1 177 641 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Budapest (OKITI)

Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Budapest (OKITI)

1145 Budapest, XIV. kerület,
Amerikai út 57.
(Herminamező)
Információk a rendelőről

A kórház 1954-től működik idegsebészeti profillal,mára országunk kiemelt idegtudományi intézetévé vált. Az utóbbi években kezdődtek meg a rekonstrukciós munkálatok. Korszerű, fejlett eszközparkkal, nagy szaktudású ápolókkal és orvosokkal rendelkezve végzik a gyógyítást. Telefonszám:1/467-93001/251-5678

Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Budapest (OKITI)

Országos Klinikai Idegtudományi Intézet, Budapest (OKITI)

Információk a rendelőről

A kórház 1954-től működik idegsebészeti profillal,mára országunk kiemelt idegtudományi intézetévé vált. Az utóbbi években kezdődtek meg a rekonstrukciós munkálatok. Korszerű, fejlett eszközparkkal, nagy szaktudású ápolókkal és orvosokkal rendelkezve végzi...
Tovább olvasom
1145 Budapest, XIV. kerület, Amerikai út 57. (Herminamező)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1145 Budapest, XIV. kerület, Amerikai út 57. (Herminamező)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház 1954-től működik idegsebészeti profillal,mára országunk kiemelt idegtudományi intézetévé vált. Az utóbbi években kezdődtek meg a rekonstrukciós munkálatok. Korszerű, fejlett eszközparkkal, nagy szaktudású ápolókkal és orvosokkal rendelkezve végzik a gyógyítást.

Telefonszám:
1/467-9300
1/251-5678

Megközelíthetőség

A Mexikói úti metrómegállótól a 69-es villamossal közlekedve a Laky Adolf utca megállóig, majd az Erzsébet királyné útján végighaladva az Amerikai útra térve érhető el.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése