597 030 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Országos Vérellátó Szolgálat

Országos Vérellátó Szolgálat

Országos Vérellátó Szolgálat

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az Országos Vérellátó Szolgálat feladata a vér és vérkészítmények biztosítása az ország egészségügyi intézményeinek számára. A szolgálat tagjai oktatásokat is tartanak a leendő transzfúziológiai szakdolgozóknak, valamint saját dolgozóikat is folyamatos to...
Tovább olvasom
1113 Budapest, XI. kerület, Karolina út 19-24. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az Országos Vérellátó Szolgálat feladata a vér és vérkészítmények biztosítása az ország egészségügyi intézményeinek számára. A szolgálat tagjai oktatásokat is tartanak a leendő transzfúziológiai szakdolgozóknak, valamint saját dolgozóikat is folyamatos továbbképzésekben részesítik.

  Telefonszám:
  1/372-41-00
  1/ 372-41-89

Megközelíthetőség

  A Móricz Zsigmond körtéri metrómegállótól a 17-es villamossal a Pető Intézet (Villányi út) megállóig közlekedve, majd onnan gyalogosan az Elek utcán végighaladva a Karolina úton található meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése