1 708 791 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Partner Medical Magánorvosi Központ

Partner Medical Magánorvosi Központ

8200 Veszprém,
Vörösmarty tér 4.
Információk a rendelőről

A Partner Medical Magánorvosi Központ elkötelezett közösségének minden tagja tisztában van azzal, hogy amikor az ember orvoshoz fordul, jó kezekben kíván lenni! Járóbetegeink – az egészségügyi kérdések csaknem minden területén – neves szakorvosaink magánrendelését kereshetik fel. Személyre szabott ellátást nyújtunk, ke...

Tovább olvasom
Partner Medical Magánorvosi Központ

Partner Medical Magánorvosi Központ

Információk a rendelőről

A Partner Medical Magánorvosi Központ elkötelezett közösségének minden tagja tisztában van azzal, hogy amikor az ember orvoshoz fordul, jó kezekben kíván lenni! Járóbetegeink – az egészségügyi kérdések csaknem minden területén – neves szakorvosaink magánr...
Tovább olvasom
8200 Veszprém, Vörösmarty tér 4.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Partner Medical Magánorvosi Központ elkötelezett közösségének minden tagja tisztában van azzal, hogy amikor az ember orvoshoz fordul, jó kezekben kíván lenni! Járóbetegeink – az egészségügyi kérdések csaknem minden területén – neves szakorvosaink magánrendelését kereshetik fel. Személyre szabott ellátást nyújtunk, kellemes, megnyugtató környezetben, korszerű gyógyászati eszközök, csúcsfelszereltségű laboratórium és képzett kollégák segítségével. Orvosaink a legjobb tudásuk, tehetségük és tapasztalataik szellemében figyelnek pácienseik testi és lelki egészségére, a betegségek megelőzésére, és hoznak ezzel összhangban felelős döntéseket nap mint nap. Nálunk minden szolgáltatás egy helyen található! A Partner Medical Magánorvosi Központon belüli betegellátás során garantált a hippokratészi elvek mindennapos érvényesülése, elhivatottak vagyunk, a lehető legmagasabb szintű szolgáltatással állunk a betegek rendelkezésére. Segítünk, tanácsolunk, gyógyítunk. Hiszünk a professzionalizmus erejében.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedés szempontjából a legközelebbi buszmegállók: Hotel, és a Mártírok útja. Az autóbusz állomástól 600 méterre, körülbelül 8 percnyi sétával megközelíthetők vagyunk.

Parkolás

A környező utcákban, például: Vörösmarty téren, a Hotel parkolóban, és a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában. Ezekben az utcákban a parkolás díjköteles.

Nyitva tartás

Hétköznap 08:00-20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése