1 573 941 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Panoráma Poliklinika

Panoráma Poliklinika

1126 Budapest, XII. kerület,
Derkovits u.7.
(Németvölgy)
4.6 | 7 értékelés
Információk a rendelőről

A Panorama Poliklinika rendelőjében számos egészségügyi szolgáltatás érhető el (belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia pszichoszomatikus ellátás). Szakmai hitvallásunknak megfelelően igyekszünk pácienseink számára széleskörű, személyre sza...

Tovább olvasom
Panoráma Poliklinika

Panoráma Poliklinika

Információk a rendelőről

A Panorama Poliklinika rendelőjében számos egészségügyi szolgáltatás érhető el (belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia pszichoszomatikus ellátás). Szakmai hitvallásunknak meg...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Derkovits u.7. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Panorama Poliklinika rendelőjében számos egészségügyi szolgáltatás érhető el (belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia pszichoszomatikus ellátás).
Szakmai hitvallásunknak megfelelően igyekszünk pácienseink számára széleskörű, személyre szabott ellátást biztosítani, a lehető legnagyobb odafigyelés mellett.

Célunk, hogy a hozzánk fordulókra fordított kiemelt figyelem, valamint kollégáink szakértelme  és szakmai elhivatottsága révén komplex képet kaphassunk pácienseink egészségi állapotáról, és személyre szabott terápiás tervet alkothassunk számukra. 

Az országban egyedülálló módon, a szakorvosokkal közösen, magasan képzett szakpszichológus csoport dolgozik szakrendelőnkben, meghonosítva ezzel hazánkban a pszichoszomatikus magánellátást, ahol a testi és lelki panaszok elmélyült megértésére és együttes kezelésére nyílik lehetőségünk. 

Szakembereink több mint öt éve dolgoznak együtt a páciensek egészségéért az odafigyelő, humánus pszichoszomatikus ellátás hazai magánegészségügyi képviselőiként.

Megközelíthetőség

MOM park mellett, kiváló megközelíthetőség tömegközlekedéssel vagy autóval

Parkolás

MOM Park mélygarázsban

Vélemények

4.6 az 5-ből
5 csillag
57 %
4 csillag
43 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.6
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.9
Megközelíthetősége 4

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Nagyon kedvesek voltak. A doktornő körültekintő. A vizsgálati eredményekkel megyek majd vissza hozzá.
Nem lehet parkolni a környéken.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése