517 065 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI)

Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI)

Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet (ORFI)

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az Országos Reumatológiai Intézet fő profilja a reumatológiai megbetegedések kezelése. Az intézmény magas szaktudású ápolói és orvosai gondoskodnak a betegek minél előbbi felépüléséről, valamint a korszerű eszközpark szintén a minőségi ellátást biztosítja...
Tovább olvasom
1023 Budapest, II. kerület, Frankel Leó út 25-29. (Felhévíz)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Országos Reumatológiai Intézet fő profilja a reumatológiai megbetegedések kezelése. Az intézmény magas szaktudású ápolói és orvosai gondoskodnak a betegek minél előbbi felépüléséről, valamint a korszerű eszközpark szintén a minőségi ellátást biztosítja.

  Telefonszám:
  1/438-8317
  1/212-2676

Megközelíthetőség

  A Batthyány térről mindössze 10 percre található Intézetet a 19-es és a 41-es villamossal is elérhetjük. A Szent Lukács Gyógyfürdő megállóig közlekedve, majd onnan az Uszoda felé haladva érhető el.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése