Google+
122 657 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Pasaréti Pszichológiai Rendelő

(0)

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

A Pasaréti Pszichológiai Rendelő létrehozásakor olyan szakembereket kértem fel az együttműködésre, akik a tanácsadás és terápia különböző területein rendelkeznek jártassággal, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítséget tudjunk nyújtani, legyen ...

Tovább olvasom >
A

Pasaréti Pszichológiai Rendelő

1026 Budapest, II. kerület, Pasaréti út 107.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Pasaréti Pszichológiai Rendelő létrehozásakor olyan szakembereket kértem fel az együttműködésre, akik a tanácsadás és terápia különböző területein rendelkeznek jártassággal, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítséget tudjunk nyújtani, legyen szó családi konfliktusról, szakmai vagy iskolai nehézségekről, élsportról vagy gyermeknevelési kérdésekről.  A team összeállítása során hozzám közel álló mentalitással rendelkező szakembereket választottam, akiket nem csak mint pszichológus, hanem mint magánember is tisztelek, és akikre saját klienseimet is nyugodt szívvel rábíznám. Több hónap munkájának eredményeként 2015 januárjától 5 kollégámmal megnyitottuk a Pasaréti Pszichológiai Rendelőt, ahol kellemes környezetben egyéni és csoportos formában nyújtunk segítséget a hozzánk fordulóknak. Februártól művészetterápiás, felnőtt önismereti, stressz-kezelő és gyász csoportokat indítunk. Sok szeretettel várunk minden fejlődni, változni vágyó embert.  

Megközelíthetőség

5 busz - a belvárostól 61 villamos 29-es busz

Parkoló

az utcán ingyenes

Nyitvatartás

Hétfőtől Péntekig: 10:00-20:00

Vélemények

0 értékelés

Jelenleg nincs vélemény, légy te az első!

Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig