521 070 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Molnár Szabolcs PhD - Ortopédus, Traumatológus

Dr. Molnár Szabolcs PhD

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos vagyok. Elhivatott vagyok a sportolók irányában, különös tekintettel a küzdősportolók sérüléseiben van nagy gyakorlatom. Emellett igyekszem alázattal végighallgatni az összetett vagy hosszú ideje „szen...

Specializáció

 • Sportsérülések
 • Gerincferdülés

Tanulmányok

 • Debreceni Orvostudományi Egyetem
 • PhD fokozat

Tovább olvasom
BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Pest
1133 Budapest, XIII. kerület, Pannónia utca 70. (Újlipótváros)
G1 Intézet
1036 Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet. (Óbuda)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Pannónia utca 70.
Ár
Budapest, III. kerület, Lajos u. 74-76., I. emelet.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Molnár Szabolcs ortopéd-traumatológus főorvos vagyok.

Elhivatott vagyok a sportolók irányában, különös tekintettel a küzdősportolók sérüléseiben van nagy gyakorlatom. Emellett igyekszem alázattal végighallgatni az összetett vagy hosszú ideje „szenvedő” emberek kórtörténetét, figyelembe véve az olyan részleteket is, amelyek esetleg nem mozgásszervi eredetűek és törekszem a gondjaik rész- vagy teljes megoldására, ebbe beleértve a „gócos” jellegű problémákat vagy a reumatológiai körképeket. Tudományos tevékenységemből eredően a gerincferdülés és annak kezelése az, amelyben szintén egyéni tudásom van. A fentieken kívül természetesen vállalok általános felnőtt- és gyermekortopédiai valamint traumatológiai eseteket is. Csípőszűrésben nincs gyakorlatom és sportorvosi vizsgával sem rendelkezem. Köszönöm, hogy bizalmával megtisztelt.

Specializáció

 • Sportsérülések
 • Gerincferdülés

Kórházi háttér

 • Szent János Kórház

Tanulmányok

 • Debreceni Orvostudományi Egyetem
 • PhD fokozat

Vélemények

9 értékelés
2019. október
A legelhívatottabb orvos csak ajánlani tudod! Emberileg IS nagyszerű. Alapos vizsgálat után precíz, egyénreszabott kezelést ad.
2019. február
kikérdezte a kórelőzményeket, a kivizsgálása is alapos volt, jó szakembernek ítéltem
2019. január
Profi orvos, emberileg is nagyon korrekt. Látszik elhivatottsága, kimagasló szaktudasa. Vágja a dolgokat. Megbízom benne.
2018. október
mindennel meg voltam elégedve
2018. május
Kifejezetten sportsérülésekkel foglalkozó orvost kerestem, és a doktorúr személyében a legjobb orvosra találtam.
2017. november
Molnár doktort profi orvosnak tartom, mindemellett nagyon mosolygós és barátságos volt. A diagnózist érthetően vázolta és a gyógymódokat is.
2017. október
A foglalt időpontban pontban behívtak, a doktorúr kedvesen fogadott. ÁTbeszéltük a kórtörténetet és vizsgálattal igazolta a problémámat. Elégedett voltam összességében mindennel.
2016. szeptember
2016. április
Egy bittel sem lettem okosabb a konzultációtól.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése