759 255 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Oriolus-Med Központ

Oriolus-Med Központ

Oriolus-Med Központ

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az Oriolus-Med Központban orvos-természetgyógyászok, akupunktőrök, terapeuták, gyógytornászok állnak pácienseik rendelkezésére színvonalas, betegközpontú kiszolgálást kínálva. Az utcáról közvetlenül belépve a rendelő területére új, elegánsan kialakított...
Tovább olvasom
1063 Budapest, VI. kerület, Bajnok utca 13. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Oriolus-Med Központban orvos-természetgyógyászok, akupunktőrök, terapeuták, gyógytornászok állnak pácienseik rendelkezésére színvonalas, betegközpontú kiszolgálást kínálva.

  Az utcáról közvetlenül belépve a rendelő területére új, elegánsan kialakított recepció fogadja az érkezőket, itt található a szaküzlet, a bemutatóterem és az oktatóterem.

  Az első szint, (ahová lifttel is fel lehet jutni) a fényes, tágas, világos rendelők és a gyógytornaterem szintje. 

Megközelíthetőség

  A Podmaniczky és Andrássy út között, az M1 Kodály köröndtől 100 m séta, közelben a 72, 73, 76-os troli, de a Nyugati tér sincs messze.

Parkolás

  A parkolás fizetős, díja 230.-/óra, de mindig állnak rendelkezésre szabad helyek.

Vélemények

2016. május
2016. április
Modern eszközök, esztétikus helyiségek.
2015. szeptember
reggelli időpontban is foglalható
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése