756 867 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Optimum Szemészet

Optimum Szemészet

Optimum Szemészet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az Optimum Szemészet tevékenységei közé tartozik a különböző szembetegségek diagnosztizálása és az egyénre szabott kezelési módok és műtétek elvégzése. Tapasztalt szakorvosaink korszerű eszközök segítségével nyújtanak megoldást. A lézeres látásjavítás, a...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 17-19. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Az Optimum Szemészet tevékenységei közé tartozik a különböző szembetegségek diagnosztizálása és az egyénre szabott kezelési módok és műtétek elvégzése. Tapasztalt szakorvosaink korszerű eszközök segítségével nyújtanak megoldást. A lézeres látásjavítás, a szürkehályog műtétek, a száraz szem kezelés és a gyermekszemészet mellett a szemhéjplasztika is kiemelt szakterületünk.

Megközelíthetőség

    Déli Pályaudvartól mindössze pár perc sétára található, a Nagyenyed utca és Alkotás út kereszteződésében.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése