2 380 983 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Perlaky Tamás - Ortopédus

Dr. Perlaky Tamás

4.89 | 139 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Perlaky Tamás ortopéd sebész (csípő- és térdspecialista) magánrendelése. Elsősorban csípő- vagy térdfájdalom konzervatív és műtéti kezelésében tudok pácienseimnek segíteni magánrendelésemen, ahol nyugodt környezetben elegendő idő jut kérdéseik meg...

Tovább olvasom
Dr. Perlaky Tamás - Ortopédus

Dr. Perlaky Tamás

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Perlaky Tamás ortopéd sebész (csípő- és térdspecialista) magánrendelése. Elsősorban csípő- vagy térdfájdalom konzervatív és műtéti kezelésében tudok pácienseimnek segíteni magánrendelésemen, ahol nyugodt környezetben elegendő idő jut kérdéseik megválaszolására is. Célom, hogy mielőbb felderítsük a probléma okát, é...

Tovább olvasom
Menta Egészségközpont
1126 Budapest, XII. kerület, Brassai Sámuel u. 16. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Perlaky Tamás ortopéd sebész (csípő- és térdspecialista) magánrendelése.

Elsősorban csípő- vagy térdfájdalom konzervatív és műtéti kezelésében tudok pácienseimnek segíteni magánrendelésemen, ahol nyugodt környezetben elegendő idő jut kérdéseik megválaszolására is. Célom, hogy mielőbb felderítsük a probléma okát, és a gyógyuláshoz vezető utat együtt meghatározva - pácienseim mielőbb visszatérhessenek a fájdalommentes életbe.

Magánellátásban magas színvonalú körülmények között – a legmodernebb implantátumokkal végzek csípő- és térdprotézis műtéteket, artroszkópos (ízületi tükrözéses) műtéteket, de foglalkozom elsődleges műtétek szövődményeinek ellátásával, protézis revíziókkal, cserékkel, valamint protézisek környezetében kialakult fertőzésekkel is. Másik szakterületem a mozgásszervi csont- és lágyrészdaganatok műtéti kezelése, mellyel kapcsolatban gyakran keresnek meg másodvélemény miatt.

Gyógyító tevékenységem mellett szívesen részt veszek magyar, angol és német orvostanhallgatók, rezidensek képzésében, illetve a klinikán megszerzett tudásnak köszönhetően Németországban továbbképző szemináriumot tartottam európai ortopéd sebészeknek a tumorsebészeti implantátumokról.

Specializáció

  • Térdsérülések, térd deformitások, térdkalács problémák diagnosztizálása és konzervatív és/vagy műtéti kezelése: Meniscus sérülése és műtéte, keresztszalag szakadás kezelése, porcpótlás, térdkopás, porckopás, arthroscopos térdműtétek, térdprotézis beültetés, térdprotézis csere.
  • Csípőproblémák, csípőfájdalom diagnosztizálása és kezelése: csípőprotézis beültetés, csípőprotézis csere.
  • Gerinc és egyéb mozgásszervi problémák kezelése: derékfájás, gerincferdülés, gerincsérv, lúdtalp, vállpanaszok, nyakfájdalom, sarokfájás, saroksarkantyú, Achilles fájdalom.
  • Mozgásszervi onkológiai sebészet: minden, ami csont-, vagy lágyrész-daganatokkal, áttétekkel kapcsolatos műtét felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt. Az országban egyedüliként végzek ortopéd onkológiai műtéteket magánklinikán.

Kórházi háttér

  • SOTE Ortopédia Klinika

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar (2002)
  • Ortopéd-traumatológiai szakvizsga (2009)

Vélemények

4.89 az 5-ből
139 értékelés alapján
5 csillag
92 %
4 csillag
6 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.92
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.85
Megfelelő volt az ellátásod? 4.8

Részletes vélemények

Lujza
2022. június
Perlaky doktorral nagyon pozitív tapasztalataim voltak eddig. Visszatérő betege vagyok a különböző sportsérüléseim miatt. Mindig kedves, alapos, érthetően magyaráz. Jó szívvel ajánlom!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
A legszimpatikusabb a barátságos viselkedése volt és az, hogy nagyon ügyesen vizsgált. Szinte rögtön megtalálta azt a pontot, ahol fáj. A vizsgálat után érthetően elmondta, hogy mi állhat a háttérben és mit javasol.
-
Zita
2022. május
Kedves, baratsagos volt. Alaposan vizsgal. Jo szakember. Legkozelebb is hozza megyek
-
H. Eszter
2022. április
Nagyon alapos, mindenre odafigyel, nem csak letudni akarja a vizsgálatot! A lehető legjobb megoldásra törekszik, ami nem feltétlenül a műtét! Megnyugtató, hogy jó kezekben vagyok nála!
-
Vilmos
2022. április
a szakmai hozzáértés és nyilt vélemény itt lenne vége, de ez már önmagában hülyeség, hogy csak azért írjak 50 karaktert, hogy látszon a véleményem ééllllllll
-
Tibor
2022. március
Profi hozzáállás, ellátás, kedves ember. A rendelő is szép
-
Lajosné
2022. március
Perlaky Tamás doktor úr, most is részletes , korrekt tájékoztatást adott a betegségemről , a kezelésekről .Figyel a betegre , nagyon lelkiismeretes orvos .
-
Gábor
2022. március
Nagyon jól megközelíthető helyen van az ortopédiai központ, ahova időpontra érkeztem. Az asszisztens kedves volt, a szokásos adminisztrációt követően várnom sem kellett, be is tudtam menni. A vizsgálat alatt teljes figyelmet szentelt nekem a Doktor úr, ami még magánban is ritkaság! Minden kérdésemre türelmesen válaszolt, és nagyon alapos volt. Egy asszisztensnek köszönhetően, végre a rendelés felét sem az adminisztráció tette ki, mint máshol... Szakmailag, emberileg és minden téren 5*!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. március
Többször jártam már a Doktor úrnál, régóta nem múló nyak- és hátfájdalommal, ill. térdproblémáimmal. Mindig nagyon alapos volt, minden kérdésemre türelmesen válaszolt.. Maximálisan elégedett vagyok vele, máskor is hozzá megyek, ha az élet úgy hozza..
-
Nagy István
2022. március
Régóta küzdöttem csípőfájdalommal, végre rászántam magam, hogy felkeressek egy specialistát. Túl egy csípőprotézis műtéten, nagyon elégedett vagyok Perlaky doktor úrral és Annával, aki a rehabilitációban nyújtott segítséget! Mindenben nagyon segítőkészek voltak, a kérdéseimre mindig válaszoltak. Több ilyen szakemberre lenne szükség!
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése