2 381 010 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Skaliczki Gábor - Ortopédus

Dr. Skaliczki Gábor

4.94 | 305 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, olasz
Bemutatkozás

Dr. Skaliczki Gábor ortopéd sebész (váll- és csípőspecialista) magánrendelése. Elsősorban a váll, csípő és térd betegségek sebészeti és nem műtétes kezelésében tudok pácienseimnek segíteni ortopédiai magánrendelésemen, ahova rövid várakozási idővel tu...

Tovább olvasom
Dr. Skaliczki Gábor - Ortopédus

Dr. Skaliczki Gábor

Beszélt nyelvek: angol, magyar, olasz
Bemutatkozás

Dr. Skaliczki Gábor ortopéd sebész (váll- és csípőspecialista) magánrendelése. Elsősorban a váll, csípő és térd betegségek sebészeti és nem műtétes kezelésében tudok pácienseimnek segíteni ortopédiai magánrendelésemen, ahova rövid várakozási idővel tudnak időpontot foglalni. Ortopéd sebészeti műtétek esetén a leggyors...

Tovább olvasom
Menta Egészségközpont
1126 Budapest, XII. kerület, Brassai Sámuel u. 16. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Skaliczki Gábor ortopéd sebész (váll- és csípőspecialista) magánrendelése.

Elsősorban a váll, csípő és térd betegségek sebészeti és nem műtétes kezelésében tudok pácienseimnek segíteni ortopédiai magánrendelésemen, ahova rövid várakozási idővel tudnak időpontot foglalni. Ortopéd sebészeti műtétek esetén a leggyorsabb rehabilitációt lehetővé tevő artroszkópos (ízületi tükrözéses) és minimál invazív (izom átvágás nélküli) technikákat alkalmazom. Foglalkozom emellett az elsődleges műtétek szövődményeinek ellátásával, protézis revíziókkal, cserékkel, valamint protézisek környezetében kialakult fertőzésekkel is. Habár ortopéd sebész vagyok, fontos tudni, hogy a gyógyítás gyakran nem jelent sebészeti beavatkozást, sokszor konzervatív, nem műtétes módszerrel is tudunk segíteni, szakértő gyógytornászaink bevonásával.

Diplomámat 1999-ben szereztem a Semmelweis Egyetemen, azóta az Egyetem Ortopédiai Klinikáján dolgozom, melynek 2017 óta igazgatóhelyettese vagyok. Szakvizsgámat 2006-ban tettem le ortopéd-traumatológiából, 2013-ban PhD fokozatot szereztem.

A Menta Ortopédiai Egészségközpontot 2007-ben alapítottuk és vezetjük azóta is ortopéd sebész kollégámmal. Elsődleges célunk az volt, hogy igényes környezetben, tapasztalt szakemberek irányításával teremtsünk lehetőséget arra, hogy a mozgásszervi betegségek ellátását a legmagasabb színvonalon végezzük. Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy ezt a komplex munkát egy, a saját szakterületükön elismert szakorvosokból és gyógytornászokból álló, összeszokott csapat végezze. Magánrendelésemen fontos számomra, hogy pácienseim várakozás nélkül, megfelelő mennyiségű és minőségű információt kapjanak betegségükről és a szükséges kezelésekről. Így lehetőség nyílik az orvos és beteg közötti bizalom kialakulására, mely hitem szerint elengedhetetlen a gyógyulásban.

Specializáció

 • Vállbetegségek kezelése: vállartroszkópia, rotátorköpeny rekonstrukció, befagyott váll, vállficam, bicepsz ín rekonstrukció, kulcscsontműtétek, izomátültetések, csontátültetés ficamok után kialakult csonthiányok esetén, vállprotézis beültetés, reverz vállprotézis beültetés
 • Csípőműtétek: csípő körüli izomrekonstrukció, cementes csípőprotézis beültetés, cement nélküli csípőprotézis beültetés, csípőprotézis csere
 • Térdműtétek: meniscus sérülések artroszkópos ellátása, porcsérülések artroszkópos ellátása, artroszkópos tokbemetszés, térdprotézis beültetés, térdprotézis csere

Kórházi háttér

 • SOTE Ortopédiai Klinika

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar (1999)
 • Ortopéd-traumatológiai szakvizsga (2006)
 • PhD fokozatot - Csontdefektusok pótlásának lehetősége új típusó csontgrafttal (2013)

Tagságok

 • Magyar Ortopéd Társaság, vezetőségi tag, főtitkár
 • Magyar Artroszkópos Társaság, tag
 • Európai Ortopéd és Traumatológus Társaság, tag
 • Magyar Váll- és Könyöksebészek Egyesülete, az egyesület titkára
 • Európai Váll- és könyöksebészeti Társaság, Magyarország nemzeti képviselője, az oktatási bizottság tagja
 • ESGIAI Study Group for Implant-Associated Infections

Vélemények

4.94 az 5-ből
305 értékelés alapján
5 csillag
95 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.96
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.87
Megfelelő volt az ellátásod? 4.87

Részletes vélemények

László
2022. június
Ahogy sokan írták, tényleg nagy szakmai hozzáértése és tapasztalata van. Nagyon kedves, igazán emberközeli a viselkedése. Megvizsgált, elmondta a diagnózist és a gyógyulás útját. Vittem MR vizsgálati CD-t. Köszönöm Dr. Úr.
-
Gábor
2022. június
Hetek óta tartó vállfájdalommal mentem Skaliczki doktorhoz, aki alapos kivizsgálást követően elsőre gyógytornát és gyógyszeres kezelést javasolt. Remélem megúszom a műtétet, de ha nem, biztos hozzá megyek vissza! Érthetően magyaráz, nagy tapasztalatú orvos, a legjobb kezekben vagyok nála!
-
Dóra
2022. június
Az orvos a hozott MR felvétel és saját vizsgálata alapján részletesen és érthetően elmagyarázta a sérülés természetét és a javasolt műtéti megoldást
-
Krisztina
2022. május
Gyorsan megtalálta a Dr. Úr a bajom okát! 👍 Időben sorra kerültem! 👍
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Páromnak foglaltam az időpontot térd vizsgálatra. Teljes mértékben megvolt elégedve a doktor úrral. Alaposan és körültekintően megvizsgálta, emellett úgy magyarázta el neki a problémáját és az észrevételeit, hogy egy átlag ember is megértse.
-
Róza
2022. április
Az egyik legjobb orvos, akit ismerek! Alapos, figyelmes, szakmailag kiváló!
-
Tünde
2022. március
Érthetően elmagyarázta a betegségemet és megoldást is javasolt rá. Sok ilyen orvosra lenne szükség.
-
Ildikó
2022. március
Odafigyelés, profizmus, kedvesség, empátia. Végre valahol EMBERKÉNT kezeltek. A rendelő is nagyon szép. Máskor is ide jövök.
-
Zsóka
2022. február
Doktor úr operálta a csípőmet, hosszú éves fájdalomtól szabadított meg, örök hála neki!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Minden kérdésre kimerítő, megnyugtató választ adott. Az egész ember nyugalmat, tudást áraszt.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése