Google+
146 189 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol

Dr. Hegedűs Zsolt

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

Alsóvégtag specialistaként elsősorban csípő- és térdízületi protézis műtétekkel, illetve lábműtétekkel foglalkozom, de mellette egyéb kéz, csukló és könyökműtéteket is operáltam igen nagy számban. Több, mint 2000 csípő- és térdízületi protézis műtétet végeztem Angliá...

Specializáció, szakmai háttér

csípőízületi protézis műtétek, térdízületi protézis műtétek, térdízületi tükrözés, arthroscopiák (porcsérülések, lágyrészsérülések ellátása), láb műtétek (bütyök, kalapácsujj, Morton neuroma eltávolítás, ganglion), kéz műtétek ( carpalis alagút szindróma, pattanóujj, Du...

Tovább olvasom >
A

Duna Medical Center

1095 Budapest, IX.kerület, Lechner Ödön fasor 7. (Ferencváros)
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

Duna Medical Center

1095 Budapest, IX.kerület, Lechner Ödön fasor 7. (Ferencváros)
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

Alsóvégtag specialistaként elsősorban csípő- és térdízületi protézis műtétekkel, illetve lábműtétekkel foglalkozom, de mellette egyéb kéz, csukló és könyökműtéteket is operáltam igen nagy számban. Több, mint 2000 csípő- és térdízületi protézis műtétet végeztem Angliában az elmúlt 10 évben. Több száz bütyök és egyéb lábujj deformitás modern műtéti kezelését végeztem, szereztem jártasságot. Térdízületi arthroscopiát több százat végzek évente. Az elmúlt több, mint 10 évben Angliában dolgoztam, ahol évenként 700-800 műtétet operáltam kiemelkedő minőségi mutatókkal. Fertőzési rátám a legjobb volt kórházunkban, fokozott figyelmet fordítok a kézhigiéniára és az atraumatikus műtéti technikára. Manchesterben vezettem az ortopédiai osztályt, illetve Cirencesterben, pedig az egynapos részleg vezető sebésze voltam. A nagyízületi protézis műtéteken kívül az összes egyéb műtéti beavatkozást tényleges egynapos sebészet keretében végeztem, a betegeket a műtéti beavatkozást követően pár órával otthonukba bocsátjuk köszönhetően a megfelelő kivizsgálásnak, tájékoztatásnak, felkészítésnek, kifinomult műtéti technikának, korszerű érzéstelenítésnek, altatásnak . Nagy figyelmet fordítok a betegek érthető, részletes tájékoztatására, beleértve a várható előnyöket, szövődményeket, alternatív kezelési eljárásokat is. Bár sebész vagyok, de csakis indokolt esetekben javasolok műtéti beavatkozást, követem az Angliában bevált protokollokat, ajánlásokat. Amennyiben további vizsgálatokra vagy szaktanácsadásra lenne szüksége a kivizsgálása vagy kezelése során, akkor az ország vezető, legjobb szakembereihez tudom Önt irányítani. Szemléletváltozást szeretnék elérni itt Magyarországon egy magas minőségű egészségügyért. A betegközpontú egészségügyben hiszek, ahol minden a betegért, a beteg érdekében kell, hogy történjen. Köszönöm, ha megtisztel a bizalmával!

Specializáció

 • csípőízületi protézis műtétek
 • térdízületi protézis műtétek
 • térdízületi tükrözés, arthroscopiák (porcsérülések, lágyrészsérülések ellátása)
 • láb műtétek (bütyök, kalapácsujj, Morton neuroma eltávolítás, ganglion)
 • kéz műtétek ( carpalis alagút szindróma, pattanóujj, Dupuytren kontraktúra, DeQuervain szindróma, ganglion és egyéb jóindulatú lágyrész tumorok eltávolítása)
 • könyök műtétek (teniszkönyök, golfkönyök, ulnaris ideg felszabadítás)
 • másodvélemény adása, terápiás terv készítés, rizikófelmérés

Kórházi háttér

 • Duna Medical Center Egynapos Sebészeti részleg és rendelő

Tanulmányok

 • Általános Orvosi Diploma (1994)Helye: Semmelweis Ignác Orvostudományi Egyetem, Budapest
 • Ortopédiai szakvizsga (1999)Helye: Budapest

Szakmai elismerések, publikációk

 • A Magyar Ortopéd Társaság Zinner Nándor díja 1999­‐ben, 1. helyezés akövetkező tanulmányért:Hegedűs Zsolt: Interpositios könyökízületi arthroplastica rheumatoid arthritisesbetegeknél
 • Zsolt Hegedűs –Csaba Marafkó: A clinical questionnaire and Phalen-­‐Durkancompression test for the diagnosis of carpal tunnel syndromeCareUK Orthopaedic and Anaesthetic Annual Surgical Meeting, Reading, 2014.
 • Zsolt Hegedűs: Asymptomatic and symptomatic bacteriuria and their relevantguidelinesCareUK Orthopaedic and Anaesthetic Annual Surgical Meeting, Reading, 2014.
 • Hegedűs Zsolt ­‐ Hargitai Bálint: MRSA szűrés nagyízületi műtétek előtt. Hol a helye Semmelweis hazájának Európában?A Magyar Ortopéd Társaság 57. éves Kongresszusa, Szeged, 2014.
 • Hargitai Bálint – Hegedűs Zsolt: Anesztézia a rehabilitáció szolgálatában. Azelmúlt 3 év tapasztalatai egy angliai ortopéd sebészeti centrumbanA Magyar Ortopéd Társaság 57. éves Kongresszusa, Szeged, 2014.
 • Hegedűs Zsolt: Klinikai kérdőív használata idegvezetési sebesség vizsgálata helyett carpal tunnel szindróma diagnózisnak felállításáraA Magyar Ortopéd Társaság 56. éves Kongresszusa, Budapest, 2013.
 • Hegedűs Zsolt - Marafkó Csaba: A minőség és produktivitás találkozásánakkihívása a csípő- és térdízületi endoprotetika kapcsán – gyorsított gyógyulásifolyamat nagyízületi endoprotetika utánA Magyar Ortopéd Társaság 55. éves Kongresszusa, Győr
 • Hegedűs Zsolt: Miért és hogyan dolgozom Manchesterben?A Magyar Ortopéd Társaság 51. éves Kongresszusa, Székesfehérvár, 2008.
 • Hegedűs Zsolt – Sarungi Martin – Batyalik István: Cementezési technikaMagyarországon 2002-­‐benA Magyar Ortopéd Társaság 45. éves Kongresszusa, Pécs, 2002
 • Hegedűs Zsolt: Sportolás csípőizületi arthroplastica utánA Magyar Ortopéd Társaság 44. éves Kongresszusa, Zalakaros, 2001.

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • General Medical Council
 • Magyar Ortopédiai Társaság
 • British Association of Day Surgery
 • European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology (EFORT)

Vélemények

46 értékelés

„Korrekt tájékoztatást kaptam az első találkozás során, majd minden úgy történt a műtét során, és utána is, ahogy Főorvos úr elmondta. 6 hét után visszatérhettem a munkámhoz, 3 hónap után pedig már teljesen el is felejtettem, hogy a műtét előtt milyen gondot jelentett a ...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó) ,

„Hozzaerto, alapos , figyelmes orvos. A RTG felvetel azonnal keszitheto a helyszinen, es azonnal ki is ertekeltek.”

,

„Féltem a mütéttöl, de teljesen felesleges volt. Mindenkor tájékoztatott az orvos, fájdamam nem volt, biztonságban éreztem magam, gyorsan regenerálódtam.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az orvos emberi hozzáállása és felkészültsége. Nem volt futószalag jellege, hanem odafigyelést tapasztaltam. Számomra az is plusz pont, hogy az orvossal négyszemközt lehettem, és nem hárman voltunk a szobában.”

„Nem volt ilyen.”

,

„korrekt, őszinte”

„kis késés volt, nem probléma”

,

„Maga az orvos. Mindenkinek csak ilyen kollégát tudnék ajánlani. Jó tanítványa volt(lett) a Szabó Tanár úrnak. Szakmailag, emberileg tökéletes. A DMC-nek Ő egy főnyeremény, becsüljék meg! Akinek a pénztárcája megengedi, ajánlom maximálisan. De másoknak is, mert biztos, hogy...”

Végig olvasom

„nincs”

,

„Ilyen orvos kellene nagyon sok, Tökéletes! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Ilyen orvos kellene nagyon sok, tökéletes! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Ilyen orvos kellene nagyon sok, tökéletes! ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Az emberi hozzáállás, a kedves és korrekt tájékoztatás, illetve az orvos, és a röntgen személyzetének szakmai tudása. ”

„Nem volt”

,

„Az orvos tapasztalata és közvetlensége.”

„Nem volt ilyen.”

,

„A legjobb orvos a Duna Medical centerben, kedves,közvetlen,figyelmes,alapos!”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Fantasztikus ,legjobb”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Isten”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Jo hangulat,figyelmesseg,beteg kozpontusag”

,

„Kedvesek, barátságosak és szakszerűek voltak.”

,

„Dr Hegedűs szakmai elhivatottsága, türelme, alapossága. ”

,

„A doktor úr udvariassága, hozzáállása, szakértelme.”

„---”

,

„Fantasztikus empátiával és szakmai elkötelezettséggel végezte munkáját”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Empátia, emberség, odafigyelés.”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Jó hangulatú abszolút pozitív hozzáállású orvos, nagyon jól tudja motiválni a gyógyulási folyamatot.”

„nem volt”

,

„Korrekt, érthető, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Nagyban hozzá fog járulni a döntésemhez. ”

„Nem volt.”

,

„volt ideje rám, s érthetően elmagyarázta, hogy mi a bajom”

,

„Nagyon kedves, segítőkész, célratörő hozzáállás.”

„Nem volt.”

,

„Barátságos, teljesen érthető.”

„nincs”

,

„ betegek pontos tájékoztatása és nyitottsaga a páncies felé! ”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig