4 228 461 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Molnár Szabolcs PhD -

Dr. Molnár Szabolcs PhD

4.93 | 50 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, spanyol
Bemutatkozás

Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos vagyok. Miskolcon nőttem fel, orvosi diplomámat Debrecenben szereztem, majd a szakképzésemet Budapesten töltöttem (2000-2007). A szakvizsga után Spanyolországban dolgoztam 5 évet (Kanári Szigetek, Pamp...

Tovább olvasom
Dr. Molnár Szabolcs PhD -

Dr. Molnár Szabolcs PhD

Beszélt nyelvek: angol, magyar, spanyol
Bemutatkozás

Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos vagyok. Miskolcon nőttem fel, orvosi diplomámat Debrecenben szereztem, majd a szakképzésemet Budapesten töltöttem (2000-2007). A szakvizsga után Spanyolországban dolgoztam 5 évet (Kanári Szigetek, Pamplona és Calatayud). Szakmai tevékenységem mellett kiemelném a birkóz...

Tovább olvasom

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos vagyok.

Miskolcon nőttem fel, orvosi diplomámat Debrecenben szereztem, majd a szakképzésemet Budapesten töltöttem (2000-2007). A szakvizsga után Spanyolországban dolgoztam 5 évet (Kanári Szigetek, Pamplona és Calatayud). Szakmai tevékenységem mellett kiemelném a birkózáshoz és a sporthoz való kötődésemet; korábban versenyzőként, majd orvosként segítettem Hazám Utánpótlás Válogatottjait, Spanyolországban pedig a Spanyol Birkózó Szövetségnek dolgoztam. Jelenleg a Hazai Szövetség Orvosi Bizottságának, valamint a Nemzetközi Szövetség Orvosi Bizottságának a tagja vagyok.

2012-ben tértem haza, egy sikeres PhD védés után. Jelenleg ismét Budapesten dolgozom részben állami ellátásban, részben magánellátásban.
Elhivatott vagyok a sportolók irányában, különös tekintettel a küzdősportolók sérüléseiben van nagy gyakorlatom. Tudományos tevékenységemből eredően a gerincferdülés és annak kezelése az, amiben szintén egyéni tudásom van. Az utóbbi években csatlakoztam a Lipogems eljárást alkalmazókhoz, amikoris saját zsírból nyerünk regeneratív sejteket. Megfelelő előkészítés, szűrés és mosás után fecskendezzük be a kopott, de még durván nem elkopott nagyízületekbe (elsősorban térd, csípő), ahol már más beavatkozást nem tudunk végezni, de protézist még nem ültetnénk be.

A fentieken kívül gyakorlatom van általános felnőtt- és gyermekortopédiai valamint traumatológiai esetekben is. A műtéti hátteres osztály, ahol dolgozom / operálok, a Honvéd Kórház Baleseti Sebészete és Egynapos Centruma. Ezen kívül az Istenhegyi Klinikán is vállalok műtéteket (Lipogems, arthroscopia, lágyrészműtétek).Ultrahangos csípőszűrésben nincs gyakorlatom és sportorvosi vizsgával sem rendelkezem.

Köszönöm, hogy bizalmával megtisztelt.

 

Specializáció

  • Sportsérülések
  • Gerincferdülés
  • Felnőtt-és gyermekortopédia
  • Felnőtt traumatológia
  • Biomechanika

Kórházi háttér

  • Állami: Honvéd Kórház Baleseti Sebészete és Egynapos Centrum
  • Magán: Istenhegyi Klinika

Tanulmányok

  • 2012 Debreceni Egyetem, Ortopédiai Klinika PhD fokozat
  • 2007 Ortopéd-traumatológia szakvizsga
  • 1998 Debreceni Orvostudományi Egyetem, általános orvos

Dr. Molnár Szabolcs PhD vélemények

4.93 az 5-ből
50 értékelés alapján
5 csillag
92 %
4 csillag
8 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.94
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.88
Megfelelő volt az ellátásod? 4.88

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. február
Kb. 15 percet töltöttem a magánklinikán mindennel együtt.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
Ügyes kezű, nagy szakmai tudású,igen lelkiismeretes,alapos. udvarias, kedves van humorérzéke.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
Minden megfelelő volt számomra. Mindenki kedves, segítőkész, barátságos volt. Köszönöm szépen!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
Molnár Szabolcs doktor úr, felülmúlta várakozásainkat. A kedvessége, szakértelme, hozzáállása magas színvonalú. A gyerekek örömmel vettek részt a vizsgálaton. Mindenkinek ajánlom a doktor urat.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
A környezet tiszta és barátságos volt, az emberek kedvesek. A vizsgálat során a doktor úr végig türelmes volt a kisfiammal (21 hónapos) és többször is neki futottunk, ha valamilyen feladatot nem sikerült elsőre megcsináltatni vele. Minden kérdésünkre készséggel válaszolt és tanácsokkal látott el, hogy milyen otthoni módszerekkel segíthetjük elő a javulást a rossz láb tartással kapcsolatban.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
Dr Molnár Szabolcs műtött tavasszal, amikor balesetem volt. Örömmel fedeztem fel az itt dolgozó orvosok között a nevét, ezért hozzá kértem magam. Az ügyintézés gyors volt és precíz, a recepción kedvesek és segítőkészek voltak.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
Molnár Doktor Úr rendkívül kedves volt a kisfiammal, nagyon ügyesen és szerettél fordult hozzá. A rendelő nagyon gyerekbarát, jó benyomást keltett. A recepciós hölgy is kedves volt
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
Minden nagyon pozitív volt, a légkör, a doktor úr nagyon kedves volt, elmagyarázott mindent. Elégedettek voltunk mindennel.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
dr. Molnár Szabolcs kiváló és alapos orvos, ráadásul kedves és viccel oldja a feszültséget.
-

(ellenőrzött értékelés)
2021. október
-
Nem volt.