521 886 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Országos Onkológiai Intézet (OOI)

Országos Onkológiai Intézet (OOI)

Országos Onkológiai Intézet (OOI)

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az Intézet profilja a különböző daganatos megbetegedések diagnosztizálása és kezelése. A tumorkezelésen túl a kórházban lehetőség van genetikai szűrővizsgálatot végeztetni. A kórház mind külsőleg, mind belsőleg felújításon esett át. A betegek ellátáas a l...
Tovább olvasom
1122 Budapest, XII. kerület, Ráth György u. 7-9. (Kissvábhegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Intézet profilja a különböző daganatos megbetegedések diagnosztizálása és kezelése. A tumorkezelésen túl a kórházban lehetőség van genetikai szűrővizsgálatot végeztetni. A kórház mind külsőleg, mind belsőleg felújításon esett át. A betegek ellátáas a legkorszerűbb körülmények között, és a legújabb eszközökkel történik.

  Telefonszám:
  1/224-8600
  1/ 224-8620

Megközelíthetőség

  A Déli pályaudvarról mindössze 10 perc sétára található. Az Alkotás útról nyíló Ráth György utcában helyezkedik el az intézmény.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése