321 984 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Budapest (OKITI)

Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Budapest (OKITI)

Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Budapest (OKITI)

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórház 1954-től működik idegsebészeti profillal,mára országunk kiemelt idegtudományi intézetévé vált. Az utóbbi években kezdődtek meg a rekonstrukciós munkálatok. Korszerű, fejlett eszközparkkal, nagy szaktudású ápolókkal és orvosokkal rendelkezve végzi...
Tovább olvasom
1145 Budapest, XIV. kerület, Amerikai út 57. (Herminamező)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórház 1954-től működik idegsebészeti profillal,mára országunk kiemelt idegtudományi intézetévé vált. Az utóbbi években kezdődtek meg a rekonstrukciós munkálatok. Korszerű, fejlett eszközparkkal, nagy szaktudású ápolókkal és orvosokkal rendelkezve végzik a gyógyítást.

  Telefonszám:
  1/467-9300
  1/251-5678

Megközelíthetőség

  A Mexikói úti metrómegállótól a 69-es villamossal közlekedve a Laky Adolf utca megállóig, majd az Erzsébet királyné útján végighaladva az Amerikai útra térve érhető el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése