756 267 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Optimadent Fogászati Kft.

Optimadent Fogászati Kft.

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Barátságos hangulatú, professzionális ellátást kínáló fogászati rendelő a Csillagvár üzletházban. Munkatársaink a páciensek igényeinek teljes kielégítésére törekszenek, hogy minden látogatónk ragyogó, egészséges mosollyal távozzon! 
1039 Budapest, III. kerület, Rákóczi utca 36. (Csillaghegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Barátságos hangulatú, professzionális ellátást kínáló fogászati rendelő a Csillagvár üzletházban.

  Munkatársaink a páciensek igényeinek teljes kielégítésére törekszenek, hogy minden látogatónk ragyogó, egészséges mosollyal távozzon! 

Megközelíthetőség

  A rendelő a Csillagvár bevásárlóközpont I. emeletén található. Tömegközlekedéssel: H5 szentendrei hév, ill. a 34, 134-es autóbuszok Autóval: a Szentendrei utat követve

Parkolás

  A Csillagvár bevásárlóközpont előtt található ingyenes, szabadtéri parkoló.

Nyitva tartás

  H-P 9:00-20:00 Szombat: 9:00-18:00

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése