1 708 719 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Paxi Szakrendelő

Paxi Szakrendelő

1025 Budapest, II. kerület,
Csalán út 31.
(Törökvész)
Információk a rendelőről

A Paxi járóbeteg szakrendelő 1989-ben az első magánorvosi szolgáltatók között kezdte meg működését, így mára az itt dolgozó szakorvosok mindegyike komoly magánegészségügyi és szakmai múltra tekint vissza. Orvosi szemléletünk filozófiája, hogy minden mindennel összefügg, így igyekszünk nem csak az éppen felmerülő tünete...

Tovább olvasom
Paxi Szakrendelő

Paxi Szakrendelő

Információk a rendelőről

A Paxi járóbeteg szakrendelő 1989-ben az első magánorvosi szolgáltatók között kezdte meg működését, így mára az itt dolgozó szakorvosok mindegyike komoly magánegészségügyi és szakmai múltra tekint vissza. Orvosi szemléletünk filozófiája, hogy minden minde...
Tovább olvasom
1025 Budapest, II. kerület, Csalán út 31. (Törökvész)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Paxi járóbeteg szakrendelő 1989-ben az első magánorvosi szolgáltatók között kezdte meg működését, így mára az itt dolgozó szakorvosok mindegyike komoly magánegészségügyi és szakmai múltra tekint vissza. Orvosi szemléletünk filozófiája, hogy minden mindennel összefügg, így igyekszünk nem csak az éppen felmerülő tüneteket, hanem a pácienst mint teljes egészet gyógyítani. Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra is, hisszük hogy a rendszeres szűrővizsgálatok életet menthetnek. 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: 5-ös busz (Pasaréti tér) 61-es villamos (Zuhatag sor)

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése