325 584 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Országos Korányi Pulmonológiai Intézet (OKPI)

Országos Korányi Pulmonológiai Intézet (OKPI)

Országos Korányi Pulmonológiai Intézet (OKPI)

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Pulmonológiai Intézet Budapest határán kellemes, zöld övezeti környezetben helyezkedik el. A kórház a tüdőt érintő számos megbetegedés diagnosztizálásával, kezelésével foglalkozik. Telefonszám:1/391-33461/200-7060
1121 Budapest, XII. kerület, Pihenő út 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Pulmonológiai Intézet Budapest határán kellemes, zöld övezeti környezetben helyezkedik el. A kórház a tüdőt érintő számos megbetegedés diagnosztizálásával, kezelésével foglalkozik.

  Telefonszám:
  1/391-3346
  1/200-7060

Megközelíthetőség

  A kórház a Déli pályaudvarról könnyen megközelíthető. Az 59-es villamossal a Városmajori megállóig közlekedve, majd a 22-es busszal az Országos Korányi Intézet megállóig haladva érhető el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése