762 639 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hegedűs Zsolt -

Dr. Hegedűs Zsolt

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Alsóvégtag specialistaként elsősorban csípő- és térdízületi protézis műtétekkel, illetve lábműtétekkel foglalkozom, de mellette egyéb kéz, csukló és könyökműtéteket is operáltam igen nagy számban. Több, mint 2000 csípő- és térdízületi protézis műtétet...

Specializáció

 • csípőízületi protézis műtétek
 • térdízületi protézis műtétek
 • térdízületi tükrözés, arthroscopiák (porcsérülések, lágyrészsérül...

Tanulmányok

 • Általános Orvosi Diploma (1994)Helye: Semmelweis Ignác Orvostudományi Egyetem, Budapest
 • Ortopédiai szakvizsga (1999)Helye: B...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Alsóvégtag specialistaként elsősorban csípő- és térdízületi protézis műtétekkel, illetve lábműtétekkel foglalkozom, de mellette egyéb kéz, csukló és könyökműtéteket is operáltam igen nagy számban. Több, mint 2000 csípő- és térdízületi protézis műtétet végeztem Angliában az elmúlt 10 évben. Több száz bütyök és egyéb lábujj deformitás modern műtéti kezelését végeztem, szereztem jártasságot. Térdízületi arthroscopiát több százat végzek évente. Az elmúlt több, mint 10 évben Angliában dolgoztam, ahol évenként 700-800 műtétet operáltam kiemelkedő minőségi mutatókkal. Fertőzési rátám a legjobb volt kórházunkban, fokozott figyelmet fordítok a kézhigiéniára és az atraumatikus műtéti technikára. Manchesterben vezettem az ortopédiai osztályt, illetve Cirencesterben, pedig az egynapos részleg vezető sebésze voltam. A nagyízületi protézis műtéteken kívül az összes egyéb műtéti beavatkozást tényleges egynapos sebészet keretében végeztem, a betegeket a műtéti beavatkozást követően pár órával otthonukba bocsátjuk köszönhetően a megfelelő kivizsgálásnak, tájékoztatásnak, felkészítésnek, kifinomult műtéti technikának, korszerű érzéstelenítésnek, altatásnak . Nagy figyelmet fordítok a betegek érthető, részletes tájékoztatására, beleértve a várható előnyöket, szövődményeket, alternatív kezelési eljárásokat is. Bár sebész vagyok, de csakis indokolt esetekben javasolok műtéti beavatkozást, követem az Angliában bevált protokollokat, ajánlásokat. Amennyiben további vizsgálatokra vagy szaktanácsadásra lenne szüksége a kivizsgálása vagy kezelése során, akkor az ország vezető, legjobb szakembereihez tudom Önt irányítani. Szemléletváltozást szeretnék elérni itt Magyarországon egy magas minőségű egészségügyért. A betegközpontú egészségügyben hiszek, ahol minden a betegért, a beteg érdekében kell, hogy történjen. Köszönöm, ha megtisztel a bizalmával!

Specializáció

 • csípőízületi protézis műtétek
 • térdízületi protézis műtétek
 • térdízületi tükrözés, arthroscopiák (porcsérülések, lágyrészsérülések ellátása)
 • láb műtétek (bütyök, kalapácsujj, Morton neuroma eltávolítás, ganglion)
 • kéz műtétek ( carpalis alagút szindróma, pattanóujj, Dupuytren kontraktúra, DeQuervain szindróma, ganglion és egyéb jóindulatú lágyrész tumorok eltávolítása)
 • könyök műtétek (teniszkönyök, golfkönyök, ulnaris ideg felszabadítás)
 • másodvélemény adása, terápiás terv készítés, rizikófelmérés

Kórházi háttér

 • Duna Medical Center Egynapos Sebészeti részleg és rendelő

Tanulmányok

 • Általános Orvosi Diploma (1994)Helye: Semmelweis Ignác Orvostudományi Egyetem, Budapest
 • Ortopédiai szakvizsga (1999)Helye: Budapest

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • General Medical Council
 • Magyar Ortopédiai Társaság
 • British Association of Day Surgery
 • European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology (EFORT)

Vélemények

48 értékelés
2019. április
Amellett, hogy a Doktor úr professzionális ellátást nyújtott, igen kellemes beszélgetőpartner is volt.
2019. február
Kedves Normális
Nemvolt kellemetlen tapaszalatom
2018. december
2018. december
2018. december
Korrekt tájékoztatást kaptam az első találkozás során, majd minden úgy történt a műtét során, és utána is, ahogy Főorvos úr elmondta. 6 hét után visszatérhettem a munkámhoz, 3 hónap után pedig már teljesen el is felejtettem, hogy a műtét előtt milyen gondot jelentett a mozgás. Hálás köszönettel tartozom !
2018. november
2018. november
2018. október
Hozzaerto, alapos , figyelmes orvos. A RTG felvetel azonnal keszitheto a helyszinen, es azonnal ki is ertekeltek.
2018. október
2018. október
Féltem a mütéttöl, de teljesen felesleges volt. Mindenkor tájékoztatott az orvos, fájdamam nem volt, biztonságban éreztem magam, gyorsan regenerálódtam.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése