321 408 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Pasaréti Pszichológiai Rendelő

Pasaréti Pszichológiai Rendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Pasaréti Pszichológiai Rendelő létrehozásakor olyan szakembereket kértem fel az együttműködésre, akik a tanácsadás és terápia különböző területein rendelkeznek jártassággal, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítséget tudjunk nyújtani, legyen s...
Tovább olvasom
1026 Budapest, II. kerület, Pasaréti út 107.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Pasaréti Pszichológiai Rendelő létrehozásakor olyan szakembereket kértem fel az együttműködésre, akik a tanácsadás és terápia különböző területein rendelkeznek jártassággal, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítséget tudjunk nyújtani, legyen szó családi konfliktusról, szakmai vagy iskolai nehézségekről, élsportról vagy gyermeknevelési kérdésekről.  A team összeállítása során hozzám közel álló mentalitással rendelkező szakembereket választottam, akiket nem csak mint pszichológus, hanem mint magánember is tisztelek, és akikre saját klienseimet is nyugodt szívvel rábíznám. Több hónap munkájának eredményeként 2015 januárjától 5 kollégámmal megnyitottuk a Pasaréti Pszichológiai Rendelőt, ahol kellemes környezetben egyéni és csoportos formában nyújtunk segítséget a hozzánk fordulóknak. Februártól művészetterápiás, felnőtt önismereti, stressz-kezelő és gyász csoportokat indítunk. Sok szeretettel várunk minden fejlődni, változni vágyó embert.  

Megközelíthetőség

  5 busz - a belvárostól 61 villamos 29-es busz

Parkolás

  az utcán ingyenes

Nyitva tartás

  Hétfőtől Péntekig: 10:00-20:00

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése