Google+
1 020 548 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

Pécsi Diagnosztikai Központ

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről

!! Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a foglalás létrehozásánál a megjegyzés rovatba mindenféleképpen tüntessék fel, hogy pontosan melyik testrész vizsgálatát kérik!! A Pécsi Diagnosztikai Központ két évtizede működő intézmény, mely magas s...

Tovább olvasom >
A

Pécsi Diagnosztikai Központ

7623 Pécs, Rét utca 2.
Időpontfoglalás az orvosokhoz
Csak őket mutasd:
Foglaláshoz kattintson
az időpontra

Részletes adatok

Bemutatkozás

!! Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy a foglalás létrehozásánál a megjegyzés rovatba mindenféleképpen tüntessék fel, hogy pontosan melyik testrész vizsgálatát kérik!! A Pécsi Diagnosztikai Központ két évtizede működő intézmény, mely magas szakmai színvonalon biztosít egészségügyi, diagnosztikai szolgáltatásokat. Precíz, valós diagnosztikával igyekszünk segíteni a kezelőorvosok eredményes gyógyító munkáját, hogy pácienseink gyógyulását minél gyorsabban elősegíthettük. Ennek érdekében a mai igényeket kielégítő, megbízható géppark áll rendelkezésre, emelett kiválóan képzett kollégákat alkalmazunk.

Parkoló

Az Intézet főbejáratánál közvetlenül, a Rét utcában 300/óra; 3-5 perces sétára, a 6-os úttól délre eső területen 100/óra áron lehet parkolni.

Nyitvatartás

Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A rendelő Pécs belvárosában található a Rét utca és a Rákóczi út kereszteződésében, a Pécsi Tudományegyetem Idegtudományi tömbjében.

Vélemények

3 értékelés

„A időpont ellenére történő időbeli csúszás. ”

,

„A tisztaság,és az ellátó személyzet hozzá állása.”

,

Értékelések

,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig
Telefon: +36 1 700-1491