885 330 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Parádfürdői Állami Kórház

Parádfürdői Állami Kórház

3244 Parádfürdő,
Kossuth L. u. 221.
Információk a rendelőről

A kórház kellemes, zöld övezeti környezetben helyezkedik el. Fő profilja a mozgásszervi rehabilitáció, a krónikus nőgyógyászati és belgyógyászati megbetegedések kezelése különböző fizikoterápiás, gyógyvízes kezelések, gyógygázfürdők, masszázsok és gyógytornák útján. Telefonszám:36/544-80136/364-072

Parádfürdői Állami Kórház

Parádfürdői Állami Kórház

Információk a rendelőről

A kórház kellemes, zöld övezeti környezetben helyezkedik el. Fő profilja a mozgásszervi rehabilitáció, a krónikus nőgyógyászati és belgyógyászati megbetegedések kezelése különböző fizikoterápiás, gyógyvízes kezelések, gyógygázfürdők, masszázsok és gyógyto...
Tovább olvasom
3244 Parádfürdő, Kossuth L. u. 221.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
3244 Parádfürdő, Kossuth L. u. 221.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A kórház kellemes, zöld övezeti környezetben helyezkedik el. Fő profilja a mozgásszervi rehabilitáció, a krónikus nőgyógyászati és belgyógyászati megbetegedések kezelése különböző fizikoterápiás, gyógyvízes kezelések, gyógygázfürdők, masszázsok és gyógytornák útján.

Telefonszám:
36/544-801
36/364-072

Megközelíthetőség

A 24-es számú útról könnyen elérhető , a Károlyi Kastély szomszédságában található meg.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése