754 119 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mező Róbert -

Dr. Mező Róbert

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Alapvetően ortopéd sebésznek tartom magam. Az ortopéd-rehabilitációs sebészetben több mint 30 éve dolgozom. Ezernél több nagyízületi pótló műtétet végeztem. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezem az ortopéd sebészetben a láb ellátásban, a láb esztétik...

Specializáció

 • Ortopéd-rehabilitációs sebészet
 • Láb-ortopédiai kezelések
 • Láb-esztétikai kezelések

Tanulmányok

 • 1978 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar
 • 1983 - Ortopéd sebész szakvizsga
 • 1986 - Mozgásszervi...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Alapvetően ortopéd sebésznek tartom magam. Az ortopéd-rehabilitációs sebészetben több mint 30 éve dolgozom. Ezernél több nagyízületi pótló műtétet végeztem. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezem az ortopéd sebészetben a láb ellátásban, a láb esztétikai és funkció helyreállító műtétjeiben. A rehabilitációban a bénult betegek specialistájaként ismernek. A rehabilitáció iránti elkötelezettségemet alapvetően mutatja, 28 évig egy helyen, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Ortopéd Sebészetén dolgoztam. Jelenleg rehabilitációs orvosként, immár osztályvezetőként a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban is ezen a területen tevékenykedem, az ország egyik legnagyobb rehabilitációs osztályát vezetem, 100 ágyon. Elsősorban a gyakorlati munka, illetve a technikai fejlesztések lehetősége határozza meg szakmai tevékenységemet. Két találmány, és számos újítás fűződik nevemhez. A gyógyászati segédeszközök listáján több általam kifejlesztett, illetve bevezetett rehabilitációs gyógyászati segédeszköz található. Orvosi munkámban és egyéb tevékenységemben meghatározó volt az a szándék, hogy olyan, jól működő orvosi, technikai és gazdasági rendszereket alkossak, amelyek koherensek, környezetükhöz jól illeszkednek és új minőséget hoznak létre. Az ortopéd és rehabilitációs területen a szakorvos képzéshez szorosan kapcsolódó alaptanfolyamokon évek óta előadásokkal népszerűsíthetem eredményeimet. Rendszeres előadója vagyok a társszakmák tanfolyamainak és kongresszusainak. A Semmelweis Egyetem Szenátusa 2008-ban „Mesteroktató” címmel tisztelt meg. Szakmai gyakorlat, egyéb szakmai aktivitások: 2006-2010 Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház orvosigazgató helyettes 2005- Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Központi Rehabilitációs Osztály osztályvezető 1972-2005 Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet. Másod főorvosi beosztásban dolgoztam az ortopéd osztályon. Fő aktivitási területem a hagyományos ortopéd sebészeti gyakorlaton kívül a cerebralpareticus és a végtaghiányos gyermekek konzervatív és műtéti kezelése, a bénult felnőttek sebészi ellátása volt. 1992-2011 Semmelweis Egyetem Főiskolai Kar, Gyógytornász Szakán az ortopédia, és a gyógyászati segédeszköz ismeret tantárgyának oktatása. 2008-tól Pető András Nevelő és Nevelőképző Intézet ortopédia oktatása 1991-től LBT Kft megalakítása és működtetése résztulajdonosként. A cég alapításakor egy főállású dolgozót foglalkoztatott, jelenleg kb. 80 dolgozóval évi 30-40 000 beteget lát el ortopéd és rehabilitációs segédeszközzel. Feladatom kettős, részt veszek a stratégiai döntések meghozatalában, illetve az orvos szakmai irányítást végzem. 2003- Bethesda Gyermekkórház Sebészetén önkéntesként fogyatékos gyermekek ortopéd sebészete.

Klinika, ahol rendel: Dr. Orto Egészségcentrum

Specializáció

 • Ortopéd-rehabilitációs sebészet
 • Láb-ortopédiai kezelések
 • Láb-esztétikai kezelések

Tanulmányok

 • 1978 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar
 • 1983 - Ortopéd sebész szakvizsga
 • 1986 - Mozgásszervi rehabilitáció szakvizsga
 • 1984 - Ortopéd műszerész szakmunkás vizsga

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése