1 707 378 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Pannon Humán Diagnosztika

Pannon Humán Diagnosztika

1036 Budapest, III. kerület,
Budapest, Tímár utca 3
Információk a rendelőről

A Pannon Humán Diagnosztika Kft., egy dinamikusan fejlődő, teljes egészében magyar tulajdonban lévő, egészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás. Korszerű vizsgálati technológiával, non-invazív és fájdalommentes technikával, rendkívül gyors és pontos, általános és specifikus egészségi állapotfelméréseket végzü...

Tovább olvasom
Pannon Humán Diagnosztika

Pannon Humán Diagnosztika

Információk a rendelőről

A Pannon Humán Diagnosztika Kft., egy dinamikusan fejlődő, teljes egészében magyar tulajdonban lévő, egészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás. Korszerű vizsgálati technológiával, non-invazív és fájdalommentes technikával, rendkívül gyors és pon...
Tovább olvasom
1036 Budapest, III. kerület, Budapest, Tímár utca 3
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Pannon Humán Diagnosztika Kft., egy dinamikusan fejlődő, teljes egészében magyar tulajdonban lévő, egészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozás.

Korszerű vizsgálati technológiával, non-invazív és fájdalommentes technikával, rendkívül gyors és pontos, általános és specifikus egészségi állapotfelméréseket végzünk.

Társaságunk új szolgáltatása, az egészségügyi állapot ellenőrző program mely egy új, XXI. századi egészségügyi technológiai vívmány segítségével, az AMP készülék alkalmazásával, vérvétel, egyéb kellemetlenségek, és fájdalom nélkül meghatározza a szervezet egészségi állapotát az emberi test felületén, "referens" biológiai aktív pontok mérésével és ezen eredmények speciális számítógépes szoftverrel történő feldolgozása által. A mérési eredményeket, diagnoszta szakorvos értékeli ki és tájékoztatást ad a vizsgált személyek egészségi állapotáról.

Munkatársaink magas szinten képzett orvosok, egészségügyi szakdolgozók.

Az egészségügy modern elvárásait is kiszolgáló speciális és általános egészségügyi állapot-felmérési eszközökkel végezzük tevékenységünket, melyet együttműködő partnereink segítségével folyamatosan bővítünk.

A hazai és európai igényeket és szabványokat teljes mértékben kielégítő, az állami szférában hitelesített és elfogadott, de nem finanszírozott eszközökkel és eljárásokkal végezzük feladatainkat a betegek és a megelőzést előnyben részesítők teljes megelégedésére.

Célunk, hogy az ország bármely részén, bárki, aki igényli, nagyon rövid időn belül, részletes kimutatást kaphasson fizikai, szervi, szervrendszeri és mentális egészségi állapotáról, akár azért mert valamilyen egészségi problémája van, akár azért, mert egészséges és szeretne az is maradni.
Az egészségállapot ellenőrző programunk a klasszikus menedzserszűrésnél, ötször, a munka alkalmassági egészségállapot felmérésnél, pedig tízszer több szempont vizsgálatát végzi el, és ad képet testünk egészségi állapotáról.

 

Parkolás

van, utcán

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése