2 284 977 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gáspár Levente Ph.D - Ortopédus

Dr. Gáspár Levente Ph.D

4.86 | 27 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gáspár Levente ortopéd és baleseti sebész szakorvos és egyetemi docens magánrendelése a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben. Tevékenysége kiterjed az ortopédia teljes körére, a mozgásszervi betegségek diagnosztikájára, konzervatív és műtéti keze...

Tovább olvasom
Dr. Gáspár Levente Ph.D - Ortopédus

Dr. Gáspár Levente Ph.D

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Gáspár Levente ortopéd és baleseti sebész szakorvos és egyetemi docens magánrendelése a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben. Tevékenysége kiterjed az ortopédia teljes körére, a mozgásszervi betegségek diagnosztikájára, konzervatív és műtéti kezelésére. Orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szere...

Tovább olvasom
Pesti Mozgásszervi Magánrendelő P70
1133 Budapest, XIII. kerület, Pannónia utca 70. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gáspár Levente ortopéd és baleseti sebész szakorvos és egyetemi docens magánrendelése a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben. Tevékenysége kiterjed az ortopédia teljes körére, a mozgásszervi betegségek diagnosztikájára, konzervatív és műtéti kezelésére. Orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte 1972-ben, majd a Hajdú-Bihar Megyei Kórház Balesetsebészeti Osztályán, illetve a Debreceni Egyetem Ortopédiai Klinikáján dolgozott igazgazgatóhelyettesként. 2013 óta a Kenézy Kórház és Rendelőintézetben OEP finanszírozott gyógyító tevékenységét viszi tovább, emellett Debrecenben és Budapesten magánorvosként is praktizál. Nemzetközi, valamint hazai oktatási tevékenységet is végzett. Az ortopédia teljes körére vonatkozóan tevékenykedik, úgy mint mozgásszervi betegségek diagnosztikája, konzervatív és műtéti kezelése, speciális területe a térdízületi artroszkópia, a csípő- és a térdízületi protézis beültetés, a láb korrekciós műtétei. Az Agykontroll tanfolyamot végzett orvosok társaságának tagja, az alternatív gyógymódok iránt is nyitott. Ortopédiai problémával keresse a Tanár urat bizalommal!

Specializáció

 • Csípő- és térdpanaszok kivizsgálása és gyógyítása
 • Nagyízületi protézis beültetés
 • Térdízületi artroszkópia (tükrözés)
 • Lábdeformitások kezelése és rekonstrukciója

Tanulmányok

 • 1972 - Debreceni Orvostudományi Egyetem
 • 1976 - ortopéd sebészet szakvizsga
 • 1979 - baleseti sebészet szakvizsga
 • 1996 - Ph.D fokozat

Vélemények

4.86 az 5-ből
27 értékelés alapján
5 csillag
93 %
4 csillag
4 %
3 csillag
4 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.89
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.93
Megfelelő volt az ellátásod? 4.89

Részletes vélemények

Klaudia
2022. március
Nagyon meg voltam elégedve. A Dr Urat nyugodt szívvel tudom ajánlani.
-
B. Jánosné
2021. október
Teljesen elégedett voltam a doktor úr hozzá értéséhez ,mindent teljesen érthetően elmagyarázott. Recepción barátságos a fogadtatás.
-
Dénes
2021. július
Dr. Gáspár Levente nagyon kedvesen és felkészülten kezelte a panaszomat, jó tanáccsal látott el és javasolt egy sportkrém fajtát.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
A személyemnek szóló figyelem, törődés.
Nem volt.
Heléna
2021. június
-
A recepción nagyon kedves és segítőkész kolléganő volt.
Ildikó
2020. augusztus
Doktor úr kedvessége, precizitása. Számomra érthetően, mindent elmagyarázott.
Nem volt!
József
2020. július
Minden rendben volt. Rövid időn belül megvolt mit, mikor, hol, kell csinálnom, így a kérdőjelek a helyükre kerültek és megoldást kaptam a problémákra.
-
József
2020. július
Tetszett doktor úr profizmusa, szakmai hozzáértése. Amit nagyon értékelek, hogy azonnal felvázoltunk egy tervet a problémám kezelésére.
-
Gere
2019. június
Még csak az első vizsgálaton vagyok túl, de azt kell mondanom, miután az államin kívül sokszor voltam magán rendelőkben (pl. Dr. Rose, Medicover), hogy soha ennyire kiterjedt anatómiai kiselőadást senki nem adott elő. Így kellene működjön máshol is ...
-
Mernyóné Kati
2018. június
Tanár Úrban egy rendkívüli orvos és embert ismertem meg. Hatalmas tudás, segìtőkészség, nagyon jó orvos!!!! Ha Ő nincs a mai napig nem tudom mi van a terdemmel hiába járkáltam orvoshoz vele. Bár előbb ismertem volna.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése