1 575 351 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Pálfalvi Centrum - Addiktológiai és Mentálhigiénés Központ

Pálfalvi Centrum - Addiktológiai és Mentálhigiénés Központ

1024 Budapest, II. kerület,
Kis Rókus utca 17-19.
(Országút)
Információk a rendelőről

A Pálfalvi Centrum sokszínű szaktudást, ismeretet és szakmai tapasztalatot állít annak szolgálatába, hogy klienseink elindulhassanak a felépülés és a saját mentálhigiénéhez kapcsolódó elégedettség felé vezető úton. A Pálfalvi Centrum csapatának küldetése, hogy a felépülési programjaink közül választó kliens számára sz...

Tovább olvasom

Pálfalvi Centrum - Addiktológiai és Mentálhigiénés Központ

Információk a rendelőről

A Pálfalvi Centrum sokszínű szaktudást, ismeretet és szakmai tapasztalatot állít annak szolgálatába, hogy klienseink elindulhassanak a felépülés és a saját mentálhigiénéhez kapcsolódó elégedettség felé vezető úton. A Pálfalvi Centrum csapatának küldetése...
Tovább olvasom
1024 Budapest, II. kerület, Kis Rókus utca 17-19. (Országút)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Pálfalvi Centrum sokszínű szaktudást, ismeretet és szakmai tapasztalatot állít annak szolgálatába, hogy klienseink elindulhassanak a felépülés és a saját mentálhigiénéhez kapcsolódó elégedettség felé vezető úton.

A Pálfalvi Centrum csapatának küldetése, hogy a felépülési programjaink közül választó kliens számára személyre szabott megoldási alternatívát nyújtson. Közös célunk a kliens kezébe visszaadni az élete feletti irányítást. Eltérő pszichés problémákból fakadóan megtapasztalható, hogy a függőség, vagy akár a hangulati élet megfeneklése nagyfokú szenvedést okoz, ezt a tapasztalatot szeretnénk felülírni a közös munka iránti elköteleződéssel. Csapatunk elhivatottsággal, felépülésközpontú szemlélettel végzi munkáját, a szakmai alapvetések és a szakmaetikai szempontok terén nem ismerünk kompromisszumot.

Budai magánrendelőnkben teljes diszkréciót élvezhet. A rendelő előterében található váró és a közelben elérhető eltérő szakrendelések lehetővé teszik, hogy senki számára ne váljék nyilvánvalóvá, hogy Ön mi célból jelent meg. Hangszigetelt konzultációs szobánk segítségével bizalomteljes légkörben, teljes biztonságban kerülhet sor az első találkozásra és minden további alkalomra.

A Pálfalvi Centrum eltérő színtereken nyújt egyénre szabott segítséget klienseink különböző lelki eredetű problémáira. Budai magánrendelőnkben ambuláns ellátást kínálunk, míg bentlakásos kezelésre a fővároshoz közel, idilli környezetben nyílik lehetőség. A professzionális segítségnyújtást teljes diszkréció mellett és klienseink komfortjának figyelembevételével garantáljuk.

Akadálymentes

Igen

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése