1 694 046 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
OptoKid Gyermekszemészet

OptoKid Gyermekszemészet

1037 Budapest, III. kerület,
Bokor utca 17-21. II. emelet
(Óbuda)
Információk a rendelőről

Az OptoKid Gyermekszemészeti és Binokuláris Látáscentrumban a szakma legkiválóbb gyermekszemészei várják kis pácienseiket, akár már csecsemőkortól kezdve. Legyen szó látásvizsgálatról, szembetegségek kivizsgálásáról, kancsalság kezeléséről, vagy speciális szemüvegek elkészítéséről, rendelőnkben biztosan az országos szi...

Tovább olvasom
OptoKid Gyermekszemészet

OptoKid Gyermekszemészet

Információk a rendelőről

Az OptoKid Gyermekszemészeti és Binokuláris Látáscentrumban a szakma legkiválóbb gyermekszemészei várják kis pácienseiket, akár már csecsemőkortól kezdve. Legyen szó látásvizsgálatról, szembetegségek kivizsgálásáról, kancsalság kezeléséről, vagy speciális...
Tovább olvasom
1037 Budapest, III. kerület, Bokor utca 17-21. II. emelet (Óbuda)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az OptoKid Gyermekszemészeti és Binokuláris Látáscentrumban a szakma legkiválóbb gyermekszemészei várják kis pácienseiket, akár már csecsemőkortól kezdve. Legyen szó látásvizsgálatról, szembetegségek kivizsgálásáról, kancsalság kezeléséről, vagy speciális szemüvegek elkészítéséről, rendelőnkben biztosan az országos szinten legkiválóbb színvonalú ellátást kapják. 

Parkolás

A Lajos utca - Nagyszombat utcai nagykereszteződésnél fizetős parkolóhely áll rendelkezésre.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
22 %
4 csillag
74 %
3 csillag
2 %
2 csillag
2 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.46
Tisztasága 4.61
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.42
Megközelíthetősége 4.2
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése