1 695 450 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Perident - Győr

Perident - Győr

9024 Győr,
Nagy Imre út 93
Információk a rendelőről

A rendelő könnyen megközelíthető helyen található, az udvarban a parkolási lehetőség biztosított. A kezelések családias környezetben zajlanak, ezzel is növelve pácienseink számára a komfortérzetet. Időpont egyeztetésnél is rugalmasak vagyunk.Igyekszünk fájdalommentes kezelést nyújtani. Bódításban is végzünk kezeléseket...

Tovább olvasom
Perident - Győr

Perident - Győr

Információk a rendelőről

A rendelő könnyen megközelíthető helyen található, az udvarban a parkolási lehetőség biztosított. A kezelések családias környezetben zajlanak, ezzel is növelve pácienseink számára a komfortérzetet. Időpont egyeztetésnél is rugalmasak vagyunk.Igyekszünk fá...
Tovább olvasom
9024 Győr, Nagy Imre út 93
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A rendelő könnyen megközelíthető helyen található, az udvarban a parkolási lehetőség biztosított. A kezelések családias környezetben zajlanak, ezzel is növelve pácienseink számára a komfortérzetet. Időpont egyeztetésnél is rugalmasak vagyunk.

Igyekszünk fájdalommentes kezelést nyújtani. Bódításban is végzünk kezeléseket – altatóorvos segítségével –, szorongóbb, fájdalmat kevésbé jól viselő pácienseinknél.

Parkolás

zárt udvarban

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
50 %
4 csillag
50 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.33
Tisztasága 4.83
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.5
Megközelíthetősége 4.67
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése