1 575 486 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Pasaréti Pszichológiai Rendelő

Pasaréti Pszichológiai Rendelő

1026 Budapest, II. kerület,
Pasaréti út 107.
Információk a rendelőről

A Pasaréti Pszichológiai Rendelő létrehozásakor olyan szakembereket kértem fel az együttműködésre, akik a tanácsadás és terápia különböző területein rendelkeznek jártassággal, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítséget tudjunk nyújtani, legyen szó családi konfliktusról, szakmai vagy iskolai nehézségekről, éls...

Tovább olvasom

Pasaréti Pszichológiai Rendelő

Információk a rendelőről

A Pasaréti Pszichológiai Rendelő létrehozásakor olyan szakembereket kértem fel az együttműködésre, akik a tanácsadás és terápia különböző területein rendelkeznek jártassággal, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítséget tudjunk nyújtani, legyen s...
Tovább olvasom
1026 Budapest, II. kerület, Pasaréti út 107.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Pasaréti Pszichológiai Rendelő létrehozásakor olyan szakembereket kértem fel az együttműködésre, akik a tanácsadás és terápia különböző területein rendelkeznek jártassággal, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt segítséget tudjunk nyújtani, legyen szó családi konfliktusról, szakmai vagy iskolai nehézségekről, élsportról vagy gyermeknevelési kérdésekről.  A team összeállítása során hozzám közel álló mentalitással rendelkező szakembereket választottam, akiket nem csak mint pszichológus, hanem mint magánember is tisztelek, és akikre saját klienseimet is nyugodt szívvel rábíznám. Több hónap munkájának eredményeként 2015 januárjától 5 kollégámmal megnyitottuk a Pasaréti Pszichológiai Rendelőt, ahol kellemes környezetben egyéni és csoportos formában nyújtunk segítséget a hozzánk fordulóknak. Februártól művészetterápiás, felnőtt önismereti, stressz-kezelő és gyász csoportokat indítunk. Sok szeretettel várunk minden fejlődni, változni vágyó embert.

Megközelíthetőség

5 busz - a belvárostól 61 villamos 29-es busz

Parkolás

az utcán ingyenes

Nyitva tartás

Hétfőtől Péntekig: 10:00-20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése