506 268 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Lang Péter - Ortopédus

Dr. Lang Péter

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Lang Péter ortopéd szakorvos magánrendelése. Ortopédiai, mozgásszervi panaszok esetén keresse bátran Lang Péter Doktor Urat.

Specializáció

Ortopédia

Tanulmányok

 • 1987 Ortopédia szakvizsga
 • 1983 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Budai Corvin Orvosi Rendelő
1011 Budapest, I. kerület, Corvin tér 2. (Várnegyed)
BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Óbuda
1037 Budapest, III. kerület, Bokor utca 17-21. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, I. kerület, Corvin tér 2.
Ár
Budapest, III. kerület, Bokor utca 17-21.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Lang Péter ortopéd szakorvos magánrendelése.

Ortopédiai, mozgásszervi panaszok esetén keresse bátran Lang Péter Doktor Urat.

Specializáció

 • Ortopédia

Tanulmányok

 • 1987 Ortopédia szakvizsga
 • 1983 Semmelweis Orvostudományi Egyetem - általános orvos

Tagságok

 • Magyar Ortopéd Társaság
 • Magyar Reumatologiai Társaság
 • Magyar Kézsebészeti Társaság
 • Magyar Gerincgyógyászati Társaság
 • Magyar Váll-Könyöksebèszeti Társaság

Vélemények

16 értékelés
2019. november
Kellemesen érintett az orvos közvetlensége, emberségessége, elhivatott szakértelmének magabiztossága nagyon megnyugtatott.
nem volt
2019. október
Nagyon kedves és érthető volt
Semmi.
2019. szeptember
Dr. Lang Péter doktor úr hozzáértése, embersége, közvetlensége páratlan. Örülök, hogy megtaláltam a hozzáértő orvost.
Ilyen nem volt.
2019. június
2019. január
Tapasztalatom szerint nagyon kedves és udvarias!!
2018. szeptember
Semmi.
Hónapok óta fennálló sportsérülésből adódó térdfájással kerestem fel az édesanyám ajánlására. A fájdalmam addigra már kb 9es volt egy 10es skálán. Alig tudtam állni, járni és betegállományban tengettem napjaimat. Nem igazán vette komolyan az egészet. Elviccelődte. Hogy pl már Churhcill is megmondta, hogy nem szabad sportolni, öreg vagyok (45éves), szokjam meg, mert 40felett ha nem fáj, akkor hulla vagyok, fogyjak le (170cm/65kg) stb. Jókat nevetgélt a saját viccesnek szánt megjegyzésein miközben én ülni alig tudtam a fájdalomtól. Sehova nem küldött el, sem ultrahangra (a szomszêd szobában van), sem MRI-re, mert szerinte nem szükséges. Előírt lézeres kezelést alkalmanként 8ezerért, amit természetesen ő csinált, és ami semmit sem segített rajtam. Ezért a kb 2perces kezelésért én heteken át eljártam Zuglóból Budára oda-vissza 1,5át utazva, mert nincs autóm, sem pénzem taxira. Ráadásul azt mondta, hogy a rendelés elején majd mindig behívnak, ennek ellenére 1-1,5órákat várattak és nem behívtak, hanem nekem kellett végül két beteg között bekéredzkednem. Mindezt annak ellenére, hogy be voltam regisztrálva időpontra. 3hét után közölte, hogy nyaralni megy és szeretné ha utána többé nem találkoznánk, ha nem mennék hozzá, mert szerinte nincs komoly bajom. Enyhén szólva majdhogynem szimulánsnak nevezett. Mivel a fájdalmam nem csökkent, elmentem egy másik orvoshoz, aki miután megvizsgált azonnal megmondta, hogy a porccal van problémám! Elküldött MRI-re, ami igazolta, hogy a belső gyűrűs porc szétment és van egy részleges szalagszakadásom is! Egy hêt múlva műtenek!
2018. július
Egy ismerősöm ajánlotta, csak jó tapasztalatom van a doktorról. Rendesen kivizsgált, kikérdezett, a vizsgálati eredményt is érhetően mondta el, szemben más orvosokkal, akik a latin szavakat előszeretettel használják...Én is ajánlani fogom a doktort az ismerőseim körében.
2018. június
Úgy szakmailag mint emberileg nagyra értékelem.
2018. május
Az orvos-beteg hozzáállás példaértékű volt, mindenről részletekbe menően tájékoztatott.
2018. március
Kedves, segítőkész volt a főorvos úr
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése