1 581 912 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Országos Vérellátó Szolgálat

Országos Vérellátó Szolgálat

1113 Budapest, XI. kerület,
Karolina út 19-24.
(Gellérthegy)
Információk a rendelőről

Az Országos Vérellátó Szolgálat feladata a vér és vérkészítmények biztosítása az ország egészségügyi intézményeinek számára. A szolgálat tagjai oktatásokat is tartanak a leendő transzfúziológiai szakdolgozóknak, valamint saját dolgozóikat is folyamatos továbbképzésekben részesítik. Telefonszám:1/372-41-001/ 372-41-89

Országos Vérellátó Szolgálat

Országos Vérellátó Szolgálat

Információk a rendelőről

Az Országos Vérellátó Szolgálat feladata a vér és vérkészítmények biztosítása az ország egészségügyi intézményeinek számára. A szolgálat tagjai oktatásokat is tartanak a leendő transzfúziológiai szakdolgozóknak, valamint saját dolgozóikat is folyamatos to...
Tovább olvasom
1113 Budapest, XI. kerület, Karolina út 19-24. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Országos Vérellátó Szolgálat feladata a vér és vérkészítmények biztosítása az ország egészségügyi intézményeinek számára. A szolgálat tagjai oktatásokat is tartanak a leendő transzfúziológiai szakdolgozóknak, valamint saját dolgozóikat is folyamatos továbbképzésekben részesítik.

Telefonszám:
1/372-41-00
1/ 372-41-89

Megközelíthetőség

A Móricz Zsigmond körtéri metrómegállótól a 17-es villamossal a Pető Intézet (Villányi út) megállóig közlekedve, majd onnan gyalogosan az Elek utcán végighaladva a Karolina úton található meg.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése