883 131 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelő

OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelő

1012 Budapest, I. kerület,
Várfok utca 15.
Információk a rendelőről

A rendelőben egy fogadó- és váróhelység, egy ultrahangkészülékkel is felszerelt nőgyógyászati rendelő, egy 4D ultrahangdiagnosztikai vizsgáló helység plazma-TV-vel, videó, CD és DVD felvételi lehetőséggel, és egy kisebb kiegészítő vizsgálatok (CTG, EKG, stb.) elvégzésére alkalmas vizsgálóhelység található. A nőgyógyász...

Tovább olvasom
OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelő

OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelő

Információk a rendelőről

A rendelőben egy fogadó- és váróhelység, egy ultrahangkészülékkel is felszerelt nőgyógyászati rendelő, egy 4D ultrahangdiagnosztikai vizsgáló helység plazma-TV-vel, videó, CD és DVD felvételi lehetőséggel, és egy kisebb kiegészítő vizsgálatok (CTG, EKG, s...
Tovább olvasom
1012 Budapest, I. kerület, Várfok utca 15.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
1012 Budapest, I. kerület, Várfok utca 15.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A rendelőben egy fogadó- és váróhelység, egy ultrahangkészülékkel is felszerelt nőgyógyászati rendelő, egy 4D ultrahangdiagnosztikai vizsgáló helység plazma-TV-vel, videó, CD és DVD felvételi lehetőséggel, és egy kisebb kiegészítő vizsgálatok (CTG, EKG, stb.) elvégzésére alkalmas vizsgálóhelység található. A nőgyógyászati vizsgálatokat testhőmérsekletre előmelegített és azon tartott műszerekkel végezzük. A Medison Accuvix XQ real time ultrahangkészülék, amely jelenleg az egyik legkorszerűbb diagnosztikai eszköz mindhárom vizsgálati kategóriában (2D, 3D és 4D). A terhességi hüvelyi vizsgálatok is lehetségesek 3D, illetve 4D technikával. Igény esetén a magzatról fekete-fehér, vagy színes fénykép készíthető, illetve a vizsgálat videokazettára, CD-re, vagy DVD-re rögzíthető. Ugyancsak a Medison Accuvix XQ real-time készülékkel történnek az egyéb ultrahang vizsgálatok is (has, nyak, emlő és végtag-keringés).

Megközelíthetőség

A rendelő bejárata a Várfok-Vérmező utca sarkán található. Közlekedési szempontból fekvése rendkívül kedvező, mivel a Széll Kálmán tértől, e fontos közlekedési csomóponttól 70 méterre található, így busszal, villamossal, metróval egyaránt jól megközelíthető.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Az autóval érkezők számára a rendelő előtti Vérmező, illetve a rendelőhöz befutó Batthyány és Várfok utcában fizető parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

Nyitva tartás

08:00-18:00

Vélemények

2015. október
Barátságos volt a légkör, az egészségügyi személyzet is nagyon kedves volt.
2015. március
2014. december
Környezet. tisztaság, segítőkézsség,kiválo orvos Doktor,és asszisztense
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése