284 202 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
OK Dental - Dunakeszi

OK Dental - Dunakeszi

OK Dental - Dunakeszi

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az OK Dental dunakeszi fogorvosi rendelőjében - mely Budapestről is gyorsan, könnyen megközelíthető - modern eszközökkel, a legprofibb technikai eszközökkel felszerelve várják az érdeklődő pácienseket. Kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező fogs...
Tovább olvasom
2120 Dunakeszi, Barátság út 6/B

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az OK Dental dunakeszi fogorvosi rendelőjében - mely Budapestről is gyorsan, könnyen megközelíthető - modern eszközökkel, a legprofibb technikai eszközökkel felszerelve várják az érdeklődő pácienseket. Kiválóan képzett és nagy gyakorlattal rendelkező fogszakorvosok a legjobb anyagok felhasználásával igyekeznek minden pácienstől elégedetten elbúcsúzni!

  Az állapotfelmérés ingyenes!

Megközelíthetőség

  Városkapu metrómegállótól volánbusszal 20 perc, vonattal a Nyugati pályaudvarról 30 perc alatt a rendelőbe lehet érni!

Parkolás

  Ingyenes parkolási lehetőség van a klinikán!

Nyitva tartás

  Hétfő - Péntek 10:00-20:00 Illetve egyedi esetekben ettől eltérően, megbeszélés szerint.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése