755 433 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI)

Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI)

Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI)

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Budapest és Budakeszi határában helyezkedik el. A kórház főként az ortopéd, a baleseti mozgássérültek, az agysérültek, a pszichés megbetegedések rehabilitácójával foglalkozik. Telefonszám:1/391-19021/391-1999
1121 Budapest, XII. kerület, Szanatórium u. 19.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Budapest és Budakeszi határában helyezkedik el. A kórház főként az ortopéd, a baleseti mozgássérültek, az agysérültek, a pszichés megbetegedések rehabilitácójával foglalkozik.

  Telefonszám:
  1/391-1902
  1/391-1999

Megközelíthetőség

  Az intézet a Széll Kálmán térről könnyen megközelíthető. A 22-es busszal a Szanatórium utca megállóig közlekedve, majd a megállótól pár perc sétára megtalálható.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése