4 227 828 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Perlaky Tamás - Ortopédus

Dr. Perlaky Tamás

4.87 | 162 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Perlaky Tamás ortopéd sebész (csípő- és térdspecialista) magánrendelése. Elsősorban csípő- vagy térdfájdalom konzervatív és műtéti kezelésében tudok pácienseimnek segíteni magánrendelésemen, ahol nyugodt környezetben elegendő idő jut kérdéseik meg...

Tovább olvasom
Dr. Perlaky Tamás - Ortopédus

Dr. Perlaky Tamás

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Perlaky Tamás ortopéd sebész (csípő- és térdspecialista) magánrendelése. Elsősorban csípő- vagy térdfájdalom konzervatív és műtéti kezelésében tudok pácienseimnek segíteni magánrendelésemen, ahol nyugodt környezetben elegendő idő jut kérdéseik megválaszolására is. Célom, hogy mielőbb felderítsük a probléma okát, é...

Tovább olvasom
Menta Egészségközpont
1126 Budapest, XII. kerület, Brassai Sámuel u. 16. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Perlaky Tamás ortopéd sebész (csípő- és térdspecialista) magánrendelése.

Elsősorban csípő- vagy térdfájdalom konzervatív és műtéti kezelésében tudok pácienseimnek segíteni magánrendelésemen, ahol nyugodt környezetben elegendő idő jut kérdéseik megválaszolására is. Célom, hogy mielőbb felderítsük a probléma okát, és a gyógyuláshoz vezető utat együtt meghatározva - pácienseim mielőbb visszatérhessenek a fájdalommentes életbe.

Magánellátásban magas színvonalú körülmények között – a legmodernebb implantátumokkal végzek csípő- és térdprotézis műtéteket, artroszkópos (ízületi tükrözéses) műtéteket, de foglalkozom elsődleges műtétek szövődményeinek ellátásával, protézis revíziókkal, cserékkel, valamint protézisek környezetében kialakult fertőzésekkel is. Másik szakterületem a mozgásszervi csont- és lágyrészdaganatok műtéti kezelése, mellyel kapcsolatban gyakran keresnek meg másodvélemény miatt.

Gyógyító tevékenységem mellett szívesen részt veszek magyar, angol és német orvostanhallgatók, rezidensek képzésében, illetve a klinikán megszerzett tudásnak köszönhetően Németországban továbbképző szemináriumot tartottam európai ortopéd sebészeknek a tumorsebészeti implantátumokról.

Specializáció

  • Térdsérülések, térd deformitások, térdkalács problémák diagnosztizálása és konzervatív és/vagy műtéti kezelése: Meniscus sérülése és műtéte, keresztszalag szakadás kezelése, porcpótlás, térdkopás, porckopás, arthroscopos térdműtétek, térdprotézis beültetés, térdprotézis csere.
  • Csípőproblémák, csípőfájdalom diagnosztizálása és kezelése: csípőprotézis beültetés, csípőprotézis csere.
  • Gerinc és egyéb mozgásszervi problémák kezelése: derékfájás, gerincferdülés, gerincsérv, lúdtalp, vállpanaszok, nyakfájdalom, sarokfájás, saroksarkantyú, Achilles fájdalom.
  • Mozgásszervi onkológiai sebészet: minden, ami csont-, vagy lágyrész-daganatokkal, áttétekkel kapcsolatos műtét felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt. Az országban egyedüliként végzek ortopéd onkológiai műtéteket magánklinikán.

Kórházi háttér

  • SOTE Ortopédia Klinika

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar (2002)
  • Ortopéd-traumatológiai szakvizsga (2009)

Dr. Perlaky Tamás vélemények

4.87 az 5-ből
162 értékelés alapján
5 csillag
92 %
4 csillag
6 %
3 csillag
2 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.91
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.84
Megfelelő volt az ellátásod? 4.77

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. január
-
15 perc egy betegre nagyon kevés. Az orvos nem tudott segíteni, csak a leleteimet nézte meg, a képalkotókat nem. Bizonytalan volt. 3 gerinc specialista kizárta, hogy a problémám gerinc eredetű. Ezért jöttem “csípő specialista” orvoshoz. Hiába….

(ellenőrzött értékelés)
2023. július
Profi orvos aki maximálisan átérzi a beteg helyzetét.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. április
-
Örültem volna beutalónak, ha már szoros követés javasolt. Most menjek vissza az onkológiára kuncsorogni. Idő és sok pénz ami rákos betegnél fogytán van.

(ellenőrzött értékelés)
2023. április
Az egész milliö kellemes, megnyugtató hatású volt mintha nem is egy rendelőben lennék.
Nem volt rossz , tapasztalatom jó élménnyel távoztam.

(ellenőrzött értékelés)
2023. április
-
Kb öt percig tartott az egész vizit, ami nekem kicsit gyors volt. Meghallgatott és megnézte amilyen panasszal érkeztem, de más területet nem nézett, én alaposabb vizsgálatra számitottam. Azt mondta megoldást tornára youtubon nézzek (nem mondott konkrét videot sem), és ennyi volt, elözö leletet sem kért el. Kicsit feszéjezve és sürgetve éreztem magamat. Azért jöttem hozzá, mert sok jó kommentet olvastam itt, de csalódtam kicsit.

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
Dr Perlaky Tamás pozitív személyisége szakmai hozzáértéssel párosul. Vizsgálat után megfelelő tájékoztatást kaptam, mindent türelmesen elmagyarázott.Én mindenkinek csak ajánlani tudom.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. december
A Doktor Úr nagyon figyelmes, alapos. Figyelmesen meghallgatta a panaszt meg is vizsgált és több javaslatot is tett a kezelésre.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. november
Doktor úr nagyon kedves volt, alapos vizsgálat után érthetően elmagyarázta mi a probléma és hogyan tudok rajta javítani, megszűntetni, milyen további teendőim vannak (gyógytorna, nyújtás, valamint további kímélő mozgásforma úgy mint úszás, pilates)
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. szeptember
Minden :-) A doktor úr nagyon kedves, mindent elmagyarázott, elmondott.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Panaszomnak megfelelő gyors, szakszerű fakszni mentes vizsgálat után, lényegretörően megbeszéltük A-B-C verziókat. Legjobbtól-legrosszabbig.
-