576 921 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelő

OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelő

OPS Nőgyógyászati és Ultrahangdiagnosztikai Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A rendelőben egy fogadó- és váróhelység, egy ultrahangkészülékkel is felszerelt nőgyógyászati rendelő, egy 4D ultrahangdiagnosztikai vizsgáló helység plazma-TV-vel, videó, CD és DVD felvételi lehetőséggel, és egy kisebb kiegészítő vizsgálatok (CTG, EKG, s...
Tovább olvasom
1012 Budapest, I. kerület, Várfok utca 15.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A rendelőben egy fogadó- és váróhelység, egy ultrahangkészülékkel is felszerelt nőgyógyászati rendelő, egy 4D ultrahangdiagnosztikai vizsgáló helység plazma-TV-vel, videó, CD és DVD felvételi lehetőséggel, és egy kisebb kiegészítő vizsgálatok (CTG, EKG, stb.) elvégzésére alkalmas vizsgálóhelység található. A nőgyógyászati vizsgálatokat testhőmérsekletre előmelegített és azon tartott műszerekkel végezzük. A Medison Accuvix XQ real time ultrahangkészülék, amely jelenleg az egyik legkorszerűbb diagnosztikai eszköz mindhárom vizsgálati kategóriában (2D, 3D és 4D). A terhességi hüvelyi vizsgálatok is lehetségesek 3D, illetve 4D technikával. Igény esetén a magzatról fekete-fehér, vagy színes fénykép készíthető, illetve a vizsgálat videokazettára, CD-re, vagy DVD-re rögzíthető. Ugyancsak a Medison Accuvix XQ real-time készülékkel történnek az egyéb ultrahang vizsgálatok is (has, nyak, emlő és végtag-keringés).

Megközelíthetőség

  A rendelő bejárata a Várfok-Vérmező utca sarkán található. Közlekedési szempontból fekvése rendkívül kedvező, mivel a Széll Kálmán tértől, e fontos közlekedési csomóponttól 70 méterre található, így busszal, villamossal, metróval egyaránt jól megközelíthető.

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  Az autóval érkezők számára a rendelő előtti Vérmező, illetve a rendelőhöz befutó Batthyány és Várfok utcában fizető parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

Nyitva tartás

  08:00-18:00

Vélemények

2015. október
Barátságos volt a légkör, az egészségügyi személyzet is nagyon kedves volt.
2015. március
2014. december
Környezet. tisztaság, segítőkézsség,kiválo orvos Doktor,és asszisztense
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése