1 574 436 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Országos Onkológiai Intézet (OOI)

Országos Onkológiai Intézet (OOI)

1122 Budapest, XII. kerület,
Ráth György u. 7-9.
(Kissvábhegy)
Információk a rendelőről

Az Intézet profilja a különböző daganatos megbetegedések diagnosztizálása és kezelése. A tumorkezelésen túl a kórházban lehetőség van genetikai szűrővizsgálatot végeztetni. A kórház mind külsőleg, mind belsőleg felújításon esett át. A betegek ellátáas a legkorszerűbb körülmények között, és a legújabb eszközökkel történ...

Tovább olvasom
Országos Onkológiai Intézet (OOI)

Országos Onkológiai Intézet (OOI)

Információk a rendelőről

Az Intézet profilja a különböző daganatos megbetegedések diagnosztizálása és kezelése. A tumorkezelésen túl a kórházban lehetőség van genetikai szűrővizsgálatot végeztetni. A kórház mind külsőleg, mind belsőleg felújításon esett át. A betegek ellátáas a l...
Tovább olvasom
1122 Budapest, XII. kerület, Ráth György u. 7-9. (Kissvábhegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Intézet profilja a különböző daganatos megbetegedések diagnosztizálása és kezelése. A tumorkezelésen túl a kórházban lehetőség van genetikai szűrővizsgálatot végeztetni. A kórház mind külsőleg, mind belsőleg felújításon esett át. A betegek ellátáas a legkorszerűbb körülmények között, és a legújabb eszközökkel történik.

Telefonszám:
1/224-8600
1/ 224-8620

Megközelíthetőség

A Déli pályaudvarról mindössze 10 perc sétára található. Az Alkotás útról nyíló Ráth György utcában helyezkedik el az intézmény.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése