi rendelőjében - mely Budapestről is gyorsan, könnyen megközelíthető - modern eszközökkel, a legprofibb technikai eszközökkel felszerelve várják az érdeklődő pácienseket. Kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező fogs...
Tovább olvasom
2120 Dunakeszi, Barátság út 6/B
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az OK Dental dunakeszi fogorvosi rendelőjében - mely Budapestről is gyorsan, könnyen megközelíthető - modern eszközökkel, a legprofibb technikai eszközökkel felszerelve várják az érdeklődő pácienseket. Kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező fogszakorvosok a legjobb anyagok felhasználásával igyekeznek minden pácienstől elégedetten elbúcsúzni!

Az állapotfelmérés ingyenes!

Megközelíthetőség

Városkapu metrómegállótól volánbusszal 20 perc, vonattal a Nyugati pályaudvarról 30 perc alatt a rendelőbe lehet érni!

Parkolás

Ingyenes parkolási lehetőség van a klinikán!

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek 10:00-20:00 Illetve egyedi esetekben ettől eltérően, megbeszélés szerint.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése