702 453 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Lacza Zsombor PhD - Ortopédus

Dr. Lacza Zsombor PhD

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Lacza Zsombor PhD ortopédus traumatológus szakorvos magánrendelése. Dr. Lacza Zsombor ortopéd-traumatológus szakorvos, PhD, az MTA doktora, a Testnevelés Egyetem tudományos rektorhelyettese. Szakterülete a regeneratív orvostudomány, azaz olyan ter...

Specializáció

PRP kezelés

Tanulmányok

  • 2014 ortopédia és traumatológia szakvizsga
  • 1998 Semmelweis Orvostudományi Egyetem- általános orvos

Tovább olvasom
BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Buda
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Lacza Zsombor PhD ortopédus traumatológus szakorvos magánrendelése.

Dr. Lacza Zsombor ortopéd-traumatológus szakorvos, PhD, az MTA doktora, a Testnevelés Egyetem tudományos rektorhelyettese. Szakterülete a regeneratív orvostudomány, azaz olyan terápiás eljárások kifejlesztése és klinikai alkalmazása, amelyekkel elérhető a sérült szövetek újbóli felépítése, a kiesett funkció pótlása.

A regenerációhoz elsősorban vérszérum származékokat és az őssejt-kutatás legújabb ereményeit alkalmazza. Ezen a területen több mint 50 nemzetközi szakcikket és könyvfejezetet írt, 6 szabadalommal rendelkezik és ezek alapján két terméket is kifejlesztett amelyek elérhetők a gyógyítás számára. Szűkebb klinikai szakterülete a sportártalmak és sérülések gyógyítása, a térdízület regenerációja minimálisan invazív megoldások révén.

Specializáció

  • PRP kezelés

Tanulmányok

  • 2014 ortopédia és traumatológia szakvizsga
  • 1998 Semmelweis Orvostudományi Egyetem- általános orvos

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése